Априлки 2013 - тема 11

• 22 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
А защо ФМ се прави толкова рано,при мен първата ФМ е назначена за 21г.с Thinking

# 646
  • София
ужас...тези хора не разбират ли, че сме бременни  #Cussing out поне да ти беше казала за шишето......само не се притеснявай- все пак плацентата нали предпазва бебоците (поне до известна степен)... яж кисело мляко...всичко ще е наред...лелееееее ядосах се зверски  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 647
А защо ФМ се прави толкова рано,при мен първата ФМ е назначена за 21г.с Thinking
Първа ФМ 11-14 г.с.
Втора ФМ 18-23 г.с.
Трета ФМ 28-32 г.с.

Моята гинеколожка ме прати директно на втората ФМ в 20 г.с. (виждат се много повече неща),
на първа не съм ходила.  Peace

# 648
  • София

и моята по принцип е назначена за 21 г.с. , но от фирмата за която работя имам карта за допълнително осигуряване и във Фемина всичко ми е безплатно и реших да отида, че нямах търпение да видя бебка.... така, че и аз ще си ходя в 21-ва седмица...тази ФМ беше ей така  Rolling Eyes

# 649
basten кой ти следи бремеността Simple Smile

д-р Цанкова в поликлиниката
а ти при кого се записа ?

# 650
  • София
Аз съм на ФМ другият понеделник от 9 ч. в Фемина при д-р Цолова. По сметки тогава трябва да съм в 20 г.с. и 2 дни. мисля, че си е точно време да отида и всичко да се види и да няма някакви такива мнения за фетална ехокардиография....незнам за какво се изказват така лекарите и само на наплашват и в повечето случаи я препоръчват за да се презастраховат  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 651
д-р Цанкова в поликлиниката
а ти при кого се записа ?
[/quote]

Ами и аз съм при нея Simple Smile) на ФМ ходи ли ? Аз ходих при Попова но не останах много доволна от нея таткото ни и той се ядоса Simple Smile

# 652
оххх и палачинки ще ме карате да правя довечера...аз им слагам течна есенция на ванилия и масло и цялата къща мирише на ванилия после  chef

Мацки на вас нервно ли ви е?

На мен ми се струпва в офиса най-сложната и отговорна работа, а взех да се замайвам на моменти,да не говорим,че спя зле и ставам много рано.....и това ме прави ужасно нервна направо ми иде да насмета някой....а все пак работя с клиенти #Crazyне е редно тях да насмитам.

# 653
Здравейте Simple Smile
Искам да питам дали има някой който се следи в Токуда при д-р Илиев или мисли да ражда при него. Търся мнения за него дали да почна да ходя при него и да раждам там, аз до сега съм във Вита.

Благодаря за отговорите  Simple Smile

Аз мисля да раждам при него, но все още не съм ходила на преглед при него. Ходя си при моята АГ на ЖК и с нея се разбрахме по натам да отида....тъй като и тя работи в Токуда, но не изражда. И от нея ( освен от форума тук ) чух добри отзиви за него.

Алекс, при коя докторка ходиш на ЖК? Аз също ходя в Токуда при Др. Герганова.

# 654
Скъпи мами,

а вече някой от вас записал ли се е на училище за бременни?
Аз се чудя кога е момента да се запиша...все си мисля, че е рано още, ама гледам мои близки тръгнаха отдавна вече.

Чували ли сте нещо за тази Диди Димова? Толкова ми я прехвалиха с нейната система, че се усъмних....то всяко прехвалено нещо обикновено после те разочарова...

# 655

Аз откак влязох във втория триместър и учудващо спрях да се изнервям, ядосвам и притеснявам. Не на 100%, разбира се, но доста намалих стреса. Първо - аз самата не си давам и позволявам, и второ: наистина почти не ми пука. За драмите в офиса, за проблемите, за неуредиците. Които ги има, неизбежно.

Просто всичко ще се оправи и без да съм на линия една година, значи и докато съм там, някак ще се наредят нещата без излишни катаклизми.

Спокойствие насила ти пожелавам, после свикваш и тава отсамо себе си Simple Smile

# 656
оххх и палачинки ще ме карате да правя довечера...аз им слагам течна есенция на ванилия и масло и цялата къща мирише на ванилия после  chef

На мен ми се струпва в офиса най-сложната и отговорна работа, а взех да се замайвам на моменти,да не говорим,че спя зле и ставам много рано.....и това ме прави ужасно нервна направо ми иде да насмета някой....а все пак работя с клиенти #Crazyне е редно тях да насмитам.

аз вече съм готова с палачинките, правя ги за 2 часа, изядох ги за 3 минути  Mr. Green Mr. Green аз много съм нервна  Thinking сега може да съм в страхотно настроение, след  10 мин ме гледаш нацупена без няква причина  Joy  hahaha мм ми вика че съм луда  Mr. Green Joy

# 657
ужас...тези хора не разбират ли, че сме бременни  #Cussing out поне да ти беше казала за шишето......само не се притеснявай- все пак плацентата нали предпазва бебоците (поне до известна степен)... яж кисело мляко...всичко ще е наред...лелееееее ядосах се зверски  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
не се ядосвай,аз се поуспокоих вече (че как се бях разтреперила ),Както казах това не е точно отрова за мишки използва се за тази цел като е силно концентрирано....бабини деветини...но важното е че някаква сила ме спря преди да си отпия и преглътна направо настръхвам като се сетя.. Confused Иначе съм ок,нямам никакви оплаквания и дай боже да е така   Praynig  Wink

# 658
Момичета, стискайте палци, утре съм на преглед, таткото ще идва с мен, дано разберем пола вече, че нямам търпение, не мога да чакам още 1 месец Simple Smile

# 659
Момичета, стискайте палци, утре съм на преглед, таткото ще идва с мен, дано разберем пола вече, че нямам търпение, не мога да чакам още 1 месец Simple Smile
стискам ти палци  Peace Flutter дано всичко да е наред и да разберете пола на бебчето  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт