SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 24 007
  • 740
  •   1
Отговори
# 465

Бях на гънка Laughing разстояние да купя реплика на пръстена на Дийн, обаче се сетих, че след като не си нося дори халката, има лека вероятност да пострадам Mr. Green .

Това също може да ти е интересно:

Брой ме в якето, само че в червено или маслено зелено (имам и корсет bowuu ), чантата, джинсите, кожените връзки на китките, и ботите, но поне с 5 сантиметра по-високи. За парфюма мога само да гадая, защото ползвам един и същ вече почти 6 години и не се интересувам от други.
О, и телефонът ми звъни тематично с http://www.youtube.com/watch?v=1o91FHH-mg8 (от 0:47 мин. натам). Що баби съм изплашила hahaha .

Всичко това обаче бледнее пред татуировката на Галчето - иииистинска фенка Heart Eyes .

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 21:57 от Impala

# 466
Ей,Дийн се завърна  newsm18

И появата на Кастиел беше учудващо много добра  Peace

Лол,Импалка , много хубави !
Май трябва и аз да се обзаведа с такъв гардероб  Mr. Green
Каква татуировка ? Simple Smile

# 467
Като техните и на същото място. Абе супер е тя, затова я обичам Flutter .

# 468
Като техните и на същото място. Абе супер е тя, затова я обичам Flutter .
Оо,супер!
Всички сте супер,ха,сега много ме зарибихте Simple Smile
Песента иначе как се казва от клипа?
Много яка  Heart Eyes
От тоя сайт, на който са снимките ли може да се намерят нещата ?

# 469
Музиката е част от оригиналния саундтрак на Сезон 1. Номер 11 'Boys Break In' звучи в 1.19 'Provenance' от 12:43 мин. натам, когато Сам и Дийн отиват в склада, за да изгорят прокълнатата картина.
Снимките съм сваляла от всякакви сайтове, не помня коя откъде.

# 470
  • # супернатурална #
Импалко, hug

Ии, верно, айде да се фукаме  Laughing
Освен татуса, който ми е най-хубавото нещо от тялото  Laughing си имам и рокличка, Белс пусна един сайт за поръчки, ама съм го загубила. Имам и снимки в рамки, колажи на детето с Джаред. Не посмях да се курдисам аз. На бюрото в детската са, уж детето ги иска там. Доскоро всички приятели ми звъняха с някоя песен от СПН, но след ремонт на телефона само мама остана да ми звъни с

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 23:19 от Г. Краули

# 471
Импалко, hug

Ии, верно, айде да се фукаме  Laughing
Освен татуса, който ми е най-хубавото нещо от тялото  Laughing си имам и рокличка, Белс пусна един сайт за поръчки, ама съм го загубила. Имам и снимки в рамки, колажи на детето с Джаред. Не посмях да се курдисам аз. На бюрото в детската са, уж детето ги иска там. Доскоро всички приятели ми звъняха с някоя песен от СПН, но след ремонт на телефона само мама остана да ми звъни с

Еха,момичета,зарибяващи сте  Mr. Green
Може ли да видим и татуса г.Краули Simple Smile
Откъде ги взимате тия рамки и нещица и аз искам  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 22:21 от малката лисичка

# 472
Ама съм лебед ooooh! ! Отивам да се подпиша и аз агитационно.

Лиса Hug ,
Рамки ли newsm78 ?

# 473
  • # супернатурална #
На аватара е моята.
Имаше един български сайт, правиш поръчка за надписи и снимки на чаши, блузи и квот се сетиш. Бела като се появи ще я питаме.

# 474
Импала  Hug
Ъ,разбра ме,рамките бяха просто мисъл.
Пу,как се оставих да ме зарибите само ...  Mr. Green

Г.Краули , а тя точно какво значи (татуировката)

# 475
Против обладаване. Не действа на Импали Mr. Green Joy .

# 476
Е,да се похваля и аз. GrinningМоите придобивки са 2 чаши и една тениска.Имам и някои от книгите.Бях ги свалила от един сайт, но го закриха. Искам и още неща да си купя, ама не съм си избрала.Иначе ми се иска да прочета отзиви за книгата, която излизаше скоро.Бях си я харесала.Забравих и името, ама имаше събрана информация от зад кадър и други обяснения от снимането от първи до седми сезон.

Едит-това е името "The Essential Supernatural: On the Road with Sam and Dean Winchester"

А и да се отчета.Навсякъде, където има гласуване, подкрепих момчетата.  newsm18

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 22:39 от Jennifer.

# 477
Против обладаване. Не действа на Импали Mr. Green Joy .
hahaha
И аз ще си издиря нещо пък и книги може  Blush

# 478
  • # супернатурална #
Ето от тук можете да си направите колаж, да си го принтнете на цветен принтер и като си го сложите в рамка си става семейна снимка  Laughing

# 479
Ето от тук можете да си направите колаж, да си го принтнете на цветен принтер и като си го сложите в рамка си става семейна снимка  Laughing
Моят може и да я хареса  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт