SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 23 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Импала  Hug
И аз гласувах  newsm68 newsm44 newsm10
и за Екълс - I just voted for Jensen Ackles #dramatictvactor #PeoplesChoice. Retweet to vote http://www.peopleschoice.com/pca/votenow.jsp  via @peopleschoice

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 21:47 от малката лисичка

# 631
VOTING CLOSES ON THURSDAY AT 11:59 PM EST, FOLKS! (YES, CAPS ARE NECESSARY SO U KNOW JUST HOW IMPORTANT THIS MESSAGE IS) #peopleschoice
http://twitter.com/peopleschoice/status/278182370874646528

Според Best of 2012: 5 TV shows that got better на 'Entertainment Weekly':
[...] 3. Supernatural
Bobby’s death at the end of the 2011 was the impetus for lots of great, sentimental storylines in the new year, but the biggest improvements to the veteran show came at the start of season 8, when fan-favorite writer Jeremy Carver took the helm. A return to compelling monster-of-the-week cases, sharp quips, and a reboot of the show’s mythology have returned Supernatural to (monster) fighting form.

Mноого за четене Crazy - анализи на сезона дотук:
'Supernatural' season 8 mid-season review & report card for Jeremy Carver
SPN Midseason Roundtable Review: Dean, Sam, Castiel, Purgatory, New Characters, Tablets and More!
Засега се плюнча, че ще ги изчета, ама а да видим hahaha .

# 632
Момичета ще сънувам тези устни  smile3504 smile3504 smile3504

# 633
Impala, какво е станало миналата година, че са се изложили?

Аз приключих 3 сезон, хареса ми...всъщност незнам...ся имам едно колебание- CW цензурират любовни сцени, а тука кръв се лее и хора се порят на поразия, малко ми е странно, доста мижах на този сезон, и въпреки това видях неща които предпочитам да не бях виждала Laughing моя като ме видя да гледам с детето в ръце щеше да ме изнесе Laughing но как да е...ще почна четвърти малко по- натам, че сега имам четива да наваксвам Laughing пък и малко да си почина от последните епизоди Crazy

# 634
Миналата година сериалът спечели две награди: 'Favorite Network TV Drama' и 'Favorite Sci-Fi/Fantasy Show' и то в битка с къде-къде по-популярни и силни сериали. Това се разбра обаче не на церемонията, а от 30-секундно клипче с благодарности на нашите, заснето на сета и излъчено по време на минаването на гостите по червения килим. Имаше спекулации били ли са изобщо поканени 'наши' представители. Общо взето е било: "Каним Ви, ама нали няма да дойдете." Joy  Ясно е, че не е възможно всички категории да бъдат излъчени по схемата 'номинираните са...' - 'победителят е...', ама поне да бяха пуснали проклетото клипче по време на церемонията, а не в частта, която дори не вървеше по телевизиите, а само онлайн и по-голямата част от хората го изпуснаха. Пу Crossing Arms ! Гръмдагиударичуматадагитръшнедано Rage ! Отмъстихме Twisted Evil в Интернет и се заканихме за тази година. А дано, ама надали Joy .
Едва ли ти се четат старите теми, но от този мой пост до началото на 10-та страница сме нищили въпроса.

Oще снимки от сета на 8.11 'LARP And The Real Girl':
http://canadagraphs.weebly.com/5/post/2012/12/some-less-than-spe … he-real-girl.html

И още летищен Джаред:

http://outlawautographs.blogspot.ca/2012/12/jared-padalecki-at-yvr.html

И накрая днешната и утрешната коледни картинки:

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 17:58 от Impala

# 635
Добро утро ,сладурки!  Hug
Малко усмивки
Малко Неусмивки
И ...

# 636
аз пък съм на 7-ми епизод от 6-ти сезон.надявам се Ссам да се оправи скоро.....някакси не ме кефи,когато хубавата братска атмосфера е съсипана.скоро ще настигна ветеранките тук:)

# 637
Добър средден Laughing !
Кафе пред компютъра?

Още за и от книгата за Сезон 7: тук.

# 638
Охо,точно кафенце пия и ги гледам тези божества Simple Smile

Импала  Hug

Май вече видях Краули,ама без Г-то  Laughing

Интересни епизоди много ,пък този фокусник,който мразех много се оказа Архангел.
8-ми епизод беше много забавен  Joy

Какво мислите за това :
Скрит текст:
You can try writing to Jensen at:

Jensen Ackles
c/o Jensen Ackles Fan Club
PO Box 850812
Richardson
TX 75085-0812
USA

or

Jensen Ackles
Supernatural
c/o Warner Bros
4000 Warner Boulevard
Burbank CA 91522
USA

You can try writing to Jared at:

Jared Padalecki
Supernatural
c/o Warner Brothers
4000 Warner Boulevard
Burbank CA 91522
USA

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 14:33 от малката лисичка

# 639
Лиса,
Знаеш, но да си кажа: 'Г'-то идва от Галя - нашата любима демонска щерка Галина Краули Heart Eyes (ох, да ми падне и тя Flutter ).

За адресите - вероятно са истински, верни. Със сигурност знам, че феновете изпращат и доста картички в студиото във Ванкувър:

# 640
Импала ,как да не  те обича човек  Hug
Усетих аз чак в 5-ти сезон,ама все пак  Blush
Юпи,значи и аз да пращам  newsm44

# 641
Благодаря Blush . Ми не знам, съпругът ми казва: 'Трудно е винаги да те обича човек'.
О, тази снимка на Дженсън ми е сред любимите. Навява ми някакво много топло, приятно, спокойно, почти домашно чувство. Пре-крас-на!   bouquet

# 642
Импала ,  Hug
Да,наистина е много хубава тази снимка и действително успокояваща   bouquet
Аз вече отивам на 05х11  Peace
Реших ще пиша коледно писмо  Party

# 643
Да се включа и аз относно снимката на Дженсън.
Мога да кажа само, че съм влюбена  Mr. Green Страхотна е, определно стана и мой фаворит от множеството снимки на Джен  newsm51

# 644
Мистик  Hug
Направо е душица !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт