Пазаруване от miniprix.bg - 9

• 36 656
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
благодаря , Русалка...четох , че са умалени , аз съм между 36 и 37 , кой номер ще ми е добре 37 или 38 ?

# 361
  • София
Поредното ми разочарование от този сайт боти на Адамс естествена кожа уж, няма и от 3-4 обувания и отгоре се обелиха много, за първи път ми се случва такова нещо с обувки  ooooh! Ако ги бях взела от Джавари сега щяха да ми върнат и парите  Crossing Arms

# 362
  • Пловдив
благодаря , Русалка...четох , че са умалени , аз съм между 36 и 37 , кой номер ще ми е добре 37 или 38 ?
За този модел поне 38.

# 363
Ето ги има и с три дупки за връзките има и с две дупки,много грозни наистина  .......

И аз отдавна се каня да питам дали някой не се е престрашил да купи Simple Smile Много приличат на едни Fly London, за които в javari-темата имаше добри отзиви (макар да изглеждаха грознички  Mr. Green). Аз баш таквоз не бих обула  Joy
Fly London-a ги имам и са страшни сладури-за грозни изобщо не може да става дума. Който не ме е видял с тях,той не ги е поискал.
Я дайте линк към тези, че нямам нерви да ровя!

# 364
Поредното ми разочарование от този сайт боти на Адамс естествена кожа уж, няма и от 3-4 обувания и отгоре се обелиха много, за първи път ми се случва такова нещо с обувки  ooooh! Ако ги бях взела от Джавари сега щяха да ми върнат и парите  Crossing Arms
Shocked Това е отвратително! Може ли линк към ботите или снимка?

# 365
  • на земята
 sasi6 ,въпрос на вкус  Peace  На мен не ми харсват..)))  krisiki ,кои са тези ботуши ,би ли споделила снимка ако имаш или линк..))))

# 366
  • София
Ако от сайта четат тук, мога да им дам един съвет - на известно време да пускат по ден/няколко дни с безплатна доставка, както правят всички сайтове от които пазаруваме, защото не може цените на доставка да са по западен стил, а всичко друго - по български (или румънски ако искате, все тая).

В противен случай - те вече си знаят накъде вървят нещата.

Иначе не се притеснявайте за нас - други сайтове и магазини бол Mr. Green

# 367
  • София
Поредното ми разочарование от този сайт боти на Адамс естествена кожа уж, няма и от 3-4 обувания и отгоре се обелиха много, за първи път ми се случва такова нещо с обувки  ooooh! Ако ги бях взела от Джавари сега щяха да ми върнат и парите  Crossing Arms
Shocked Това е отвратително! Може ли линк към ботите или снимка?

Ето ги  http://krisiki.snimka.bg/details/cubanas.697692.29043809
Качеството на снимките не е добро, защото снимах с таблета а той няма светкавица, но пак се вижда добре. Ботите вече ги няма в сайта.

# 368
  • София
а тези дефектните, на коя фирма са? ест. кожа или изкуствена са били?
за толкова малко носене съм в потрес!
сега видях- кубанас.... уауууу

# 369
  • София
а тези дефектните, на коя фирма са? ест. кожа или изкуствена са били?
за толкова малко носене съм в потрес!
сега видях- кубанас.... уауууу

Не не са Кубанас от тях съм много доволна взех си 2 цвята даже. Crazy
Детските боти са на АДамс имаше ги в сайта 1-2 дена налични само.

# 370
  • Варна
krisiki, защо не им напишеш едно мило писъмце? Не знам кога си ги получила, но имаш 1 месец гаранция - искай си я. Струва ми се, че стават много отзивчиви след като се намеси и името на КЗП.

# 371
  • София
защото като цъкнах на снимката ми излезе КУБАНАС? затова.....

# 372
  • София
krisiki, защо не им напишеш едно мило писъмце? Не знам кога си ги получила, но имаш 1 месец гаранция - искай си я. Струва ми се, че стават много отзивчиви след като се намеси и името на КЗП.

30-10-2012 13:16:06 The order is shipping    In delivery   изпратени са на 30 значи съм ги получила на 1-2.11   Tired Ще им пиша  Simple Smile утре от работата. Сега влязах през формата им за контакт, но не мога да избера тема  Rolling Eyes празни са редовете.

# 373
  • София
Като са празни, пиши- рекламация. Обясни, предложи и снимки Close
Дъщеря ми е имала ботуши Адамс, 2 години ги носи, сега ги носи племеницата. Здрави, здрави, та дрънкат. Това, което видях на снимките ме ужаси ooooh!

Аз си получих Патугасите в кафявата гама- без забележки, днес ги носих с кеф Heart Eyes

# 374
  • на земята
Може и да пише тази марка ,а да са фалшифи некви,може и така да е.. newsm78   krisiki ,я им направи една рекламация наистина,ми да как може за толкова кратко време..))))

Общи условия

Активация на акаунт