SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 23 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • # супернатурална #
Давам, влачете  Laughing То и без това след Джаред силици няма да ми са останали, то не стаа само с ентусиазъм.
Злато, на теб ти вярвам повече, отколкото на себе си. Помислих, че прегръдката е манип.

Нещо не са ги издокарали в лицата, ама как ми се гледат в такива дрехиии. Почти колкото без дрехи.

# 511
О,само да падне така ще влача,че с опашката и прах ще забърсвам междувременно  Mr. Green
Скрит текст:

# 512
  • гр. София
Здравейте и от мен  Grinning
Брех, не мога да смогна да изчета пропуснатите теми!
Благодаря на всички ви за пожеланията  Hug

# 513
 smile3532 Лисе откъде изрови младия Дженсън

# 514
  • # супернатурална #
Розе,  Hug Цункай Самуил от нас!

smile3532 Лисе откъде изрови младия Дженсън

Май е от  "Dark angels"

# 515
Хм,аз май не мога да му намеря цялата филмография  Crossing Arms

Мистик някъде от нета го завлачих  Mr. Green

# 516
  • гр. София
Галче, ще, ще  Hug

# 517
Намерих една много сладка поредица от 12 коледни SPN рисунчици. Ще ви пускам по една на ден, както коледните шоколадчета (които у нас никога не изтрайваха чак до Коледа Whistling ):

# 518
Импалке, това ще ни е коледния подарък  newsm44 Hug  bouquet

# 519
Дано ви харесат Grinning .

Галче, намерих ти колажа, за по-реални фантазии Laughing :

# 520
  • # супернатурална #
Айй, благодаря  Heart Eyes Ако го гледам 10 минути, дали имам шанс да го сънувам  Praynig  Laughing

# 521
Дано, дано Laughing .

Oтново Джереми Карвър за 8.09 'Citizen Fang’:  Supernatural Boss Talks Winter Finale: Polarizing Flashbacks and … Battle Over Benny.

Още малко инфо за новия персонаж -
Скрит текст:
дедо Уинчестър:
‘SUPERNATURAL’: JEREMY CARVER EXPLAINS CASTING NEW WINCHESTER
The Winchester family tree continues to expand with news that this season will introduce Henry Winchester, Sam and Dean’s paternal grandfather, who will time travel his way into the present day in episode 12 of this season.
And as executive producer Jeremy Carver reveals, the episode, which will air in the new year, will be a loaded bag for Sam and Dean. “The episode really allows them not just to delve into a piece of family lore that they really will carry with them moving forward in this season and seasons beyond, it also, frankly, forces them to deal again with some issues related to their grandfather and their father, John,” he says. “For me, that’s one of the most fun things about the show — all of these little patches of history and mythology that we can fill in.”
But will the episode, which Carver describes as “fun [and] heartfelt,” be the only time we see Henry, who will be played by ER vet Gil Mckinney? Or will he be a looming presence, much like Sam and Dean’s other grandfather Samuel Campbell, who we first met in season 4 and had a large arc in season 6? “That’s not to be disclosed,” says Carver. (източник)

И още за новата теория за Сам: www.tvovermind.com/supernatural-theory-speculation-sam-flashback … ucinations-amelia. Поуморих се вече Rolling Eyes .

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 13:12 от Impala

# 522
Импала , хубави подаръци ще са за Коледа .благодаря  Hug
А няма ли ги маскирани като коледни джуджета или нещо ? Simple Smile

Добро утро  Grinning

Днешното ми пожелание за Вас :

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 09:07 от малката лисичка

# 523
тази нощ сънувах,че съм във филма:) сънят завърши с това как бая интимно се гушках с Дийн и го успокоявах,след някакъв негов страх.....ама се събудих от това...жалко хахах

подхванах 5-ти сезон.ще се оправят ли отношеннията на Дийн и Сам след теи катаклизми? Сам бая лош герой изигра в 4-ти сезон и леко ми стана несимпатичен вече.надявам се да се поправи....

# 524
Цитат
А няма ли ги маскирани като коледни джуджета или нещо ? Simple Smile

Има ги, как да ги няма. Grinning

Аз пък припадам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ха сега здравейте, че отдавна не съм се вясвала насам. Добре дошли на новите попълнения Grinning

Общи условия

Активация на акаунт