Пазаруване от miniprix.bg - 9

• 36 657
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив/София
Те сега всички боти ще ги дават за ботуши  Mr. Green.

# 121
моля, пишете ботите от колко часа са и с колко % - нещо съвсем се обърках  Embarassed Embarassed

# 122
  • Варна
Тези които са показали Джогифен и koon са gioseppo, но едва ли ще ги хване намаление.
bubanka, в 15.00 е намалението с 20%

# 123
  • на земята
от 15-16 часа,но ботите изчезнаха  Joy

# 124
благодаря!   bouquet
гледам сектор 'боти', наистина няма нищо интересно

# 125
  • Sofia
В Джаварската тема една дама е похвалила много тази марка - мъжът и много тичал, тези му бли най-удобните от всички спортни обувки досега.
Хубави мъжки боти са пуснали  Peace Ама кой дава толкоЗ пари за ММ  hahaha

# 126
  • Бургас
Те пък се скъсаха с тез 20%.
И аз гледах мъжките амам той ММ си има 1-2 чифта пък аз горканка още 10 не съм насъбрала Simple Smile

# 127
  • Пловдив
Момичета, какви бяха отзивите за тези ботуши, отговарят ли си и имат ли отстрани цип , че не се вижда добре
Peace Stork steps - щъркелите са. Утре чакам и тях и ще разказвам и показвам  Mr. Green

# 128
Момичета, какви бяха отзивите за тези  newsm78
А тези дали някой е поръчал/получил   Hug

# 129
Момичета, какви бяха отзивите за тези ботуши, отговарят ли си и имат ли отстрани цип , че не се вижда добре
Peace Stork steps - щъркелите са. Утре чакам и тях и ще разказвам и показвам  Mr. Green
Държах моя номер и ги пуснах, нямат цип отстрани и незнам как ще става обуването и натъпкването на дънки, но ще чакам снимки Grinning

# 130
  • София
Някой носил ли е такова нещо http://www.miniprix.bg/produkt/1015588/
Да не изглеждам, като Батман в него  Thinking

# 131
  • Бургас
Доволна 2 чифта з амъжа,2 за мен и за едното детет и много приятно ме изненадаха,че ми активираха ваучера точно преди да пусна поръчката.Днеска съм вери хепи:)

# 132
Някой беше ли получил тези детски ботички? Имаше ли им нещо? И защо, да му се не види, номер 29 е по-скъп от 31?!

# 133
Някой беше ли получил тези детски ботички? Имаше ли им нещо? И защо, да му се не види, номер 29 е по-скъп от 31?!
Аз ги получих и ги върнах защото ни  бяха огромни.На нашите нищо им нямаше,на мен лично ми харесаха!

# 134
Благодаря, pepina709!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт