Юлски деца-Тема 50

• 68 277
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета !
Толкова отдавна не съм писала че няма да се учудя ако сте ме забравили .
Причините са прозаични - нерви работа тичане от едно място на друго и все такива неща .
Но не съм ви забравила и все пак ще гледам по -често да се включвам в  темата  Grinning
Успях да прочета едва няколко страници назад - стискам усилено палци на Маймунчето и Фелисити !
Момичета моля се и при двете ви всичко да бъде наред!  Hug Hug Hug
С много закъснение честито на всички пораснали деца от нашата юлска дружина ! Живи и здрави да са и много щастливи !

Иначе сме добре - децата ходят все още заедно на детска а тази есен ще си имам и първокласничка - много се вълнувам  Simple Smile
 И така - оставям ви и се връщам назад за да си прочета още някоя и друга страница докато все още дечицата спят !
хубав и усмихнат ден момичета   bouquet

# 616
  • София

Здравейте!

Маймунче в очакване сме  Praynig  Hug

Фелисити дай Боже всичко да е наред!  Hug

Вили тука сме със слонска памет, никой не забравяме!  Sunglasses 

В тази връзка, да изклюкаря Дарка Живко, че е бременна, сигурно ни е забравила, но ако случайно надникне, дано всичко е наред докрая и да се сдобие с второ слънчице  Grinning

# 617
  • София
Привет  Heart Eyes Влизам да се "похваля", че Мишето преживя първа рентгенова снимка на черепа, но слава Богу всичко е наред. Имаме да изправяме една асиметрична глава по рождение, но да се надяваме, че ще се справим  Laughing Сега му предстои малко рехабилитация и физиотерапия и уверението на невролога, че всичко ще се оправи...това обаче след преглед миналата седмица, при който ми казаха, че е необходима операция...бях направо в шок една седмица! Няма да ви казвам в какъв филм живея няколко дни.
Много ви благодаря за стиснатите палчета и че сте ни мислили  Hug Heart Eyes
Маймунче, как си? Надявам се и ти да ни зарадваш с хубави новини.
Честито на Дарка  Wink

# 618
  • София
Фелисити, много се радвам на добрите новини.  Hug Пък кривата глава и да не я изправите, все ще е чаровен младежът ( бтв, на малкия батко черепът отзад е като че ли са го треснали с лопата  Laughing ). Рехабилитацията е много полезно нещо и вярвам, че всичко ще е наред.  Hug

Маймунче, чакаме те с добри новини.  Praynig

Честито на Дарка.

# 619
Фелисити  Hug друг път да ме слушаш душка  Hug Hug Hug
И сега да нацелуваш тази крива глава милион пъти за наказание! Отделно искам и аз да я нацелувам вече  Hug
Честита радост на Дарка и успешен финал и желая!
Вили, забравих да ти кажа - добре дошла отново  Hug Heart Eyes Hug, никой не е забравен вярвам, но пък наминавайте по-честичко да докладвате кое как е при наборчетата  Mr. Green

# 620
  • София
Мила, Лени, благодаря ви  Hug Още не мога да си отпусна душата, да му се невиди Wink Хайде да направим една среща какво ще кажете за уикенда (аз и през седмицата мога, но предполагам сте на работа повечето).

# 621
За уикенда съм навита, отделно и през седмицата мога почти всеки ден след 18.00 в Борисовата. Peace

# 622
Фелисити Hug
И аз съм ОК за Борисовата след 18, ако решите - може да се присъединим Simple Smile

# 623
Вили, стареем, но не забравяме Laughing.
Фелисити, целувки на голямото бебе Heart Eyes.
Маймунче, надявам се, че скоро ще се включиш с добри новини Hug.
Аз съм ок за срещичка през уикенда и през седмицата съм ок за Борисовата, но ми е малко късно 18 часа, но ако всички са ок ще измисля нещо.
Мила, вчера ходихме с едни приятели на вашата площадка в Борисовата и Андреа бутна кафето на една жена, което беше сложено на скейтборд на земята, е няма такъв скандал, направо онемях. Такъв проблем направи и всичко за едно кафе. Докато се чудех как да отида да ѝ взема ново, че още бях сама и вече ми идеше да купя и да ѝ го лисна в лицето, че да знам за какво се пени толкова. Че и лекция изслушах не си ли възпитавам децата да гледат къде ходят и тн. Всеки път като минавах покрай нея така ме гледаше с нескрита злоба и възмущение, все едно бях треснала децата ѝ със скейтборда по главата.

# 624
  • София
Ние още сме на морето, та едва ли ще се включим. Дребните ще ги приберем в четвъртък и ако аз ги возя до София, може и да дойдем.

Драга, то даже не е за коментар.  Whistling

# 625
  • USA
Фелисити  Hug

Честито на Дарка, здраво бебче на финала!

Драга, какви хора има само  ooooh!

Вили, наминавай по-често  Hug

Благодаря, момичета Hug! Днес ходих на доктор, видя ме на ултразвук, и сака е вече доста по-добре, опасност от сплескване май няма. Съсирената кръв, която беше близо, също я няма. Хормонът е 8150, което е супер. Не можахме обаче да чуем сърдечен ритъм. Каза, че при тези стойности на хормона би трябвало, но може би е рано. Тръгнах да  си ходя, след 20 мин. нещо ми протече. Помислих, че е от гела, който използва при ултразвук, но като влязох в тоалетната, си беше чиста кръв. Обадих се отново и пак ме върна и ме прегледа. Сега пък имало на друго място съсирена кръв. Та сега ще чакаме за сърцето. От време на време имам контракции, не помня обаче дали са нормални. Вече съм по-спокойна, даже и лентичка ще си сложа Simple Smile, за да следя седмиците, надявам се да не се наложи да я махна Praynig.

# 626
  • София
Маймунче, важното е че си по-спокойна и хормонът си расте  Hug За сърчицето - може и да не се чуе, наистина. При мен и 2та пъти след 8ма г.с. ги чухме. Казват ли на какво се дължат тези съсиреци? Стискам палци миличка и от сърце ти желая след няколко месеца да се радваш на малко, пухкаво бебче  Heart Eyes

# 627
  • София

Маймун радвам се, че засега всичко е ОК, ще стискаме палци докрая  Hug

Драга и аз се сблъсквам, слава Богу рядко, с такива индивиди  Close

За Борисовата, защо не, аз мога по-скоро през седмицата  Peace

# 628
Маймунче , не можеш ли да си намериш от някъде Дуфастон? За сърчицето и при двамата ги чухме след 7 г.с, особено ако си с късна овулация нещата се изместват. Продължавам да ти стискам палци всичко да е наред.  Hug
Фелисити, дано при малчо вече всичко е наред и лекари само на снимка да гледате  Hug
Julsko bebe индивиди всякакви, аз бих побесняла някой ако крещи така на децата ми, при условие, че съм там.

# 629
  • София
Маймунче, продължаваме да стискаме палци.  Praynig  И аз мисля, че е малко рано за сърчице. Кога ще те преглеждат пак?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт