За какво си мислите докато правите секс

• 31 479
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Всичко идва от главата.  Wink

А при мъжете от главата м/у краката  Laughing

# 196
Ами именно - от главата. За мен е натоварващо и абсурдно да мисля за друг - докато правя секс с друг. Или ако го направя - то ще е защото самия секс куца и следователно се нуждая от допълнителен стимул, за да ми е хубаво. Разбирам, че за вас - мечтането има друга стойност, но аз казвам за мен как е.

# 197
Мислех си за всякакви неща от това дали програмистите лесно си намират работа до коя салата "Снежанка" е по - хубава. Абсолютно нищо не чувствах с него, та си размишлявах за живота.

# 198
  • Пловдив / София
И да ми е харесвал секса, и да не ми е харесвал, пак съм си мислела за други мъже и за други неща.
Не винаги, естествено, но се е случвало.
Аз по принцип лесно се разсейвам по време на секс.
Предпочитам дълга предигра и кратък, интензивен акт.

# 199
Мислех си за всякакви неща от това дали програмистите лесно си намират работа до коя салата "Снежанка" е по - хубава. Абсолютно нищо не чувствах с него, та си размишлявах за живота.

Ето - нещо подобно.  Peace
То ако не михаресва секса - как да мисля за нещо, което не ми е приятно...
Същото правя и на отегчителни конференции - нищо не чувам, защото ми е скучно - и започвам да си мисля други работи...е, не за секс де, не точно тогава  Joy

# 200
За това как не искам да свършва удоволствието,за това как искам да го направим пак и пак,всеки ден,365 дни в годината.Той е просто уникален,за това го искам толкова и защото не мога да го имам всеки ден ми е още по силно желанието към него.

# 201
За това как не искам да свършва удоволствието,за това как искам да го направим пак и пак,всеки ден,365 дни в годината.Той е просто уникален,за това го искам толкова и защото не мога да го имам всеки ден ми е още по силно желанието към него.
Да не сте любовници, че да не можеш да го имаш всеки ден? (Притежанието обезценява.)

# 202
Не сме любовници,просто е от друг град.Не искам да го притежавам,май не съм я споменала никъде тази дума Simple Smile

# 203
Да не сте любовници, че да не можеш да го имаш всеки ден? (Притежанието обезценява.)

Peace Тук съм напълно съгласна. Като децата - забраненото най-сладко. Не се отнася до ссф, спокойно

# 204
Е, хубаво- някой мисли за видовете салати, трети за цените на горивото...а всъщност за мен това означава, че на "мислещия" човек просто не му е ден за секс. А в такъв случай не мога да си обясня защо го прави. На мен когато ми е разсеяно и нелюбвеобилно изобщо не се и напъвам. Или искам или не...такива междинки са ми обидни за самата мен...

# 205
Аз преди за нищо не мислех ...или си мислех за раменете му колко са яки...обаче си направих кофти фризура и от месец само за това мисля..даже се е случвало да си мисля как може да легне с мен като имам такава прическа  Sad а той дали я намира за лоша...незнам..но легнем ли си само за това си мисля....или се чудя да я вържа или да я пусна тая гадна коса  Laughing

# 206
Така е, комплексите оказват влияние при умението ни да се отпуснем  Peace
Аз например имам такъв от малките си гърди и все си мисля - ама много са малки, какво ще ги прави... Joy

# 207
  • в рока
Вили,уби ме Joy

По време на секс не мисля,но се случва да си фантазирам разни неща.

# 208
Ма аз не си го мисля по време, а преди и то с нов партньор обикновено, какво да направя, че харесвам големи  Crossing Arms
Бих си сложила и силикон, между другото...

# 209
  • в рока
Хич не ми пука,че съм с малки,на който не му харесва-"довиждане".(впрочем моите си бяга идеални,ама като родих всичко свърши Confused)

Общи условия

Активация на акаунт