Новите ни козметични похождения 33

• 63 509
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Интересувам се от червилата и глосовете им. Макар и да бях срещала не чак толкова добри отзиви за дек. козметика и все се разколебавах или бързах за да се уверя сама. И ми предстои пътуване и  минавам през големи градове , та за магазините най- вече  Peace

# 556
Лу, Алена, Ивче, ако искате, казвайте! Wink
 Надявам се да успея да мина през магазина идните дни, защото е в другия край на града.

# 557
  • Варна
Интересувам се от червилата и глосовете им. Макар и да бях срещала не чак толкова добри отзиви за дек. козметика и все се разколебавах или бързах за да се уверя сама. И ми предстои пътуване и  минавам през големи градове , та за магазините най- вече  Peace
Аз имам глосове, сенки, спирали, една матираща пудра и една пудра, която ползвам за хайлайтър - доволна съм от всичко. Пробвала съм и фдт, но не бях във възторг.

# 558
  • в 1001-та нощ

# 559

Roger et Gallet Amande крем за тяло

Babaria дезодорант с алое

и
Руж Nee Make Up Blush Cotto Natural

Тези пък в Прити шоп - бива ли  Crossing Arms  Как без мостри?  #2gunfire

# 560
В БЗ има Живанши и в Прити шоп.

Днес си купих желания, златен пигмент на Инглот 24 и Duraline. Heart Eyes
http://thefancyface.blogspot.com/2011/04/inglot-amc-pure-pigment-eye-shadows.html

Взех и новата спирала за обем на GR, след положителните отзиви за нея. Четката е много странна, но наистина удобна.

# 561
  • на последния етаж
Заради вас, но много впечатлена от подаръчната кутия (истинско бижу!) и аромата:

invonska, парфюмите 50+5 мл ли са? На каква цена и от къде?

# 562
# 563
# 564
  • София
Заради вас, но много впечатлена от подаръчната кутия (истинско бижу!) и аромата:

invonska, парфюмите 50+5 мл ли са? На каква цена и от къде?

100 ml EDP, 73 euro от Free Shop-a на летище София, терминал 2  Grinning Цената е такава както за стандартната опаковка, така и за тази впечатляваща, изящна кутия.

ПП. На летището в Атина беше 91 евро!!!  Tired

# 565
  • USA, Steak State

# 566
  • Бургас
Може ли да ми кажете къде мога да намеря декоративна козметика на Givenchy дали в Бюти зон или Прити шоп, тотално се обърках. В Бургас нямаме никъде, а и БЗ ни е доста постен, много неща няма.

Дъглас, Плаза?
В Дъглас нямаме Живанши,преди и аз бях търсила един техен руж и се отказах накраяа

# 567
# 568
  • USA, Steak State
Преди малко.  Mr. Green

# 569
Дълго очакваната ми поръчка  Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт