Според мен щом хормона нараства така добре, нещата вървят нормално - новото кървене особено след преглед / предполагам, че са те гледали с вагинален УЗК/ поне на мен ми напомня на отлепяне, което си иска мнооооооооооого спокойствие и полежаване, като определено препарат от сорта на Дуфастона няма да навреди, но тук нека не се бъркаме на специалистите.
Сърчице и аз мисля, че преди 7-8 ма седмица е доста раничко
да се чуе, стискам палци и чакам нови вести.Драге, какво да ти кажа .... толкова подобни индивиди срещам в последните години, че верно и аз като Мила, вече не ги отразявам .....
Последната случка беше сега в Разлог, в хотела има приятен детски кът и привечер отидохме там с Влади, защото искаше да си играе. Аз си седях и си четях нещо през телефона, но естествено го наглеждах. Влязоха баба с момиченце на годинка и 3-4 месеца, бебчето вървеше все след Влади и нормално дърпаше всяко нещо, което той хване. Аз естествено се навъртах наоколо и се опитвах да го насоча към други играчки, които мислех, че няма да са интересни за бебето. В един момент двамата се заиграха с различни неща и на приемлива дистанция един от друг и аз отново си седнах на диванчето и се зазяпах в екрана, след секунда с периферното си зрение мернах, че бебето се засилва пак в посока към Влади, но ми се стори че го подмина / то не ми се стори, ми така си беше - устремило се беше към някаква играчка /, обаче минавайки покрай него изневиделица се спря и му дръпна от ръцете поредната играчка, с която играеше и той го блъсна.
Нямаше кой знае какво - просто бебето се озова по дупе и нормално се стресна и ревна, аз веднага застанах между двамата, за да не посегне отново да го блъсне или да направи нещо друго .....
След случката го хванах и излязохме, като пътьом му обясних, че не е приемливо да блъска децата, особено по-малките ....
През цялото време бабата на детето също седеше на диванчето и не реагираше изобщо при положение, че все пак малкото дете, което предполага да се внимава около него не беше моето.
На финала вечерта от наша приятелка, с която бяхме там и която беше отишла в детския кът буквално 5 минути по-късно научих, че видиш ли ..... "Онзи хулиган бил блъснал детето и майката си седяла и изобщо не реагирала" !!!!!!
Чудя се как точно трябваше да реагирам и в коя посока?!
Защото за мен постъпката на Влади беше неприемлива и поради тази причина го прибрах и отделно му обясних / колко ме е разбрал е друга тема/, отделно и през цялото време седях буквално до двете деца, точно за да предпазя по-малкото от евентуална подобна постъпка на Влади.
Интересно бабата дали видя изобщо, че бебето дърпаше играчките и един вид предизвикваше по-голямото дете и какво направи тя, за да предотврати подобно развитие на нещата .......
Та ...... с подобни персони май най-доброто е изобщо да не влизаш в пререкание.
Подобна случка имахме и преди 2 седмици в ДГ, където пак една майка ми обясни нещата от живота и как изобщо не си възпитавам детето, защото видиш ли го видяла да пие вода от шишето на нейното дете, което било надписано и как една вода струвала 60 стотинки и проблем ли ми било да купя на детето си!!!! Не бях предполагала, че вече се очаква да знае да чете и вече започваме стъпки в тази посока
Толкова онемях, че чак не можах да отговоря като ... както си знам, на всичко отгоре бяхме с големият ми син и той беше меко казано потресен от сцената .....
Мъжът ми после с право каза, че е могло да дам 60 стотинки на жената, ама нали пусто съм стисла ....
не се сетих .....
.
.
.