~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • БГ
Мари Hug много,много,ама много ти благодаря за преведените статии!
За мен бяха изключително интересни,защото за първи път гледам този актьор.
Не ми харесаха обаче нещата,описващи го като характер.Май Джансу ще излезе права като го е нарекла грубиан.Как така коскоджами ти мъж ще бие шамари на жена,та дори и сгрешила с нещо в костюмите - нали затова имаме усти - да говорим! Но явно и той като агата Боран не е много по говоренето.
Ама  и изискванията му към бъдещата му жена - леле-мале ooooh! - домакиня да била Crossing Arms,вратата по всяко време да му отваряла Tired,сякаш султан се прибира в къщи ooooh! - в кой век живее този млад мъж newsm78 Направо се отчайвам като чета такива изявления от младото им поколение - тези и след 1000 години няма да се променят - ужас Mr. Green
Затова не искам да си нарушавам добрите емоции,които Мехмед ми донася,чрез ролята си и ще го асоциирам само чрез образите,които играе.
И аз снощи до малките часове изгледах епизода. И сега разбирам някои неща,които се случиха по-нататък с Берзан. Sad Ама и Съла не може да си държи езика зад зъбите Tired Но добре му го каза на този изверг.
Берзан ги докара до ръба на полудяването.Боран направо изперка от безпокойство за живота на близките си.Ама и това търчане за този и онзи - ту Айше,ту Зелиха,после Емир ,накрая и Абай Ужасяваща игра на нерви - да не знаеш в кой момент,кой ще пострада ooooh!
А горкичкия Дилавер събра платната на кариерата си в холдинга - накрая и него любовта го промени.
Много се страхувам от Есма,освен че полудява и тя стана маша в ръцете на Берзан.
Ох,да знаете как ми се иска да я стисна за гушката Mr. Green Знам,че е филм,но е много,много въздействаш върху мен.дотолкова,че го слушам на руски,чета го на хърватски и в аванс гледам турските серии - лудешка работа / май заприличвам на Есма,а/

# 226
  • Learn to fly. Fly away.
Привет!
В първата статия се повтарят, вече гореказаните неща и допълва за живота в Мардин - там всеки носи оръжие и образован и необразован. Живеят като в средновековието. Пистолета е нещо като мобилен телефон никой не тръгва без него. С този филм са искали да покажат, че не всички обичаи са добри за човека, не са искали да критикуват традиционните им ценности. Казва още, че мрази оръжието и насилието. Освен това споменава и това, че е израсъл в типичното турско семейство зачитащо обичаите. Казва че като малък е бил много активен и игрив и че хората на черноморието са свикнали да се оправят сами , трудолюбиви са и си помагат един на друг.
Втората статия е по интересна в нея говори за това каква иска да бъде жената до него. Имал е връзка една година и половина с девойката която в "Съла" е била в ролята на Йезда/ изключително хубава девойка според мен/ Лейла Басак. През 2008 г. когато е започнал снимките на Аданали се е влюбил в Идил - която е била мис Турция. За бъдещата си жена казва" искам да се посвети изцяло на семейството. Да бъде добра домакиня и да ме чака винаги когато се прибирам в къщи , та дори да е сред нощ. Жените никога нищо не казват, когато им споделя това, но знам, че дълбоко в душата си те харесват това". Именно поради тази му традиционност 4 годишната му връзката му с Демиртатар / Идил от Аданали/ е прекъснала.Никога не  е й предлагал- вероятно брак. В новогодишната нощ тя е казала, че с Мехмет остават приятели, но в новата 2013 г. влиза сама. По надолу Мехмет казва " Обичам да показвам любовта си. Верността, доверието и добрите отношения са много важни за мен. Жената която е с мен винаги ще се чувства обичана и сигурна във всеки един смисъл. Съпруга ще ми бъде онази жена, от която веднага бих поискал да имам деца"
Мъж мечта, но в днешно време май трудно ще си намери жена според мен. И ще добавя - типичен "лъв", каквато му е и зодията.
Значи идеала му за жена е "боса, бременна и пред печката и задължително тръпнеща в очакване на завръщането му в семейното гнездо"  ooooh!
И защо е решил, че на жените им харесва това?  Laughing
Странна птица се оказа Мехмед!  #Crazy Още вчера ми направиха неприятно впечатление изказванията му по адрес на Джансу, които ни сподели Невин. Оказа се, че същите неща е споделял и пред хърватски журналисти. Ами не му прави чест и не е професионално да коментира по този начин актрисата, с която си е партнирал в такъв успешен сериал. В крайна сметка те са били на снимачната площадка не да се харесват и обичат, а да си свършат работата.
И тия истории с шамарите  Shocked
Оказва се, че е имало екшън и зад камера, определено не им е било лесно.
Пожелавам му успех в намирането на половинката!
Иначе снощи успях да изгледам 51 епизод с руски превод - много силен и преломен в развитието на сериала. Оказа се, че почти нищо не съм разбирала, докато съм гледала с хърватски субтитри.  ooooh!

# 227
  • БГ
queen_of_spades Hug наистина си права,че много грозно звучат тези коментари,още повече от устата на един мъж за жена.
И сега си мисля друго - този пич Мехмед наистина ли си мисли,че това се харесва на жените newsm78 Close
Не се ли пита защо всичките му връзки до тук все са неуспешни
Аз си мисля,че Джансу Дере го е "разшифровала" и вероятно нарочно му е лазила по нервите-тя е тарикат момиче и много освободена и свободолюбива Peace А и ако е имало нещо "зад кулисите" newsm78 Някак като на отхвърлен мъж ми звучат думите на Мехмед за нея,дали не си отмъщава за нещо по такъв гадничък начин.
Но каквото - такова, Crossing Arms няма да се занимавам повече с това,пък и не е от значение.
Филмът е успешен,свършил е. Сега ние му се наслаждаваме и толкова!
Невин, Hug Мари Hug - вие ще сте нашите добри феи!Благодаря ви!  bouquet  bouquet

# 228
# 229
Здравейте момичета,
Малееиии, каква лоша реклама направих на момчето!
Ама аз не случайно ви казах, че е зодия лъв. Всички лъвове са такива - те са си винаги били лидери и обичат да ги заобикалят с внимание. Но повярвайте ми - няма по-добри и верни мъже от тях. Която спечели любовта на мъж Лъв, я печели за цял живот и живота й песен, но пък й трябват доста качества за да успее.
Наш Мехмет, наричан принца на манекените в Турция, е придобил навика да бъде ухажван от фенки и вероятно когато е започнал снимките на Съла, изведнъж се оказва, че главната героиня Джансу не "припада" около него от чара му и това подсъзнателно го е ядосало, а пък и тя си пада доста нафукана, за да не се покаже като гъска докоснала се до "принца" и тя си е придала важности сигурно и резултата е налице. Но пък не може да се отрече, че и двамата са фантастични - особено на снимките които си качила ти  di_ni.
Съгласна съм с вас, че в днешно време, трудно се намира момиче, което да се захласне по мъж, който й предлага бъдеще на домакиня, та дори той да е и принца на турските манекенски подиуми. Тук му е грешката - прекалено е искрен в чувствата и желанията си , но лъвовете са такива искрени до наивност, и не осъзнават, че понякога сами си пречат. При него проблема идва и от това, че се впечатлява от модерните момичета, но в същото време, иска да ги превърне в традиционната турска жена домакиня. Мисля, че няма как да стане, но пък знае ли човек, за всеки влак си има пътници. Нека си гледаме филма и да се радваме на играта му.

# 230
Хрумна ми и още нещо - може би и той - имам предвид Мехмет  Акиф, си носи отпечатъка от възпитанието в традиционните обичаи. Аз като гледам филма, намирам, че дори и отрицателните герои  са в същност добри хора, но обременени още от малки 
- Дилавер - скачаше като петле джинка в защита на обичаите, докато самият той не стана жертва на тях - ожениха го за снаха му и той се стресна. После срещна и любовта и вече не знаеше накъде да хване.
- Джихан - същата работа - възпитаван да бъде "мъж", да спазва традиции и обичаи, но как се привърза към Есма и вече там показваше едно друго лице.
- Берзан - той е най за ожалване - влюбен до уши в Зелиха, но и през ум не му минава, че има и други начини освен чрез насилие, да спечели една жена. Той никога не е имал пример на подражание от където да се е научил най-малкото на уважение. При него всичко е насилие, дори и любовта смята че се получава по този начин. Не случайно Мехмет казва, че това е земя без любов . Интересното е , че всъщност всички са "за" обичая, но докато самите те не станат негови жертви и тогава започват да търсят спасение.
Според мен във филма са използвани и доста случаи от действителността и за това филма е толкова вълнуващ и интригуващ.

# 231
  • Разград
Здравейте момичета,
Наш Мехмет, наричан принца на манекените в Турция, е придобил навика да бъде ухажван от фенки и вероятно когато е започнал снимките на Съла, изведнъж се оказва, че главната героиня Джансу не "припада" около него от чара му и това подсъзнателно го е ядосало, а пък и тя си пада доста нафукана, за да не се покаже като гъска докоснала се до "принца" и тя си е придала важности сигурно и резултата е налице.

Тя няма как да си припада по него тъй като е с Cem Yilmaz, а той доста често е бил на снимачната площадка. / Също като един друг сериал в който съпругата или родата и постояно са била на снимачната площадка главните актьори никъде не са се появявали заедно и нямат никакви изяви и съвместни интервюта. /

# 232
  • Разград

# 233
Цитат
Тя няма как да си припада по него тъй като е с Cem Yilmaz, а той доста често е бил на снимачната площадка. /

Мен ако питаш - имаме една поговорка "Страх лозе пази"  и добре е правил, защото знаели се какво е можело да стане. Според мен и този господин има пръст в ескалацията на напрежението. Джансу се е опитвала непрекъснато да показва колко не я интересува партньора й във филма, той пък се е дразнел от пренебрежителното й отношение и огънят на нетърпимостта е пламнал. Но със сигурност е имало дим - както искате така го разбирайте, за това и онзи е бил на снимачната площадка.

# 234
  • БГ
Ваня Hug досетих се,че става въпрос за Аси,ама не отмина ли вече тази мания да се жали за нещо толкова отдавна отминало.Свършено е - той е женен,тя е майка с деца ,съпруга на друг- каквото било-било Crossing Arms Пък и изобщо не е чудно ,че актьорите и актрисите като снимат такива филми,доста често половинките им или ги придружават или са на снимачната площадка.А пък ако са гаджета - охе-мале,мале-оле ooooh! - висят по цял ден при тях.
Всъщност това май не е запазена марка само при комшиите.Скоро в едно ТВ предаване -Александра Сърчаджиева разказваше как не може и един ден без Иванчо Ласкин Outta Joint и понеже той снимал някъде в Северна България,тя през нощта в 2 часа се вдигнала и отпрашила за снимачната площадка и така обиколила много места в България до края на филма.
Мари / възразяваш ли,че ти видоизмених ника,да се поправя ,ако трябва,но ми звучи много френско и ми харесва/ - в този филм май всички се промениха.Гледах как се променяше всеки герой усетил любовта около и в себе си.Дори противната Кевсер се промени,безсилна пред любовта на сина си и снаха си.Тази маруля много ме дразнеше доста епизоди Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 14:58 от di_ni

# 235
# 236
# 237
Цитат
Мари / възразяваш ли,че ти видоизмених ника,да се поправя ,ако трябва,но ми звучи много френско и ми харесва/ - в този филм май всички се промениха.Гледах как се променяше всеки герой усетил любовта около и в себе си.Дори противната Кевсер се промени,безсилна пред любовта на сина си и снаха си.Тази маруля много ме дразнеше доста епизод

newsm10 newsm10 newsm10

Любовта ще спаси света!

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 14:50 от Mar-Mil

# 238
  • Разград
Ваня Hug досетих се,че става въпрос за Аси,ама не отмина ли вече тази мания да се жали за нещо толкова отдавна отминало.Свършено е - той е женен,тя е майка с деца ,съпруга на друг- каквото било-било .

Аз само го споменавам, не съм от маниаците на МураТуба които продължават и до днес, просто го споменах защото доста е неудобно да играеш и да има някои да те следи под лупа.
Като се замислих сега май не съм попадала до сега на турски сериал в които актьорите да са ги давали толкова много в леглото / не че са показали кой знае какво/, при това мъжа гол до кръста постоянно, сцените в банята / но всичко е сещай се какво става по-нататък/, но ми беше приятно да ги гледам.

# 239
  • БГ
Ваня  Hug- наистина доста го гледахме гол до кръста агата Боран,ама и Съла се развяваше по бельо. Добре ,че Джансу е по-скромна в размерите на гръдния си кош,та нямаше кой знае какво да се види Joy Joy Joy

Мен ако питаш - имаме една поговорка "Страх лозе пази"  и добре е правил, защото знаели се какво е можело да стане. Според мен и този господин има пръст в ескалацията на напрежението. Джансу се е опитвала непрекъснато да показва колко не я интересува партньора й във филма, той пък се е дразнел от пренебрежителното й отношение и огънят на нетърпимостта е пламнал. Но със сигурност е имало дим - както искате така го разбирайте, за това и онзи е бил на снимачната площадка.

Това наистина може да е основателна причина,но  раздухването при всеки удобен случай,в медиите не ми се струва редно и изобщо не е джентълменско.То и без това досега не съм гледала двама партньори във един филм да са повторили да играят в друг отново.

Общи условия

Активация на акаунт