SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 23 955
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Лисе така е, а тези езичета  smile3504 smile3504 smile3504

# 646
стигнах и до серията взаимствана от @досиетата х@ малко:) епизод 9 от сезон 6.

обаче искам да отбележа,че Сам се е разхубавил.в този сезон нещо взе да ми харесва и в лицето.....по тяло бие и Ерик от истинска кръв,а той м ие любимец в момента.мило и драго давам за него:) явно не си падам по много млади.трябва да си навърти километраж,за да ми хареса един мъж,а пък гледам и сексуално е задобрял...абе изкачва се в класацията ми определено:) (носът му обаче си плаче за корекция все още  Mr. Green)

# 647
А не мога , say"Yes"say"Yes"say"Yes"say"Yes"say"Yes"

# 648
Kaкви мислите, че ви нося? Познахте - поредна гласуванка Joy : www.tv.com/best-of-2012/vote/Best-horror-supernatural-series

# 649
Kaкви мислите, че ви нося? Познахте - поредна гласуванка Joy : www.tv.com/best-of-2012/vote/Best-horror-supernatural-series
Гласувах  Crazy

# 650
Аз също  smile3521

# 651
Един подарък веднага за гласувалите Simple Smile

# 652
  • # супернатурална #
Студено ми е, изморено ми е, ще се разболявам  Tired Имам сили само за едно "ОООХ"

Завийте ми онзи, по вени и шал, за вкъщи, като се пооправя да го оправя  Mr. Green И ми запазете едно "шмуг" между езичетата  Blush

# 653
Г. Краули  Hug

Оздравявай бързо

# 654
Ooo, Mиуоо, надявам се да не се разболяваш наистина. Гуш-гуш Hug ! И за да не са само моите прегръдки, щот... нали... Whistling , ти пращам: огИн, специална част и едно горрррещо място за шмугване (точно излизам оттам, справка - червеното петно).
PS. По шал и вени някаква манипка с Джаред ли е Rolling Eyes ? Спомням си само с Дженсън.

# 655
  • # супернатурална #

Ето това имах предвид. Може да не е само по шал и вени, но си е по шал и вени, и то какви вени  Heart Eyes

А така, аз в огИн горя, ти огИн ми пращаш! Стига още, клин клин избива  Laughing
Лисе, ще, ще  Peace ЛОпнах един голям Сам хап и ако се шмугна и на горещото място, няма да ми се оздравява, че много ще ми се услади лечението  Mr. Green

# 656
Опа,здравейте,току-що изгледах 13-ти епизод,е,много силен,Ана ме разочарова мислех,че е от добрите  #Cussing out
Много ми хареса,но в симбиоза беше и тъжно,когато Дийн каза на майка си ,че й е син,както и Сам,и се опита да я предпази за това,което ще се случи след 10 години.
Да попитам кой играе младият Джон ?

# 657
  • # супернатурална #
Мат Коен. И той навъртя бая фенки, много обича да се съблича по конвенции  Laughing Импалка е като зареден пищак, като нищо ще те простреля и теб с някоя вена. На мен ми хареса единствено в образа на Майкъл, особено с шшъткането. Ама малко и за малко  Laughing

# 658
Мат Коен. И той навъртя бая фенки, много обича да се съблича по конвенции  Laughing Импалка е като зареден пищак, като нищо ще те простреля и теб с някоя вена. На мен ми хареса единствено в образа на Майкъл, особено с шшъткането. Ама малко и за малко  Laughing
Хихи,стига да е Дженсънова вена може да ме  #2gunfire

# 659
Здравейте,днес ще бъде много хубав свръхестествен ден Simple Smile

hahaha
Скрит текст:

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 09:24 от малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт