~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 687
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Разград

# 676
Здравейте, искам да споделя нещо с вас, за да се разсеем от манията МАА.

Скрит текст:
Аз си имам и един друг любимец от един друг филм - Ибрахим Челиккол. По нова година той е предложил брак на своята партньорка от филма Иффет и лятото ще се женят с Дениз Чакър - Тези дни били на концерт на мен неизвестната певица Sibel Can. Пускам ви една връзка към снимки на влюбените гълъбчета от вечерта на концерта- има качени 7 снимки http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=67386& … ;rid=2368&p=4

# 677
Продължение на разсейката
Скрит текст:
Понеже съм любопитна, потърсих инфо за певицата - оказа се една много красива жена, омъжена за един период от време за много красив мъж - ето ви връзка към снимките им над 20 бр.- имат и две деца - http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=16105& … rid=2369&p=23

# 678
  • Разград

# 679
  • Разград

Снощи се загледах в един сериал по Диемата  дори не знам как се казва и по едно време гледам позната физиономия, а то Таянч но с един малък мустак и с дълга коса на опашка. Довечера ще го фотна да Ви го покажа, но там като че ли не му стърчаха толкова ушите, а този сериал е снимал видимо като гледам другите актьори преди "Съла". Думата ми е за това че от година на година все по-хубав става Таянч.

# 680
Цитат
Снощи се загледах в един сериал по Диемата  дори не знам как се казва и по едно време гледам позната физиономия, а то Таянч но с един малък мустак и с дълга коса на опашка.

Ваня, сериала се казва Готова на всичко/Алие/ и там играе поддържаща роля на доктор. Гледам го от време на време този филм, но е бавен и елементарен до някъде - става за гледане за приспиване вечер с монотонността си  - ревнив съпруг с любовници и психически малтретирана съпруга, с увлечение по един мъж - доктор. Две деца от брака им служещи на съпруга да манипулира чрез тях съпругата си. Ужасна свекърва и добра и разбрана зълва, и всичко това в "няколко хиляди епизода".

# 681
  • БГ
Накрая на деня - отново при вас!
Явно тук сме се събрали ценителки Laughing Laughing Laughingи на красиви мъже и на талантливи актриси Peace
Щото нали от нас - по-Убави нЕма Joy Joy Joy
И аз си харесвах Ибрахим Ч. - сега е с нова визия заради участието му в "Мерхамет" - там играе със Бурчин Терзиооглу / от Езел/ и съпруга на Мурат Йълдъръм.Не се превежда сериалът,защото е нов,а момичетата в темата имат донякъде преводи при онлайн гледането , както и трейлърите са със субки,та горе-долу връзват нещата.Ама аз не го гледам сега,пък по-нататък може и да му дойде ред-знае ли човек.
А за Таянч преди двайсетина страници ви писах,че играе в Алие - ужасно скучен е сериалът въпреки участието на Халит Ергенг, Нежат Ишлер и още двама-трима по-познати артисти.
Сега гледам реклама на друг много стар в Турция сериал / не запомних името му/ с Вахиде Гьордюн,която много харесвам като изпълнителка и Четин Текиндор.

# 682
  • Learn to fly. Fly away.
Малко късничко ви казвам Добър ден!

Много задачи днес  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 20:02 от queen_of_spades

# 683
  • Разград
Сега гледам реклама на друг много стар в Турция сериал / не запомних името му/ с Вахиде Гьордюн,която много харесвам като изпълнителка и Четин Текиндор.

Двамата участваха в "Истамбулска приказка", но аз видях реклама пак с тях двамата и Халит на игрален филм за в събота или неделя.

# 684
  • БГ
може ,Ваня - не гледах внимателно,но в събота или неделя ще дават "Горчива любов" с Джансу,Халит,Сонгюл и т.н. - много пъти са го давали досега Confused

В 74 епизод ,май ще разберем историята и ще чуем признанието на Фируз,лицемера- не го харесвам и туй-то Crossing Arms

Аз пък искам да "преяждам " с МАА - ей такъв го ловим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 685
  • Разград
може ,Ваня - не гледах внимателно,но в събота или неделя ще дават "Горчива любов" с Джансу,Халит,Сонгюл и т.н. - много пъти са го давали досега Confused

Да рекламата на двата вървеше една след друга и във двата в заглавието имаше думата "Любов". Те и този филм са го давали много пъти.

# 686
  • Разград

# 687
Като видях тази снимка на  нашият Убавец -

Разликата е ОчОвадна! Thinking Crossing Arms Hug

# 688
Дими, тъкмо влизах в темата със свито от мъка сърце за Берзан /75 еп./ и исках да споделя  едно чок,чок,чоооок язък за него и виждам последната снимка и мъката ми се изпари.Joy Joy Joy
Това ако не е колаж на някоя рускиня, дето е пробвала да види как ще изглежда Боран ага с шапката на мъжа й - трамвай ставам.  newsm62

# 689
  • Learn to fly. Fly away.
Р.Р. Абе вие имате ли усещането, че Фируз ага едва ли се е оженил по любов за Кевсер. Кевсер ми изглежда като дърво, а пък във Фируз ага има "душа". Боран ага ще се е метнал на баща си май...
И мен ме вълнува този въпрос  Laughing Да си допиша поста, че одеве не успях. Не знам, какво им позволяват обичаите в такива ситуации. След смъртта на Джихан, брат му взе за съпруга неговата жена, защото така повелява обичаят. А Джихан как се е женил за тази жена, не  е ясно, но отношението му към нея беше откровено пренебрежително, докато тя горката примираше от любов към него  Mr. Green На какво отгоре, не знам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт