За какво си мислите докато правите секс

• 31 394
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
По цяла нощ? Ама наистина ли по цяла - тоест едно 8 часа се клатите? Или иде реч за два тека просто за час примерно - и му викате - цяла нощ?  newsm78

# 286
  • Пловдив
Аз доколкото разбрах нещата са доста разляти във времето и за това е цялата нощ. Докато се създаде атмосферата, докато се осигури мек под и после постепенно се решава какво точно ще се прави и с кокви играчки и така нататък. Останах с убеждението, че не "се клатят" цяла нощ, а 1 -2 пъти но на всеки от тях е отделено много време. Така, както аз си го обясних ми звучи много добре, защото и на мен ми е понякога криво, че отделеното време за цялото преживяване е половин - един час, но както вече казах 7-8 часа непрекъснати свободно време не ми се събират в един ден, а само през нощта, когато все пак трябва и да поспя.

# 287
  • Бургас
Напълно нормален начин на живот за хора, които не работят на пълен работен ден по добре познатата ни соц-схема. Повечето хора, които не стават сутрин за 8-часов работен ден си лягат точно в малките часове на деня и после си отспиват в светлата част на денонощието.
Децата може да са кротки и поспаливи, а и нейните по цял ден са на училище/градина. Моята дъщеря от 3-месечна някъде спеше по цяла нощ, затова пък през деня ми стопяваше (и все още ми ги стопява в почивните дни, когато сме вкъщи) лагерите, но това е друга тема. Секс не правят цяла нощ, просто прелюдията, настроението, подготовката... и то се съмнало. За играчките - не се учудвам, вече са си напълно нормална част от сексуалния живот на много млади хора.
Нищо чак толкова невероятно не видях аз тук. Аксел ми напомня танятаис някак, не знам - просто я асоциирах с нея. Simple Smile

# 288
Ох, Танчето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт