Новите ни козметични похождения 33

• 63 492
  • 712
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Плачи, ще ме погубиш!  Crazy
 Heart Eyes

# 331
  • Бургас
айде и аз с един Goldeneye Opi само че от нета си го взех, не съм особен фен на златното, но това Опи просто е Heart Eyes  не мога да го отрека  Grinning
и това ми докараха преди малко
мерси placholina   bouquet

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 17:10 от deadly_vesi

# 332
  • София
Едно лакче от вчера:

Cover Band Sticks'n Stones  Heart Eyes

# 333
Айде, взех си ги:

Mr. Green

# 334
Étoile има ги вече в Мол София
vesi честито - златното е един път  Crazy Heart Eyes
Ноар - страхотен лак  Crazy

# 335
  • на североизток
Вместо запис да попитам за хубав топлинен протектор за коса?
Semi Di Lino Cristalli Illuminating Smoothing Cream на АлфаПарф

# 336
  • Canada
Днес, след редовната разпродажба на Лореал, настроението ми е почти коледно Mr. Green От Deep Fuel-а награбих 3 кутии Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

# 337
# 338
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Фонсе,изкупи козметиката на Канада.Къде/как/кога се правят тези годишни разпродажби,нещо като нашият Black Friday ли е?

Златното ОПИ ми е кичозно и силно се надявам да го нямам в Глосибокс кутията,която очаквам всеки момент.Според спойлерите,пращали Golden Eye.

# 339
  • Canada
Фонсе,изкупи козметиката на Канада.Къде/как/кога се правят тези годишни разпродажби,нещо като нашият Black Friday ли е?

Мне, vendredi noir си имаме и ние покрай вас Mr. Green Разпродажбите на Лореал се правят два пъти годишно, пролетта и есента. Правят ги в централата на марката, влиза се с покана за две посещения, като има лимит в броя на позволените продукти от различните брандове и ограничение в общата сума на фактурата. Но цените наистина си ги бива, само за сравнение - комплекта с около очен крем на Ланком на официалният сайт е 78$, аз го взех за 48$ Mr. Green Е, преди таксите /федерални и провинциални в случая/, разбира се, но пак има разлика. Не може да няма и при вас подобно събитие newsm78
Иначе днес бях много скромна, взех си само най-нужното Mr. Green Crazy

# 340
# 341
  • USA, Steak State

# 342
200 ml EDP Chanel 5 Heart Eyes Heart Eyes

# 343
# 344
  • в 1001-та нощ
Lancome Color Fan Eye Shadow Palette

Lancome Bi-Facil Double Action Eye Makeup Remover

Общи условия