За какво си мислите докато правите секс

• 31 433
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Добре де, да оставим гърдите - все пак когато нещо не си харесвам достатъчно - си мисля, че и другите не го харесват и съответно ме притеснява като се разхвърлям гола примерно  Wink
Ето, в момента съм в дълбока дилема - да или не на бразилската коло маска. И понеже го мисля - дори снощи, нали... си викам - ами сега ако бях еди как си дали щеше да е по-хубаво  Joy

# 211
  • в рока
 Laughing

# 212
  • Бургас
Това с представянето на друг винаги ми е било странно как успявате. Аз имам богато въображение, но някак по време на секс не мога да си представя нещо различно от това, което ми се случва и съответно с друг човек. И наблюдавам също, че жените сякаш не успяват с това упражнение. Докато мъжете, които уж са реалисти, по-практични, земни, логични и т.н., с лекота си представят други жени докато го правят и успяват да го преживеят страхотно.  newsm78
А това, че щом мъжът си ляга с определена жена, значи достатъчно я харесва и не забелязва кг и т.н. недостатъци, ами не е така, за съжаление. Доста мъже съм чувала да коментират минали партньорки с неприятно чувство - всичко виждат те...

# 213
  • в рока
Ами имам богато въображение,не винаги разбира се си представям нещо.След  бурен купон обаче в леглото ми редовно присъстват някои рок звезди Mr. Green

Комплекси за тялото си,слава Богу нямам.Не ми пука какви недостатъци виждат мъжете в мен.

# 214
Оказва се, че мъжете изобщо не виждат тези наши недостатъци, които ни заливат в представата ни за нас самите.
Повечето предпочитат дамата да не е с бразилска "прическа", което и мен ме изненада.
Работя с мнооого мъже и понякога като стигнем до такива теми си правя анкети и всеки път се изумявам! Момчетата са искрени и са на възраст от 24 до 64. Joy

Вили, и ние с големите гърди си мислим същото, щото пък те пречат, но последния път ми казаха "дай ги тези две неща насам и не ми ги завивай"(със завивката)... hahaha

# 215
То, хубаво, че не всички искат -а ма я си представи партньор да ти каже примерно - обичам големи гърди или обичам напълно гладки пеперудки - и тогава? Ако твоите са малки или имаш малко повече от голо - какво правиш  Laughing

# 216
Ми освен да правиш предварително проучване относно гладкостта, щото другото се вижда и преди да си легнете, и едва тогава да пристъпваш към основни занимания, за да не се изненадвате взаимно - ти него с вида растителност, той теб с различно от настоящия ти вид предпочитание.
А най-добре е да попаднеш на мъж, който харесва теб и те приема каквато и да си. Peace

# 217
  • в рока
Това ,което казва Бижу за прическата е вярно,и аз се у1удих,когато мъжа ми ,а после и приятели ми го споделиха

# 218
Не, идеята е такава, че с един партньор, с когото можеш да се отпуснеш - то самата ти съвсем лесно, както и той - започвате да си споделяте. Аз може да харесвам големи, но ако неговия е малък - ще се римиря егати. Но в същото време примерно движенията и тн - той може да бъде насочен. В същата връзка аз има малки гърди - ок, той явно си ги харесва. Но пък ако харесва и друга прическа - защо да не сподели? Аз обичам да правя нещата така, че на партньора да му е гот - стига и за мен да е добре, разбира се. Очаквам същото...В тоя ред на мисли само.

# 219
  • Бургас
Не съм срещала мъж, който да не харесва "голи пеперудки". Аз бях много против преди, започнах с бразилската кола маска заради бански с прашка. И оттогава вече не мога да си представя да ходя с косми. След кола маска отдолу всичко е чисто и гладко дни наред, кожата е като памук -страхотно е, та ги разбрах и мъжете.
Та, Вили, смело - ще ти хареса! Wink
Учудват ме последните мнения. След като вече и мъжете масово се подстригват най-малкото отдолу, да харесват косми... Може би просто са имали предвид, че не харесват бръснати - не може да се сравнява кола маската с бръснато като усещане при докосване на кожата.

# 220
Ми не, нямаха предвид бръснати, а обезкосмени и не. Чудно или не... и на мен ми беше чудно, но факт.

# 221
Чисто и гладко колко дни - 7-10? А като започнат да растат космите и не са достатъчно дълги за кола маска - не се прави секс ли? Питам от любопитство  Hug
И аз като Бижу обичам да си провеждам всякакви социологически проучвания, и не съм срещнала мъж, който да е отказал на жена, която не е била абсолютно обезкосмена.

# 222
Разбира се, че една хубава жена, макар не обезкосмена изцяло - няма да бъде отхвърлена. НО това е просто компромис един вид. Защото обаче - обезкосмена изцяло жена - никога не е била одумвана. В същото време - и аз съм чувала доста коментари за малко по-рунтавите  Whistling

# 223
  • в рока
Ей,хванахте се за тези косми.Имах предвид не рунтясалите и неподдържаните.Моят мъж предпочит съвсем малка "лентичка",отколкото съвсем гладка.Ейййй,не съм се излагала никога така Embarassed Embarassed Crazy Crazy

# 224
Това е нещо съвсем различно обаче  Laughing
То принципно бразилската май може да е с лентичка  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт