Новите ни козметични похождения 33

• 63 501
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
whisper of gift
easy manner
730 flushed fuchsia розово прасковено със златисти частици

# 571
  • Belgium

Чакам реални снимки по съответните теми  Flutter

# 572
Честити придобивки . Flutter
Тези сенки на Шанел колко ги мислих и аз . Thinking Rolling Eyes

Вдивич страхотно розово  Crazy- много рано дошла пролетта при  теб . Whistling Mr. Green

# 573
oooo,страхотни сенки,момичета Simple Smile) аз днес си взех един лак на Мода Suede effect 304. Не съм го пробвала още,но нямам търпение.. изглежда подобаващо :Д !

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 20:25 от Svetla Mihailova

# 574
  • в 1001-та нощ
...

и за мен са разкошни  Peace

Kudravelka, от къде ги поръча?  Rolling Eyes

# 575
Нищо особено не са сенките на Шанел, можете спокойно да ги пропуснете. Peace Разбира се са с доста по-добра пигментация от другите им колекции, но то там въобще не можем да говорим за пигментация. Сенките на Шанел са най-лошите сенки от големите брандове и големи им пари са надут балон. Те са за бизнес дами, които се гримират супер слабо, имиджово и проста дават пари като верни фенове на бранда.

# 576
  • София
Нищо особено не са сенките на Шанел, можете спокойно да ги пропуснете. Peace Разбира се са с доста по-добра пигментация от другите им колекции, но то там въобще не можем да говорим за пигментация. Сенките на Шанел са най-лошите сенки от големите брандове и големи им пари са надут балон. Те са за бизнес дами, които се гримират супер слабо, имиджово и проста дават пари като верни фенове на бранда.

Хм, аз пък синьо като тяхното при друга марка не намерих!...  Thinking За мен тези са ненадминати:

Скрит текст:

# 577
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Tarte коректор

Butter London, Queen Vic       

# 578
...

и за мен са разкошни  Peace

Kudravelka, от къде ги поръча?  Rolling Eyes

Подарък за годишнината от любимия Simple Smile Беше във Франция командировка и от там ги е купил. Цветовете наистина са много нежни, не са натрапчиви и за през деня са ми идеални.

# 579
Заради вас, но много впечатлена от подаръчната кутия (истинско бижу!) и аромата:

invonska, парфюмите 50+5 мл ли са? На каква цена и от къде?

100 ml EDP, 73 euro от Free Shop-a на летище София, терминал 2  Grinning Цената е такава както за стандартната опаковка, така и за тази впечатляваща, изящна кутия.

ПП. На летището в Атина беше 91 евро!!!  Tired

Значи 71 евро за един 100 мл. парфюм в по-специалната кутия? Не е подаръчният комплект (50+5) от снимката, така ли?

# 580
# 581
  • Стара Загора

# 582
  • Бургас
+ ботокса за коса на Лореал  Heart Eyes влюбена съм и шок концентрат против косопад на Лакме
А то и в Бургас имаме БЗ ама няма нищо общо с другите градове, понеже знам за какво става въпрос. Минавам през Стара Загора знам че имат в единия мол БЗ по спомени и май там гледах. Ако има някой от Стара Загора да сподели   bouquet

# 583
  • София
Заради вас, но много впечатлена от подаръчната кутия (истинско бижу!) и аромата:

invonska, парфюмите 50+5 мл ли са? На каква цена и от къде?

100 ml EDP, 73 euro от Free Shop-a на летище София, терминал 2  Grinning Цената е такава както за стандартната опаковка, така и за тази впечатляваща, изящна кутия.

ПП. На летището в Атина беше 91 евро!!!  Tired

Значи 71 евро за един 100 мл. парфюм в по-специалната кутия? Не е подаръчният комплект (50+5) от снимката, така ли?

Ами, да, точно. Това 50+5 нищо не ми говори даже!

# 584
  • Пловдив
По препоръка на съфорумка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт