Новите ни козметични похождения 33

• 63 491
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
аз от http://www.thebodyneeds2.com/MAC_Pigment_Samples_s/2.htm

снощи направих втора поръчка  Peace

# 541
# 542
  • на последния етаж
a.l.e.n.a, Elle-même, благодаря!  Hug

# 543
# 544
  • Бургас
Може ли да ми кажете къде мога да намеря декоративна козметика на Givenchy дали в Бюти зон или Прити шоп, тотално се обърках. В Бургас нямаме никъде, а и БЗ ни е доста постен, много неща няма.

# 545
  • Варна
Може ли да ми кажете къде мога да намеря декоративна козметика на Givenchy дали в Бюти зон или Прити шоп, тотално се обърках. В Бургас нямаме никъде, а и БЗ ни е доста постен, много неща няма.
във Варна има в Прити шоп Simple Smile

# 546
  • Бургас
mari6a мерси , Прити шоп ми се въртеше из главата ама не бях сигурна. Скоро поне ще имам път към Варна Simple Smile

# 547
  • в 1001-та нощ

Дъглас, Плаза?

# 548

Идва ми малко тъмен,пък искам да си го ползвам.Не мога да си взема друг засега,предложения ?

# 549
Идва ми малко тъмен,пък искам да си го ползвам.Не мога да си взема друг засега,предложения ?

С по-светла пудра за лека корекция на цвета. Може и да го смесиш с ББ крема на Гарние за комбинирана кожа, той е по-евтин  Wink

# 550
Благодаря   bouquet
Аз имам светлия цвят на това, ще опитам с него  Hug.

# 551
  • Бургас
Не , няма и не помня да е имало някога.  newsm12
Там има най- често срещаните марки.  Аз даже като прочетох Есенс в Дъглас другите да пишат, се шашнах.

# 552
  • София
В нашенските Дъглас-и никога не е имало козметика на Живанши  Peace

# 553
Мене тия от Прити шоп ме издразниха. Тръгна някаква да ми обеснява как нямали мостри на продуктите. Теглих им една и си излязох, загубиха ме.  Crossing Arms

# 554
  • в 1001-та нощ
Не , няма и не помня да е имало някога.  newsm12
Там има най- често срещаните марки.  Аз даже като прочетох Есенс в Дъглас другите да пишат, се шашнах.

а търсиш ли нещо конкретно или да разгледаш  Rolling Eyes newsm78

Общи условия

Активация на акаунт