За какво си мислите докато правите секс

• 31 406
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Защото обаче - обезкосмена изцяло жена - никога не е била одумвана.
Ако ти кажа, че по този повод не веднъж съм чувала, че не им харесва, защото все едно били с дете, сигурно няма да ми повярваш. Мъжът ми също го казва. Може да е почистено, но не и напълно махнато всичко. А за истински рунтавите като баба Мадона едно време, ми и това може да се укроти с тример и частична кола маска.

# 226
Да, то също съм чувала, че обичат и пълнички, за да имали какво да хванат, а не кокали...митове колкото щеш.

# 227
  • в рока
Не знам тва дали е мит.По скоро трябва да е пропорционална женската фигура.Въпрос на вкус.Еднакво некрасиви са много кльощавите и много дебелите-ама това е според мен

# 228
Нека не навлизаме в тая тема. Пълни си значи пълни, а не добре сложени.

# 229
  • в рока
Права си,че сега ще надушат и ще дойдат обичайните заподозрени

# 230
  • Пловдив
Има и нещо друго, което не знам дали е валидно при мъжете, но предполагам, че е така.
Да го кажа за себе си, предполагайки, че за доста хора е така.
За себе си аз осъзнавам какво харесвам, като външност в мъжете. За мен един мъж е привлекателен, ако е сравнително едър. Да кажем 180 см. над 90 кг. Предпочитам да е пълничък или поне да има коремче, а не да е кльощав. Също не би ми се сторил привлекателен, ако е нисък - под 170 см.
Така съм мислела преди, така мисля и сега,когато трябва да определя някого.
Обаче се оказвам обвързана от 3 години с мъж, който е някъде 167 см. висок и 65 кг. Откровено кльощав е, особено краката му. Предвид, че аз съм доста пълна нищо чудно двата му пищяла да са дебели, колкото моето бедро.
Значи ли обаче,че щом не отговаря на моите представи за привлекателност, не ме привлича или че не правим хубав секс. Ако е така едва ли щяхме да сме 3 години заедно. Понякога едно си мислиш, че искаш или, че харесваш, но всъщност не би отказал и да получиш нещо в определени граници противоположно на исканията ти, ако си прецениш, че има множество други положителни качества.
Това е относно космите, килограмите и какво виждат мъжете в леглото. Всъщност виждат дали и как това, което се случва в леглото им харесва, а чак после са космите и кг. те ще бъдат коментирани единствено, ако преживяването в леглото не им е харесало или примерно след края на някоя връзка, когато е дошло времето за злобни забележки.

# 231
Значи ли обаче,че щом не отговаря на моите представи за привлекателност, не ме привлича или че не правим хубав секс.
Ми за мен значи! Аз също харесвам над 185 и над 90 кг, и не бих се заплеснала по мъж с ръст 167 и кльощав, съответно не бих искала да правя секс с него, и няма да знам дали е хубав секса, или не. Просто не бих си легнала с такъв мъж, та ако ще да прави най-божествения секс във Вселената. Удоволствието от тяло, което ми пасва на взора и на усещането в ръцете, не мога да пренебрегна заради друго. Да е супер, да е супер, колко пък да е супер секса с някакво мъжле? Аз съм голяма жена...

# 232
  • Бургас
Чисто и гладко колко дни - 7-10? А като започнат да растат космите и не са достатъчно дълги за кола маска - не се прави секс ли? Питам от любопитство  Hug

Разбира се, че се прави.  Laughing Но и космите нямат нищо общо като усещане с тези, поникнали след бръснене. Много по-меки са, даже приятни на допир. Да не говорим, че са много по-малко.
Аз също харесвам да има "прическа"- малко триъгълниче или лентичка, но трябва да приключва преди началото на вулвата. Тоест, около клитора и всичко надолу трябва да е чисто. Чувала съм го от мъже. Естествено, че няма да откажат на жена с окосмение отдолу, ако са стигнали до леглото, но биха се накефили повече на гладко. Особено що се отнася за момента с оралните ласки.

# 233
Бижу - значи не знаеш какво е чиста химия  Whistling

# 234
Ето че си дойдохме на темата за космите  Party
Иначе, и аз така
Да е супер, да е супер, колко пък да е супер секса с някакво мъжле? Аз съм голяма жена...
Може би защото съм висока, някак си не мога да възприема ниските мъже като мъже  Blush Особено ако ниският ръст е съпроводен с кльощавост...аз до такъв мъж ще се чувствам като Гъливер, какво остава да го възприема сериозно като мъж Crazy

# 235
Бижу - значи не знаеш какво е чиста химия  Whistling
Мхм, не знам какво е химия с кльощав мъж. Нямам химия с такива, нищо че по професия съм химичка. Mr. Green Егати парадокса!

# 236
Бижу - значи не знаеш какво е чиста химия  Whistling
Мхм, не знам какво е химия с кльощав мъж. Нямам химия с такива, нищо че по професия съм химичка. Mr. Green Егати парадокса!
Не ти се е случило просто.  Wink
Има много мъже, които не харесват дебелани, но са женени за такива.

# 237
Има много мъже, които не харесват дебелани, но са женени за такива.
Ох, остави се Tired то нас пък кой ли ни харесва...

# 238
Мен - зная двама и това ми е ок засега.
НО пък аз харесвам ежедневно, много и различни  Joy
Идеята ми е такава, че понякога привличането не е точно от типа, дето сме си наредили в главата.
Аз съм имала уникален секс с човек, който грам не е моя тип, но някак ме спечели и привлече после...

# 239
НО пък аз харесвам ежедневно, много и различни  Joy
Блазе ти. Аз ако харесам един месечно, пак е добре  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт