Раждане в къщи 20

• 34 414
  • 91
  •   1
Отговори
# 15
В светлината на медийната истерия около домашното раждане си мисля, че ако сега се разрази  кампания колко опасно нещо е зачатието и по медиите всеки ден съобщават за бъдещи родители умрели по време на секс, бас ловя, че след година-две болниците ще се напълнят със семейни двойки, които ще искат да зачеват децата си на сигурно място под медицински контрол. В ЗГ (Зачатъчно-Гинекологично) отделение към болницата, на специална стойка-магаре, включени към мониторинг система, под ярки прожектори млада двойка зачева под бдителните погледи на екип асистиращи лекари.  

Цена - 150 лв. на акт, има и пакетни промоции.  Издава се акт за акт  Joy

Е тогава съвсем ще я втасаме - домашният неасистиран секс ще бъде обявен за незаконен и опасен  newsm78

Между впрочем, защо в списъка в началото на темата под ЕБХ не присъства българският сайт www.BezPeleni.info, а са дадени английски сайтове?

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 15:46 от Людмил

# 16
Вече не мога да променя началната тема. Ако може модератор да добави този линк, на който определено мястото му е в началната тема при ЕБХ, ще е прекрасно.   bouquet

http://www.bezpeleni.info/

# 17
Извинението ви се приема!
Сега моля напуснете, няма нужда да четем за вашите проблеми и лоши изживявания в болниците. Има си отделни теми за тях.
Успех!

Това пък сега какво беше и с каква цел?! Жената казва, че в следствие на преживяването си е болница не би родила повече там и ти я гониш от темата? За гонене са троловете, които висят тук да обясняват как са против спазването на правата на човека и искат да се пращат, цитирам, "в падиза" майките,които искат да родят у дома. Не тази жена.

# 18
# 19
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1633227

29-годишна жителка на исперихското село Китанчево роди в домашни условия в Харманли, а бебето е починало 2 часа след раждането, съобщи ОД на МВР - Хасково.
Сигналът е бил подаден преди 2 дни от хазяина на Кристина Д.. Назначената аутопския показала, причина за смъртта на пеленачето е удавяне.

Самата родилка обаче обяснила, че новороденото спряло да диша няколко минути след като дошло на бял свят.

# 20
TV7: Раждане в домашни условия

За да е недвусмислена картината, ето само няколко факта за болничните раждания в България:

Мога да изброявам и още, но вече стана ясно -- в АГ-тата в страната ВСЕКИ МЕСЕЦ умират новородени. Представете си за миг, че в кварталния ресторант всеки месец умират 1-2-ма човека от хранително отравяне. Със сигурност няма да отидете там, нито да нахраните най-близките ви хора, нали? Защо тогава да съдим майки, предпочели сигурността да родят у дома, вместо в болница, където родилки и новородени мрат като мухи?

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 15:47 от Людмил

# 21
Защото за някои хора самохипнозата, в която са се вкарали не може да бъде нарушена от някаква си там реалност  Laughing

Ама било такова положението в болниците...няма такова нещо,"Лъки ти си гервек, Лъки ти си геврек..." Joy

# 22
В светлината на медийната истерия около домашното раждане си мисля, че ако сега се разрази  кампания колко опасно нещо е зачатието и по медиите всеки ден съобщават за бъдещи родители умрели по време на секс, бас ловя, че след година-две болниците ще се напълнят със семейни двойки, които ще искат да зачеват децата си на сигурно място под медицински контрол. В ЗГ (Зачатъчно-Гинекологично) отделение към болницата, на специална стойка-магаре, включени към мониторинг система, под ярки прожектори млада двойка зачева под бдителните погледи на екип асистиращи лекари.  

Цена - 150 лв. на акт, има и пакетни промоции.  Издава се акт за акт  Joy

Е тогава съвсем ще я втасаме - домашният неасистиран секс ще бъде обявен за незаконен и опасен  newsm78

Между впрочем, защо в списъка в началото на темата под ЕБХ не присъства българският сайт www.BezPeleni.info, а са дадени английски сайтове?

От няколко години такава кампания срещу секса(всьщност най вече заради "опасността" да не се появи нов гражданин на планетата) вьрви с пьлна сила под други имена.
Рак на шйиката на матката,заразни венерически болести,контрол над растежа на населението,антибейбипил(с предтекст-уж женска независимост) и тн.

И да,за сьжаление Бьлгария е на едно от пьрвите места по смьртност на бебета в болниците.
Някои хора си мислят,че децата им са починали поради нещастни стечения на обстоятелствата,защото и за момент не дрьзват да помислят,че не това,а именно некадьрността и безразличието на "специалистите" са довели до този фатален край.

# 23
Людмил, колко са домашните раждания тази година?
и какъв % от тях са 5те със смъртен изход? 10 или повече?

# 24

в другата тема беше пуснато и някои от вас вече са го гледали, но ето все пак: Simple Smile
http://play.novatv.bg/play/289581/?autostart=true

# 25

Докато дьржавата не разбере,че трябва да асистира при дом.раждане,ще има смьртни случаи.
Когато се приеме регламент ще се прави и статистика и тогава след около 2 години ще се види дали наистина болничните раждания в БГ са по безопасни от болничните.
Тогава ще има интересна тема за обсьждане,може би... Grinning

# 26

Брях! Ти почна да обръщаш внимание на сатистиката! Браво! Сега вече можеш да удовлетвориш жаждата си за знание като прочетеш за стартистиките за смъртност в домашни и болнични раждания, публикувани в първата тема.

# 27
# 28

точно от там:

"Ми аз и друг път съм споменавал, имах подобен случай. Мой съсед, фен с жена си на "домашно раждане" ми звъни в три посреднощ на вратата, целия в кръв и леко психясал. Аз въртим на 110, викам линейката (на нема и полвин км от нас има голяма болница). У тях беше същия ужас, жената лежи, кървища - аз погледнах и напуснах, щото неам сърце за тия работи.

След 2 мин дойде лекарка от АГ отделението, не знам какво направиха, роди се детето, оправиха майката, закараха ги в болница и понеже мъжа беше в кухнята и беше в пълен блекаут аз отнесох конското

Та, шансът да се роди нормално само от четене на глупости в Интернет не е нулев, въпросът е колко е по-високо от нулата. "

# 29

Общи условия

Активация на акаунт