Новите ни козметични похождения 33

• 63 488
  • 712
  •   1
Отговори
# 585

Вчера и аз си го купих и веднага щом излязох от магазина го пробвах - много ми хареса на дневна светлина  Heart Eyes Но като се прибрах в къщи и се стъмни, въобще не ми хареса - много обикновен и скучен ми изглежда на изкуствена светлина  Rolling Eyes
За сега не се е обелил и не съжалявам, че си го купих, но бих го носила само ако има слънце.
Харесах си и едни лакчета на Dior, но тях ги оставих за следващия път.
Сенките на Chanel на мен ми харесаха, но точно с тези цветове не си се представям. Според мен има значителна разлика между тази палитра и предишните им палитри и ако цветовете бяха малко по-различни, сигурно и нея щях да си я купя.

# 586
По препоръка на съфорумка Heart Eyes

Честито! Много се радвам! Heart Eyes Hug  bouquet

# 587
Ами, да, точно. Това 50+5 нищо не ми говори даже!

50 мл. бутилка парфюм + бутилче от 5 мл.

# 588
Oт мен това от вчера

Скрит текст:

и това :

Скрит текст:

Някой пробвал ли е тази новата спирала Мейбълин дето я рекламират  Rolling Eyes Много й се чудих вчера. Не мога да си намеря хубава спирала до десетина лева, тия Голдън роуз дето ги харесвате повечето много бързо ми падат, до сега не съм попадала на толкова ронеща се спирала. Искам да ги подчертава хубаво, без да ги отежнява и слепва  newsm78

# 589

Околоочен крем с арган и скраб за лице с бамбук  Simple Smile

# 590
  • София
White_roses,  за най-новата спирала на Мейбълин нищо не мога да кажа, но на моите мижави  Rolling Eyes мигли ето тази се отразява много добре

http://www.google.bg/imgres?q=maybelline+volum+express+lift+up+m … :429,r:1,s:0,i:85.

Последно си я взех от Ремедиума и беше намалена на 8.99лв. от около 13.

# 591
# 592
  • София

Laughing Стоплих веднага, бе, не падам от Марс, но не видях такъв вариант на свободния шоп...  Mr. Green

# 593
  • sofia
Малвинка, каква е четката - не се вижда добре на снимката. Hug  bouquet

# 594
  • Перник
allba_a , на Импала е,пише blending brush, ще я видиме става ли за нещо,взех я,защото за първи път видях четки на Импала и то голям избор имаше-за ФДТ,за руж 2-3 вида,за сненки,за пудра,абе доста имаше  Simple Smile

# 595

Laughing Стоплих веднага, бе, не падам от Марс, но не видях такъв вариант на свободния шоп...  Mr. Green

така, както си го написала, не пролича  Laughing

# 596
  • sofia
allba_a , на Импала е,пише blending brush, ще я видиме става ли за нещо,взех я,защото за първи път видях четки на Импала и то голям избор имаше-за ФДТ,за руж 2-3 вида,за сненки,за пудра,абе доста имаше  Simple Smile

OK, ще чакаме отзиви! Благодаря!

# 597

Аз си купих една от тези за сенки - не съм впечатлена определено  Rolling Eyes По-твърда, което не е чак болка за умиране, защото мога да я ползвам за Татутата или за нанасяне на прахообразни продукти. Но няма и обем, много е плоска. Май най-върви за четка за червило  Thinking
Ще ми е интересно да чуя твоите впечатления от блендиращата  Hug

# 598
  • София
....

така, както си го написала, не пролича  Laughing

E, стандартен дефицит на е-общуването.  Wink Имах предвид, че не ми направи впечатление изобщо да е имало такъв подаръчен вариант/комплект.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт