SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 22 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Импалка,не мога да синхронизирам субтитрите нещо  newsm45
Иначе е много сладък там  Flutter

# 676
Съжалявам Confused , но не мога да помогна. Не гледам със субтитри, не защото съм много умна и печена, а понеже не вървят на моя компютър hahaha . Четох, че е заради кодеците, милото Стиче Heart Eyes (чудя се къде се изгуби?) ми обясни в темата ехееей преди колко време как да ги оправя, ама ние червенокосите сме по-зле и от блондинките, че и страхливи hahaha .

Имам някаква идея за новата тема, не съм я ошлайфала още, но ще я направя утре, за да съм готова да я пусна, пък вие щете - не щете ще пишете в нея Mr. Green .

Редакция: Трия останалото, за да не ми стои срама Blush .

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 18:43 от Impala

# 677
  • # супернатурална #
Много не разбрах въпроса на Маритка, но да се пробвам да отговоря. Според мен някои неща са така и в личният им живот, но са умишлено засилени и окарикатурени. И се гаврят сами със себе си  Laughing Сигурно Джаред си ползва солариум, то си му личи, едва ли е на видно място в хола, ма де да знаем  Laughing Май и къщата му е в подобен стил, ама чак портрет на яздещ Джаред в кабинета  hahaha Дженсън си е участвал в сапунени опери, а и това с аквариума в караваната ще е някаква закачка (като стиковете за голф в началото на сезона) но не знам каква.

# 678
Еха,ще ги оправям аз субс по някакъв начин,инЪче кви кучета имат викате ?  Mr. Green

# 679
Oх, мамооо ooooh! . Маритка говори за 6.15, аз разбирам 5.16. Блъскането в таблата ще ме довърши някой ден Mr. Green . Моля за извинение Blush . Отивам да се редактирам.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 18:50 от Impala

# 680
  • # супернатурална #
Бе ти гледай преди окончателното довършване да има многократно свършване  Laughing

Бе помислих си да напиша, че освен въпроса на Маритка не съм разбрала и отговора на Импалка, ама нали на теб вярвам повече от на себе си, викам си-повредата ще е в моята табла  глава.

# 681
# 682
Голяма грешка е да ми вярваш, Галче, го-ля-ма Mr. Green ! Отчитай ми състоянието Wink .

Кучетата на Екълсови:

# 683
О,значи ми стават първи приятели,щом обичат животните  Hug

# 684
  • # супернатурална #
Лисе, този гиф е от "Десет инчов герой", ако не си го гледала-горещо препоръчвам. За мен е най-добрия от всички, в които са участвали и двамата.

За този дребния дзвер, Икарус, разбрах от една конвенция, Дженсън много смешно разказваше за него, с голяма любов и с малко срам от тази голяма любов  Mr. Green

# 685
Кучетата на Джаред от началото на сериала:

# 686
Лисе, този гиф е от "Десет инчов герой", ако не си го гледала-горещо препоръчвам. За мен е най-добрия от всички, в които са участвали и двамата.

За този дребния дзвер, Икарус, разбрах от една конвенция, Дженсън много смешно разказваше за него, с голяма любов и с малко срам от тази голяма любов  Mr. Green

Хаха,може ли да намериш клипчето Simple Smile
Да,да,свалих го Ten inch hero Simple Smile
Подарък за теб :

Да не е това :
Скрит текст:

# 687
Сега са тези:

# 688
Тези последните на кой са

# 689
На Дженевив (дребното) и Джаред (то си е едното от старите)... май, вече не си вярвам hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт