~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Разград
Утре,други ден ще си пусна и руските до сега.мисля ,че оригиналната номерация там са стигнали до 26 епизод. А ние тук как ще процедираме newsm78  Има толкова много неща за разнищване!
Някоя от вас знае ли в какъв период се качват хърватските преводи!

Руските са до 26 епизод, но тази седмица няма да има други. Следващата ще е във вторник, надяват се да пуснат в понеделник но не е сигурно.
Хърватите качват серия всеки делничен ден, рядко се случва да не качат серията същия ден и да закъснеят, но на следващия я качват.

# 271
  • Learn to fly. Fly away.
Добро утро!

Благодаря за преводите на Мари Мил. Много са хубави снимките на Мехмед с шала, които е постнала Ванчето  Heart Eyes
Някой спомена, че много го харесва с техните шалвари. Аз също мисля, че с тях изглежда по-добре.

Успешен ден ви пожелавам!

# 272
Добро утро момичета,
Днес, по точно довечера, ще ви преведа и останалата част от интервюто. В Аванс искам да ви кажа, че никъде не споменава лоша дума за Джансу и никъде не казва, че иска жена му да бъде домакиня и да го посреща по сред нощите. Явно това са журналистически измислици по вестници.
Желая Ви хубав петъчен ден - моят любим ден от седмицата и дано днес нашите братя - хърватите качат две серии, защото вчера не качиха 66 еп.

# 273
Интервю - 2 част
В.: разкажете за някои смешни моменти при снимането на серията
М.: като начало се сещам за едно - когато започнахме да снимаме серията, трябваше да намерим кон. Конете в Мардин са с малък размер/дребни породи/. Аз съм висок 1.90 м. и  от коня който ми довеха, краката ми опираха в земята. В началото опитахме с този кон, но не се получи. Потърсихме в околността и след 2-3 часа обиколка из Мардин, в Турски жокей клуб намерихме голям кон. Отидох да го видя. Яхнах го. Конят е бил съзтезателен. Собствениците ми казаха да бъда внимателен, защото този кон е  по-бръз/буен от тези на които съм свикнал, но аз с голяма самоувереност им казах да не се притесняват. Яхнах го и излязох през отворения манеж. Подкарах го в галоп, той забърза и ме хвърли при висока скорост/галопирайки/. В Мардин се върнах куцайки/не съм сигурна точно в тази дума/. П окъсно пак се наложи да се връщаме за техните коне, но в първите серии, можете да забележите, че конете са малки и ги яхах прав, стоейки. Това е забавното.
В.:Тук при нас когато една серия се хареса много, хората ходят даже на църква да се молят главните герои да се съберат. Дали при вас има такива случаи
М.: Разбира се , подобни неща се случват и в Турция. Когато на зрителите им хареса някоя двойка, те искат да се оженят и да бъдат заедно за цял живот, когато имат връзка с друго лице протестират. В имагинерния свят се случват такива неща, но чак да се молят- може би преди сън, но чак в джамия не мисля, че ходят.
В.: по какъв проект работите?
М.: в момента имам един проект, който е във фаза подготовка и не мога да говоря  много за него. Става въпрос за серия за Османлиите/ османския период. Струва ми се, че снимките биха могли да започнат в средата на март и ако всичко бъде наред, излъчването му да бъде от началото на април.
В.: Знам, че сте имали възможност да се разходите по улиците на Загреб, но какво се случва, когато се разхождате по улиците на Истанбул?
М.: В Турция сериалите са нещо като фаст фууд/бърза храна. Докато серията е актуална, направо не може да се излиза по улицата. ще ви опиша един случай- По времето на Аданали, чаках да си платя магистрална такса на моста и изведнъж от всички страни в близост заизлизаха хора - около 50 човека без преувеличение, обиколиха колата ми и започнаха да чукат по стъклата. Един се опита през прозореца да бутне дете в колата. Има голям интерес, но когато проекта/филма завърши интереса намалява. Такава е ситуацията, особено със сериалите. Зависи и от отразяването в медиите. След приключване интереса намалява и си идва в нормалните граници
В. В такава ситуация можете да се уплашите и за живота си?
М.: Неее. Вече от нищо не се боя
В.:да не би да знаете "хватки"
М.: В момента тренирам смесени бойни изкуства - ММА.
В.: Знам, че сте израсли в многолюдно семейство - много братя и сестри...
М.: Да израснеш  в голямо семейство има добри страни, защото рядко скучаеш. Винаги има някой около теб с когото да се забавляваш. Пример ми беше починалият ми вуйчо. Освен с него се разбирам и с братята си. Много сме си близки.
В.:Какво дете бяхте - палаво или послушно?
М.: Майка ми винаги разговаряше в училище с директора. Бях такова дете .

# 274
  • Разград
ПРОФИЛАКТИКА!!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710147.msg24691772#msg24691772

Във връзка с планова профилактика на системата, в петък (22 март) вечерта, след 22 ч., до сутринта на 23 март (събота) е възможно да има прекъсвания на достъпа до сайта.

# 275
Третата част на интервюто е преведена на английски в коментарите под видеото. Но аз ще направя превод и на нея, но това може да стане и утре, ако има проблем с влизането в темата.
Вече имаме 66 епизод!!!!!

# 276
Интервю 3 - част
В.: Кой ви даде името?
М.: Мехмет би го е дала майка ми, а Акиф - вуйчо ми. Свързали са ги двете и съм наречен Мехмет Акиф. Тази идея им е дошла от името на автора на турския химн Мехмет Акиф Ерсой. Вуйчо ми го харесваше и когато са ме нарекли Мехмет е добавил и Акиф. Роден съм и съм израсъл в Истанбул. Тук съм отгледан. Като малък ходех на Черно море. Не мога да кажа, че съм възпитан в Черноморската култура, защото моето семейство отдавна се е преселило в Истанбул, но белега на черноморския ми произход е била рибата на нашата трапеза. Освен това, до черноморската култура съм се докосвал само чрез приятелите си. Не съм живял сред нея.
В анонс разказват, че е роден на 23.07.1979 г. в Истанбул и след завършване на основното училище , е запознал да се занимава с манекенство, подтикнат от майка си. Приятели са с Къванч.
М.:Що се отнася до манекенството, много обичах да се разхождам по подиума, обичам да дефилирам на музика. Това ми носи удоволствие. Обичах си тази работа. Друго няма какво да кажа. Ако трябва да съм искрен, един път се изложих- паднах на Фешън ТВ. Пода беше мокър. Не бях единствения който падна - шест от 10 паднаха. това ми е интересен спомен.
в.: като изключим, че много жени въздишат по вас, какъв сте всъщност.?
М.: Ами каквото и да кажа, ще бъде лъжа. Не обичам много да говоря за себе си. Трябва да се изживява?! Мисля , че не е редно да говоря за себе си, какво мисля и какво правя. Но имам една характеристика -  Ако човек спрямо мен е коректен, аз се старая да бъда спрямо него още по-коректен и добър. Това мога да кажа за себе си.
В. Какви жени харесвате? А какви не?
М.: Това вече е "политическо" питане. по добре ще ми е да не отговарям. Обичам жените с невинни лица. Такива жени винаги ще ме привличат. Жените трябва да бъдат мили/учтиви. Обичам/харесвам милите жени. Тези които не са такива не ме привличат. Наистина, не ги харесвам. Мисля, че жената по принцип трябва да е такава - мила. за това обичам/ харесвам да са мили и по някакъв начин наивни- в смисъл скромни. жени които не се държат така, наистина не ме привличат. Мисля, че правите разлика, кое приляга на мъжете и кое на жените. Например - може и да не обърна внимание ако мъж псува/ в смисъл говори грубо, нецензурни думи/, но  никак не прилягат на женската уста. Това винаги ми прави лошо впечатление. Нарушава женствеността.
В.: А сега един въпрос за 100 милиона долара. Свободен ли сте или сте влюбен?
М.:Къде са парите? /Смях/. Сърцето ми е свободно. Празно.
В.: Няма да ви искам телефонния ви номер
М.: Мога да ви го дам. Няма проблем.
Анонс - разказват за любовта му с Йезда и Идил/знаете кои са/ Обичал спорта, но не е любител на футбола.
М.: Не съм футболен маниак. В момента Бешикташ са в упадък и не харесвам качеството им на игра.
В. Имате ли хоби:
М.: Най голямото ми хоби е спорта. Това ми е най- голямото забавление. Обичам и мотоциклетите и колите. С удоволствие шофирам. То ми прочиства мислите.
В. Мотоциклетите са опасни. Не се ли страхувате.
М.: Ами мотористите си имат един девиз. Ако се съобразяваш с него, когато караш, не е толкова опасно това занимание. Девиза е "Не забравяй, че си невидим". Аз се съобразявам с него и винаги се оглеждам. Карането на мотор е опасно колкото и всичко останало.Необходима е само голяма предпазливост.
Предстои му заминаване в Лос Анджелис с приятели.
В.: Кой ви е любим актьор - холивудски
М. :мел гибсън. Изглежда прекрасно на екран и е много мъжествен. Харесвам и Ал Пачино особено в старите му филми. Лице с излъчване. що се отнася до жени, в този момент не мога да посоча нито една. Като жена.
В.: къде се виждате след една година
М. :мисля че това е кратък период. В следващите години, мисля, че няма да работя нещо друго от това в момента. Но ако ме питате за след 10-15 години - искам да се преселя в някое малко населено място в района на Измир и Ефес
В.:А семейство?
М.:Разбира се, като семеен. До тогава искам да съм се оженил и да имам деца. Искам да се преселя със семейството си.
В. Благодаря ви
М.: Благодаря и аз, че сте дошли до Истанбул. Посетили сте Инстанбул. Много поздрави на цяла Хърватия. Всички хървати са добре дошли в Истанбул, който сигурно ще им хареса. как се казваше благодаря - Хвала !
Това е интервюто. Останалите клипове са анонси към това интервю и преповтарят казани неща.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 15:59 от Mar-Mil

# 277
Радвам се че ползвате темичката изключително ми харесва Мехмет Акиф голям симпатяга е  Heart Eyes
Определено и Аданалъ си ми хареса много в момента го насбарах с превод до началните серии и пак го гледам а иначе целият съм го гледала на турски определено Идил ми хареса най-много като се има предвид че не я харесвах в другите и сериали тук ми грабна окото с МАА, но Съла го изгледах като заразна болест лятото 3 пъти и определено ако някой го купи няма да сгреши  Heart Eyes

# 278
  • Разград

# 279
Здравейте,момичета!
Мари Hug
Дидзzз Hug с какъв превод гледаш Аданалъ newsm78
Аз пък днес се върнах малко назад в мардинските епизоди и май съм покорена от архитектурата на този град.
Невероятна е - тези огромни къщи като дворци на арабски халиф,тези тесни улички като каньони.
Не знам как би могъл да се ориентира човек,ако не е местен.От високите зидове нищо не се вижда.
То и затова Съла като хукна да бяга се изгуби.
Пазя си новия епизод за "десерт" довечера като утихнат домшните "любимци".Тогава е моят час Wink
Слагам слушалките,очилките и ще се насладя на серията.Май в тази серия ще умре  Зейнеб newsm78
Чаровник е наистина Мехмед Акиф PeaceТова интервю ми хареса Hug
Хубави и приятни почивни дни на всички пожелавам!

# 280
Много забавно ми беше да прочета интервюто, особено историята със злополучната езда в Мардин  Joy Joy Joy
И на мен ми се струваше нисичък коня, който яздеше в първите епизоди, пък тя каква била работата   Laughing

Мари, благодарение на превода ти успях да видя един по-различен Мехмет    bouquet

# 281
  • Разград

# 282
  • Разград

# 283
  • Разград

# 284
Къде потънахте всички? 

Сигурно прекарвате уикенда така?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт