~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Разград

# 196
  • БГ
Здравейте! Hug Hug Hug
eti80  Hug гледала съм твои клипчета и се радвам ,че си завладяна и от този сериал - надявам се да създадеш и за него подобни красоти! Peace
Аз съм стигнала до 68 епизод с хърватските субтитри.Успоредно слушам и сериите с руското аудио - луда работа,ама филмът ме завладя напълно!
Благодаря на  vania_e за линковете на хърватките!
Mar-Mil Hug добре дошла!
Направо не мога да повярвам,че 79 епизода двамата главни актьори са били в недобри отношения! ooooh!
А пък тази стегнатост в интимните сцени я отдавах на обичайната комшийска резервираност към тях - нали гледа турското СЕМ и после има глоби! #Cussing outНейсе.... аз "повярвах" в любовта им и нейната сила.
Сериите ,след тежкото раняване на Боран са наистина доста протяжни и на места мен специално ме дразнеха разни нелогични събития,но май се сблъскаме във всеки сериал с такива наивитети.
Не вярвам нашите телевизии да проявят интерес към такъв сериал,освен ако по-ниската му цена не се окаже примамлива за тях-все пак е сниман преди 4-5 години.

Слънчев ден  Laughing и хубави емоции на всички пишещи и преминаващи през темата! Hug Hug Hug

# 197

Добър ден  Hug

Честита Първа Пролет !!! Hug Hug Hug

В международния ден на щастието Ви желая огромно щастие през цялата година

# 198
# 199
Здравей di_ni!

Мнението ми се покрива изцяло с твоето!
Също не вярвам някоя телевизия да закупи този сериал,  защото според мен тук се предпочитат махленско - клюкарските истории, някой чул, но не казал, друг видял, но не разбрал, трети чул, видял и разбрал, но си мълчи, защото така му изнася и въобще такива дребни интрижки, каквито нашето общество си спретва и в живота.
Но аз харесвам филми от които мога да науча за бита, културата и обичаите на различни култури, а този е точно такъв - е като добавим и добре подбраните актьорите и добрата режисура, вече му ставам фен. На моменти наистина се случват нелогични неща, на това като , че ли става с всеки филм - обикновено тръгва доста силно, защото се следва първоначалната идея, след това започват да разтягат, защото се изчерпват от към идеи и обикновено между 20 - 30 епизод повечето филми "буксуват", след това отново ги форсират, но в този филм, според мен най- малко се усеща този момент с "буксуването". Аз съм стигнала до 64 епизод с хърватски суб. Днес очаквам да качат 65 епизод. Ти къде успя да ги намериш до 68 преведен?

# 200
Пропуснах да ви честитя денят на щастието!

Пожелавам ви всеки ден да изживявате мигове на щастие с любимите си хора!

# 201
  • БГ
Мари Hug с теб май и в една друга "махала" имахме сходни виждания Peace
Ето тук ги гледам - вече втора седмица
http://www.balkanje.com/browse-sila-videos-1-date.html

# 202
# 203
  • БГ
А тука като гонеше агнетата Боран така съм се смяла,готов беше за Съла да излови всички дребосъци във стадото. Joy Joy Joy
Пък мама направи коментар - ...добре,че не са козлета,че ни едно нямаше да може да хване.... Sick hahaha

# 204
Цитат
с теб май и в една друга "махала" имахме сходни виждания

Вярно е, права си di_ni, но тази махала май се оказа "тясна за наШТа душа", за това аз мисля, че тук във "вилает Анадола", ще имаме повече неща за обсъждане, а не само дали Ибрахим е по-хубав с мустаци, брада и дълга коса, или остриган като гимназист и да сервираме кафета, пасти, торти и баклави.
Та да си дойдем на думата - аз също гледам филма от същото място, но току-що качиха 65 епизод, който само след няколко часа ще изгледам с удоволствие, а вече ще можем и да обсъждаме. Между другото от снощи започнах отново да  гледам филма започвайки от първа серия, тъй като я бях гледала с руско аудио, а с хърватските субове го предпочитам, така че още веднъж заявявам готовността си да помагам, ако някой се затруднява - достатъчно е да каже в коя серия от коя до коя минута текста не е разбрал и аз ще го преведа.

# 205
Що се отнася до забавни моменти, аз почти през цялото време се забавлявам/забавлявах с бащата и брата на Съла. Баща й е просто фантазия - работа - йок, уважение към семейството - йок, 15 г. кеф с парите които си получава от Истанбул от семейството отгледало Съла и живот здравей, а пък брат й с претенциите, че е зет на агата, а сестра му е богата се видя вече управител на холдинг, нищо че е с основно образование - пълни симпатяги.

# 206
  • БГ
Мари Hug права си - за това сме тук - да пощим мардинските табиети  Crossing Arms Naughty ooooh! и да гоним агнета из мидятските полета Joy Joy Joy Joy
Права си за Джелил - голям философ беше Joy Joy Joy
Аз нали надничам при рускините - и там голяма полемика имаше около майка Бедар.Едните -това била мама с голяма М, другите, че е пожертвала два пъти Съла заради Азад.И за Джелил голяма кастрене пада.Сякаш забравяме,че сме просто хора,а понякога и пълни с грехове и дяволчета,които дори нас самите ни изненадват. По себе си съдя!

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 17:01 от di_ni

# 207
  • Learn to fly. Fly away.
Честита астрономическа пролет, момичета!
Да е цветно и пролетно в душите ви!

Напоследък нямам много време за филми, но после ще си наваксам пропуснатото  Laughing

Казват,че истинският мъж се познава по по три неща - по очилата, по часовника и обувките.   Heart Eyes

# 208
  • Разград

# 209
  • Разград
............така че още веднъж заявявам готовността си да помагам, ако някой се затруднява - достатъчно е да каже в коя серия от коя до коя минута текста не е разбрал и аз ще го преведа.

Ако може да ни преразкажеш какво пише във всяка една от статиите.

Общи условия

Активация на акаунт