~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Разград

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 23:22 от vania_e

# 301
  • Разград

# 302
  • Learn to fly. Fly away.
Привет!

Малко снимки на Джансу - тя заслужава, а който не я харесва, да не ги гледа  Simple Smile

Тука е с други, неизвестни за мен хубавици  Simple Smile

И един хубав клип /кадрите са добре подбрани, музиката ми дойде малко протяжна  Sad/.

Някой знае ли как се казва песента, на която танцуваха Боран и Сила в хижата /20-ти епизод с руско аудио/ - много беше хубава  Heart Eyes

# 303
  • Разград

# 304
  • Разград

# 305
  • Разград
Някой знае ли как се казва песента, на която танцуваха Боран и Сила в хижата /20-ти епизод с руско аудио/ - много беше хубава  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=_1SAYfYQWZ4 - Tarkan - Beni Anlama

# 306
  • БГ
Добър ден,момичета! wavey wavey wavey
Скрит текст:
има малка корекция в моя ник - но това съм аз - старата ви дружка di_ni. Момичета от "Любов и наказание" от дълго време ме кандърдисват да си сложа името ,с което се обръщат към мен,ама аз чак сега сколасах.
Днес е Благовещение! Честит празник на всички! Hug Hug Hug

Аз пък в очакване на 67 епизод - два дни тръгнах от началото на филма - този път много бавно и съсредоточено!И да ви кажа колкото повече го гледам,толкова по-тежък ми става! Cry
Мари Hug-още едно съвпадение във вкусовете намерих при теб - Асманлъ конак!
Нашата Кеий беше започнала да го превежда ,но има превод само до 3-ти епизод.Трудно й беше и да превежда и слага субки съвсем сама.Аз изгледах версията на игралния филм.На времето сериала е бил толкова успешен,че впоследствие правят игрален филм.Нургюл и Дениз са чудесни,но за съжаление и при тях имало някакви хър-мър... и разменени реплики,та и те нямат втори проект.
queen_of_spades Hug аз харесвам Джансу  Peace Съчувствах й когато стана онази гадна история с Аху и Джем,но всяко зло - за добро.Тя наистина миналата година цяло лято се беше отдала на пътешествия.

Хубав ден за всички и спорна седмица! Hug Hug Hug
Ваня Hug- благодаря за всички клипчета!

# 307
# 308
# 309
  • Разград
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

Денят на Благата Вест !

Скрит текст:
Според поверието, в този ден долитат кукувицата и лястовицата и носят благата вест, че зимата си е отишла. Каквото правиш днес и както премине този ден, така ще е цялата година. Хубаво е да си сит и да носиш пара в джоба си. Вярва се, че ако те закука кукувица, за да имаш берекет, трябва да се хванеш за паричка.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 11:37 от vania_e

# 310
Здравейте,
Честит празник и от мен!
Желая на всички жени, които мечтаят да имат детенце, да получат тази блага вест! В християнството, на днешния ден Дева Мария е получила благата вест , че е заченала и ще роди син Божи! рождество е на 25 декември - знаете това предполагам.
Аз също започнах да гледам Съла от началото - мисля си , че от 1 до 10 епизод ще мога да го гледам още няколко пъти и няма да ми омръзне и всеки път си казвам, че това е ужасно, което й се случи на Съла. Друг е въпросът, че при нея си беше жив късмет да попадне на свестен и разбран мъж, в който да се влюби и да си осмисли живота по нов начин. На си давам сметка, че ако съм на нейното място в началото сигурно щях да подивея от гняв, а пък и какви ли щях да ги натворя един господ знае.
Но това си е част от действителността и кой знае на колко жени са съсипали живота.
Преди няколко дни в едно от предавания на Наталия гостуваше една жена, минала през подобен ужас - да се ожени за палестинец и да попадне като втора жена в един свят, който я унищожил. Не искам да влизам в подробности. Който иска нека го потърси - разказа й звучи като преразказ на нашия филм.
Асмалъ конак го загледах, но ми дойде много натоварващ. Явно нещо съм се заблудила, че има сходен сюжет, освен факта, че действието се развива в Кападокия /част от Анадола/, май няма друга прилика със Съла. Но пък играта на Нургюл и Йозджан е невероятна.
Цитат
Тука е с други, неизвестни за мен хубавици 
queen_of_spades, едната хубавица е Неджля от Листопад, а другата е май Лейля пак от Листопад.
Снимките на Джансу Дере са много хубави. Аз я харесвам, защото я намирам, за много умно и интилигентно момиче и й пожелавам , да намери щастието в своя живот.
Превеждайки интервютата и писанията по вестници на моменти останах с впечатлението, че те двамата - Мехмет и Джансу всъщност много си приличат и търсят едно и също нещо, но явно взирайки поглед в далечината за да го намерят, не са успели да  се видят и открият .
Дими имам още един любим филм - казва се "Блаженство". Ако не си го гледала, го гледай - няма да съжаляваш - в края на филма човек наистина остава с чувство на блаженство.

# 311
  • БГ
Мари Hug гледала съм го и то благодарение на една друга дружка - фен на турското кино nelka123
От мен още малко Джансу!

# 312
# 313
# 314

Общи условия

Активация на акаунт