Юлски деца-Тема 50

• 68 589
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Ееехееееейййй... една година чакане за розови гащи? Все си мислех, че имат значение отделните дни, един ден е момче, друг - момиче, но Лени ме отчая за нещо скорошно..

Хайде ще прибегна и до метода на майка ми, току- виж станали по-бързо нещата..  Mr. Green

# 556
Ми тук е друг принципа, но за този метод с ОВУ-то съм чувала и аз ...., обаче както каза Мимето - нищо сигурно няма за мен, твърде много са факторите. Важно е да е живо и здраво и да си го обича човек Simple Smile
Иначе имах и една табличка с месеци, но само на хартия, ако не съм я хвърлила вече ще надникна довечера да видя - там беше годините, спрямо месеца на зачеване и имаше доста шарени - в смисъл един-два месеца момче, един -два момиче.

# 557
  • София

Да, мисля, че и майка ми беше говорила точно за нещо такова  Peace

А това с ову-то ми е толкова объркано..може би защото никога не съм знаела кога съм в овулация и кога- не  Blush

# 558
  • София
ЮЛСКО БЕБЕ ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА! ДА ТИ Е ЖИВА, ЗДРАВА, ПЪРГАВА И ВЕСЕЛА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ЮЛЧЕТА КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА! ДА СА ЗДРАВИ И ДА ИМАТ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

За изчисленията за половете не мога да помогна.
Весело лято момичета.

# 559
Хехе, за моята болна тема говорите  Mr. Green Аз лично за третото мисля да пробвам това с овулацията, всички други таблици, смени на кръвта и подобни не ме хващат.  Crazy След две момчета не че няма шанс за женско, но пак е минимален и все пак загуби ли човек надежда...Да са живи и здрави момчета, момичета важно е възпитанието не пола.

# 560
  • София

Видях и метода на инките, то е едно смятане, едно чудо.. Радина ето:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417343.0

Сигурно си я виждала, на мен Гоги ми излезе, за момиче трябва да го зачена август или октомври тази година, не ми се смяташе за другата  Mr. Green

Освен да комбинираме метода с овулацията и метода на инките -  хаха егати висшата математика ще стане  Crazy

# 561
  • София
Ехеей, пропуснала съм доста юлчета. Да са живи и здрави Николета на Хриспа, Калина на ЕлиГ, Андреа на Оля, Дани на Чочи, Георги на Кукумявка. Много щастливо детство да имат.   bouquet

Драга, да нацелуваш и твоята Андреа, да е здрава и весела.  Hug

Кукумявче, ама ти си била от детската градина бе.  Laughing Не мога да кажа нищо за таблиците.

Мила, дойде ли рождения ден на малката и все се сещам за теб и твоите рожденици. Да са ти живи и здрави! Simple Smile

Мен ли питаш, че малко се обърках? Иначе минаха всичките рождени дни при нас.  Wink

# 562
Малко на патерици, но... честит рожден ден на Николета, Ива, на Калина и Андреа, на Дани и Георги, и не на последно място на Андреа Юлска. Mr. Green Да са ви живи и здрави! Много весели и засмени.

Много сложна материя сте засегнали нещо с тия таблици. Кукумявчик, я действайте пък каквото стане. Няма да го връщаш после, я. Grinning

# 563
  • София

Здравейте!

Мила не те разбрах за детската градина нещо  newsm78

Благодаря Ви за пожеланията на всички, празнувахме в детски парти клуб "Цветна градина", бях поканила около 15 деца от градината, но дойдоха 6.  Laughing  И добре, че не дойдоха всички, защото пространството не е чак толкова голямо за родителите. Не мога да разбера кое е по-добре - да поканиш децата вкъщи и да ти обърнат всичко наопаки, или да се изръсиш с няколко стотака за 3 часа в някой детски клуб?  Crossing Arms

За пола - ясно е, че каквото и да се пръкне, ще го обичам повече от всичко, но сега се сетих за някои неща преди забременяването, като например фолиевата киселина, някои изследвания и т.н.

# 564
Честит рожден ден на всички дечица!

РД на Дани мина перфектно-бяхме се събрали в заведение с детски кът. Децата си отиграха и останаха доволни!
Драга, мерси за пожеланията  Hug. За моя РД бяхме на селски туризъм в Русенско. Супер беше. На Даниела астмата изобщо не се прояви на селския въздух. Можехме още седмица да изкараме там, но днес се прибрахме в шумния тъп град, че ММ е на работа вече от утре......

# 565
Абе, Чочии моля те кажи какво значи съкращението ММ? Чета тук-таме, че така пишат за мъжете си, ама въртя суча нещо не мога да разбера от какво е съкращение  Embarassed

Кукумявче, разбира се, че каквото и да се роди ще го обичаме. Но пък какво пречи малко да си помечтаем преди това Wink Пожелавам ти една пухкава бебка, пожелавам си го и на себе си.  Flutter

За рождените дни, аз предпочитам заведение. Не мога да си представя 15 деца в нас  Crazy Но пък ако нямам финансова възможност не бих се замислила, все пак е важно детето е да е доволно.

# 566
  • USA
 Радина, ММ мисля, че е моят мъж, но може и да греша. И аз ви пожелавам по едно момиченце с Кукумявчето!

Аз исках да се похваля с новина тук, но за съжаление не мога. Имам положителен тест, даже 4 за по-сигурно   Embarassed, но имам и кръвотечение, което мислех, че ми е цикъла. На 2-3 ден когато обаче трябваше да е по-обилно, не беше и тогава си направих първия тест за всеки случай, който показа две черти, което ме изненада много. Имах 4 дни средно кървене, и 4 дни зацапване, което  все още продължава. Отделно се налага да си сменя доктора, а никой не иска да ме приеме веднага или поне в следващите няколко дни. Всички, на които се обадих ме съветват да отида при тях след 2-3 седмици или сега в спешното, но аз не съм за там, защото в момента е само зацапване, и нищо, че имам застраховка, няма да ми го покрие, защото не е спешен случай. Утре ще отида при личния да направи тест и потвърди бременността, ако все още я има. Ще видя какво и той ще ме посъветва. Много  ми е тежко  Cry. Моля ви стискайте палци всичко да е наред.

Днес мъжът ми заведе Стейси на доктор за ваксините на 4 г. Сложили са й цели 4, от които 2 са живи. Попитали го на два пъти ли да ги сложат или днес всичките и той казал всичките  ooooh!. Следващите ваксини били чак на 11 год. възраст. Иначе е висока 103 см. и е 15.6 кг. Стейси не казва Р, Х и може би още други, но педиатърът казал, че все още е нормално.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 07:33 от maimun77

# 567

Radina, ММ означава Моят Мъж  Wink
Кукумявче, дано да ти се сбъдне мечтата  Praynig. При нас омешването на децата си беше чист късмет  Simple Smile
maimun77, ужас-толкова много ваксини..... ooooh!
Radina, и аз съм за заведение-1-2 пъти правихме РД на Йоан вкъщи.........Ужас е след това.... ooooh!
maimun77, интересното е, че Даниела в някой думи казва перфектно Р, но с К-то вижда зор и пропуска да го казва  ooooh!

# 568
Маймунче  Hug понякога в началото има бремености, които започват с кървене, има и такива които почти през цялото време са съпроводени с тях. Hug Стискам ти палци. Тук изписват разни хапчета и вагинални апликатори в подобни случаи, но е добре да те види лекар.
Колкото до звуците, които децата вече могат или още не могат да казват искам да ви успокоя - на тази възраст все още се счита за нормално дадени звуци да не се произнасят правилно.
Влади принципно може да произнесе всеки звук, но явно дадени думи го затрудняват и заменя да речем Р и Л с В, или пък не произнася на място З и Ц. Но ние работим усилено и се надявам да го преодолеем. Hug

РД в къщи не бих си причинила вече, освен на Влади, но само с 1-2 приятелски дечица, което си е все едно гости и засега поне работи. Миналата година точно така направихме с две приятелски семейства с малко по-големи от него момиченца, които той добре познава и с които играе много добре, както и с братовчедите му, с които си е свикнал и също относително се разбират.

# 569
maimun77, дано всичко да е наред, стискам ти силно палци  Hug Опитай се повече да лежиш сега и да не се натоварваш. На мен ми бяха сложили някаква инжекция в началото на бременността с Йоан , но при вас не знам как стоят нещата.  Rolling Eyes

Предполагах, че ММ е Моят мъж, ама пък реших, че може да е някакво съкращение от английски  Crazy

Благодаря ви за пожеланията за девойка, ще го видим какво ще се пръкне накрая. То първо да стане  Wink

Общи условия

Активация на акаунт