Априлки 2013 - тема 11

• 22 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, аз съм ужасна  Cry; днес на обяд ядох дюнер  Rolling Eyes и казах на една приятелка, а тя ми вика , че си била позволила дюнер чак в 9ти месец и то даже питала АГто си  Cry; какво направих, моля ви да ми кажете дали според вас съм навредила на бебо  Sad

Дюнери ядох като за световно в Созопол в края на лятото - бях  в 6-7 седмица. Не виждам какво му е опасното.

# 571
Здравейте Simple Smile
Искам да питам дали има някой който се следи в Токуда при д-р Илиев или мисли да ражда при него. Търся мнения за него дали да почна да ходя при него и да раждам там, аз до сега съм във Вита.

Благодаря за отговорите  Simple Smile

# 572
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен:)
Дюнерите не са ми страст, не ми се ядат. Всъщност и аз не знам какво ми се яде и това е проблема Simple Smile Иначе това не е най-полезната храна, но чак да навреди един дюнер, не мисля.
Пола обсъждате-аз за сега знам че чакам момиче, на 3D другия месец ще чакам потвърждение или промяна в мнението, ще видим:)
Нещо тази вечер ми ставаше лошо и ми се гадеше и киселини май ми се обаждат...  Confused

# 573
Някой да е ходила в Фемина при Цолова ,моя лекар ми я препоръча нея ,утре ще се обаждам да си записвам час за ФМ  Party И да попитам какви пари да си нося ,дайте всички пишете по колко сте се изръсили,моля...Simple Smile
Аз днес бях на консултация и съм отчаяна мойто бебче все ми се крие предния път беше с дупето нагоре не се виждаше пола,сега беше с гръб към мен пак не се виждаше ,вече се надявам на ФМ да се покаже  Grinning стискайте палци  Wink

# 574
Ехххх, момичета колко ме развеселихте с тези дюнери  Laughing има нужда от позитивзъм, че иначе само паранои.... Sunglasses

# 575
Някой да е ходила в Фемина при Цолова ,моя лекар ми я препоръча нея ,утре ще се обаждам да си записвам час за ФМ  Party И да попитам какви пари да си нося ,дайте всички пишете по колко сте се изръсили,моля...Simple Smile
Аз днес бях на консултация и съм отчаяна мойто бебче все ми се крие предния път беше с дупето нагоре не се виждаше пола,сега беше с гръб към мен пак не се виждаше ,вече се надявам на ФМ да се покаже  Grinning стискайте палци  Wink
Аз бях при Цолова и Варгалева, по-ми хареса втората. Първата ми се стори newsm78........леко суха.
Варгалева ме прегледа много обстойно, и с вагинален и стандартен ехограф, освен бебето, не пропусна шийката, плацентата, разреза от секциото.......всичко ме разпита и обясни.

# 576
Devill Queen - аз ходих при др. Цолова на ранен скрининг и имам записан час пак при нея за ФМ. Доволна съм, обяснява, внимателна е . За пари не мога да кажа, защото съм с допълнително здравно и те ми поемат изследването. Дано съм ти помогнала  Simple Smile

# 577
  • София
Само да кажа, че името е Врагалева.  Peace Във Фемина мисля, че е 80 лв. ФМ, но като се обаждаш за час попитай, ще ти кажат.

# 578
мили априлки знае ли някоя от вас добър специалист на 4д в Пловдив? Rolling Eyes
Аз ходя при др.Патишанов(до Гранда)

# 579
И тук да споделя че днес стана ясно че чакаме момче.Но не го усещам още но док каза да не мисля за това че има време при всеки е различно.Пожелавам на всички скоро да научат какво бебче очакват.

# 580
eli_r привет,
Видях, че и двете ходим при една и съща докторка. И аз се следя при д-р Колева. Исках да те попитам дали знаеш тя къде изражда? Аз съм толкова разсеяна, всеки път забравям да я попитам...  Blush

# 581
Само да кажа, че името е Врагалева.  Peace Във Фемина мисля, че е 80 лв. ФМ, но като се обаждаш за час попитай, ще ти кажат.
Ок, не помня имена, особено по-завъртяни.
Във Фемина тази генетичка, толкова ме раазочарова и изнерви, че не искам да стъпя там, повече.
Само д-р Врагалева ми остави добри спомени.
ФМ ще направя в болницата, в която ще раждам. Чаках резултатите от БХС, за да се запиша там за проследяване........после се оказа, че е желателно да направя втори, и се отложиха нещата...
Ако някой намери  "Здрач"  със субтитри да се обади.
Днес мисля да водя дребния на филма за Стоичков.....Синковеца щял да става по-голям футболист от него Sunglasses поне самочувствие не му липсва, Овне

# 582
  • София
Здравейте Simple Smile
Искам да питам дали има някой който се следи в Токуда при д-р Илиев или мисли да ражда при него. Търся мнения за него дали да почна да ходя при него и да раждам там, аз до сега съм във Вита.

Благодаря за отговорите  Simple Smile

Аз мисля да раждам при него, но все още не съм ходила на преглед при него. Ходя си при моята АГ на ЖК и с нея се разбрахме по натам да отида....тъй като и тя работи в Токуда, но не изражда. И от нея ( освен от форума тук ) чух добри отзиви за него.

# 583
Sunny:), аз правих късния БХС и за него гледаха само риск за бременната, при мен за Даун беше 240, а възрастов 320. Но съжалявам, че не съм отишла на ранен БХС, който бил по-точен и надежден.
След ФМ при доц. Томова се отказах от амниоцентеза, както препоръчваха докторите.
За нухалната, вероятно са я измерили 2.9 мм вече, защото след 15 г. с. тя нараства. Няма как да е 0.29 мм.
Успех и спокойно чакане на резултатите.
Лек ден от мен.

# 584
  • София
Добро утрооооо,

Успех на всички с прегледите днес и дано най много мами разберат пола на бебетата си.
Аз отново започнах да ставам рано....НО снощи малкото човече леко ме поизмъчи с ритниците си  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha пак 1 час не спря с ритниците си и дори любимият не успя да я укроти с ръката си. Явно нещо се беше превъзбудила.
Но наистина с всеки изминал ден започвам да я усещам все по силно и да се ориентирам кога ме рита в ребрата и кога в корема.
Охх нямам вече търпение да дойде 26.11 и ние да отидем на ФМ и да видим всичко необходимо.

Хайде успешен ден на всички  Hug Hug Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт