За какво си мислите докато правите секс

• 31 397
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Никога не съм стигала до леглото с мъж, който не ме е привлякъл физически. Rolling Eyes
Разбирам идеята ти, Вили, но тя не е била в сила за мен.

# 241
Има много мъже, които не харесват дебелани, но са женени за такива.
Ох, остави се Tired то нас пък кой ли ни харесва...

Те горките не са се оженили за дебелана(най-вероятно впоследствие се е получило така,че жена им е заместила удоволствието от секса с удоволствието от яденето)  Thinking

Иначе по темата,секса е едно от най-приятните неща,оставаше и по време на секс да мисля...  
обаче никога друг мъж не съм си представяла,не че моя е красив като Брад Пит,но виж ако секса продължаваше по половин - един час технологично време сигурно щях да ги премислям любимците ми от екрана.  newsm78

# 242
Бижу, това казвам - не ти се е случвало просто.  Peace

# 243
Няма и да ми се случи. Laughing

# 244
Няма и да ми се случи. Laughing

Ба, не се заричай  Laughing
Понякога се удивлявам от хората, които вярват, че на 100% контролират нещата...
Разбира се, не се заричам и аз, че трябва да ти се случи де  Joy
Идеята е такава, че теориите ни са едно, а практиката често ги опровергава...

# 245
Има много мъже, които не харесват дебелани, но са женени за такива.
Ох, остави се Tired то нас пък кой ли ни харесва...

Те горките не са се оженили за дебелана(най-вероятно впоследствие се е получило така,че жена им е заместила удоволствието от секса с удоволствието от яденето)

Каквото и да си говорим има мъже , които си падат по пълни дами , мой познат от както се помня всичките му гаджета са били над 90кг , а жена му сега е над 100 сигурно Whistling но си я обича  , а ако забременее не знам колко ли ще стане.
Моя тип мъж преди да родя беше един , а сега е друг...преди харесвах 1.80 поне 90 кила , че и с корем (такъв е и мъжо) а сега пак 1.80 ама по-фини към 80 без кореми  Mr. Green ама т'ва е положението ся като съм го взела със старата промоция ще си го ползвам Mr. Green

# 246
Това е , за какво си мислите докато се отдавате на пламенни страсти с половинката си.
Мислите ли за това дали се представяте добре , дали му харесва да прави секс с вас , дали изглеждате не чак толкова привлекателно гола...и т.н.
Може също и да споделите дали не си мислите или представяте други мъже  Rolling Eyes Аз мога съвсем честно да си кажа , че често си мисля , че всъщност мъжо не е мъжо , а е един много готин познат , който ми подкосява краката щом го видя.
Не, не си мисля за тези неща. За последното мисля само, ако достойнството му падне. Sad Но знам, че не е това причината за падането и ми е още по-гадно. Но нищо не мога да променя.
Да си представям други мъже не....а и чак някой да ми подкосява краката не съм срещала.
Иначе по време на секс гледам да мисля за секс, но не винаги ми се получава. Tired

# 247
По време на секс мисля как да си извлека макс удоволствие за мен и партньора ми , и понеже ние започваме от 22-24 часа до 5-6 сутринта партито си има време да разговаря ме , заедно да се поставяме в ситуации и като се възбудим от ситуацията я пресъздаваме , аз имам определени фантазии , които трябва да са подредени до най -малкия детайл, за да ми въздействат. Описала и обяснила съм ги на партньора ми и затова имаме богат гардероб Simple Smile

# 248
По време на секс мисля как да си извлека макс удоволствие за мен и партньора ми , и понеже ние започваме от 22-24 часа до 5-6 сутринта партито си има време да разговаря ме , заедно да се поставяме в ситуации и като се възбудим от ситуацията я пресъздаваме , аз имам определени фантазии , които трябва да са подредени до най -малкия детайл, за да ми въздействат. Описала и обяснила съм ги на партньора ми и затова имаме богат гардероб Simple Smile

Shocked За тези всичките часове не ти ли става...хм...некомфортно? Не ви ли омръзва? И колко често ги правите тези...партита?

# 249
Съвсем сериозно не ми става некомфортно и ги обожавам тези партита , не е само секс , разговори , игра и т.н. Правим ги два пъти седмично, е понякога пропускаме но ще стане скучно ако е нон стоп . Изваждаме два три чифта юргани, постила ме почти целия хол , възглавнички и играчки и се започва. Много ви моля , не си мислете че се правя на интересна , казвам истината .

# 250
 Ти сега на най-интересното се спря

# 251
  • Пловдив
И двете деца по това време не се събуждат, не идват да дирят обяснение що става из хола и какви са тия юргани и възглавници по пода, мдаааа. И като лъготят някои хора мярка нямат.

# 252
С толкова юргани или си представяш ескимоси, или соц. труженичка. Страх ме е да питам кое от двете:)

# 253
Ами не идват децата, не се и събуждат от музиката нито пък се завивам с юрганите , а лежа на меко -да не искате да ви поканя , за да разберете че не лъжа . Предварително написах , че нямам намерение да се правя на интересна , а ако сте решили че лъжа дано се чувствате добре , защото удоволствието си остава за мен и партньора ми , а на вас ви остава възбудено въображението от това докъде бихте искали да стигнете .
Пожелавам ви го най-искрено Hug

# 254
Секс от 22 до 6 часа  Rolling Eyes ам не мерси , чак пък толкова , аз май предпочитам да спя това време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт