Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 20

• 66 311
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Инхалация,без значение топла или студена,пара в банята,над тенджера,на вън на студен въздух и после аз пробвам с ХЛ ,които знам че при нас работят,ако е твърде зле положението в спешното за урбазон
Благодаря! Hug

# 46
Момичета, имам нужда от помощ! Как се справяте с ларингитен пристъп и спастична кашлица? Детето ми преди около половин час започна да кашля безспирно - цялата почервенява.
Щом кашля без да спира - аз бих я завела на СПЕШЕН.

# 47
  • около Варна
 Angela Go, дано я овладеете кашлицата с инхалации, ние в такива случаи докато не се почерпим с урбазон няма спасение

# 48
Angela Go, дано я овладеете кашлицата с инхалации, ние в такива случаи докато не се почерпим с урбазон няма спасение
И ние сме същите пилювци .

# 49

Инхалация,без значение топла или студена,пара в банята,над тенджера,на вън на студен въздух и после аз пробвам с ХЛ ,които знам че при нас работят,ако е твърде зле положението в спешното за урбазон
Peace ние бяхме в същото положение миналата седмица.
При нас студените инхалации определено бяха с по-добър ефект.

# 50
  • Sofia
Само да се запиша като присьствие.
Ремонта ми почти приключи но по важното е че на този огромен прашоляк на който бяхме подложени не ни донесе никакви последствия и кашлици поне за децата.Едната вечер аз бях на крачка от Вентолина такьв  задух и кашлица зверска не сьм имала от години назад.
Отдавна овладяхме шареният секрет от нослето и сега пу-пу сме добре.
На всички болни бьрзо оздравяване.
Mucata дано и вие вече влезнете в правия пьт с Пулмикорта.Единствения пьт когато го инхалирахме при нас беше с безпорен ефект не направи нито ларингиален нито бронхеален престьп даже и до кашлицата не стигнхме.

# 51
 katerinia ,  какс овладяхте тези задни секрети бе - ние се влачим с години . newsm78

# 52
  • София
Момичета, имам нужда от помощ! Как се справяте с ларингитен пристъп и спастична кашлица? Детето ми преди около половин час започна да кашля безспирно - цялата почервенява.
Бяхме се стегнали вече за спешен, но преди това опитах в банята на пара - спря за малко, но после продължи, след което направих студена инхалация с малко сода и овладяхме положението. Страшничко си беше!

# 53
  • Sofia
katerinia ,  какс овладяхте тези задни секрети бе - ние се влачим с години . newsm78
Капахме капките с адреналина и пихме 7дни едно хомеопатично Коралиум рубрум 5ch за задна хрема и кашлицата сьответно от нея.Точно на 5ден вече бяхме като нови.
Преди всяко слагане не капките промивах и сьс Стеримар.
Когато бяхме при Филчев като ни надникна в гьрлото каза че са като река назад даже и пяна се е образувало.Аз всьщтност сьщо го чувах колко му е зле на гьрлото в този момент а в легнало положение кашляше давещо на 5мин.

# 54
Бяхме се стегнали вече за спешен, но преди това опитах в банята на пара - спря за малко, но после продължи, след което направих студена инхалация с малко сода и овладяхме положението. Страшничко си беше!

Много се радвам , че не сте стигнали до Спешното. Браво - бързо оздравяване  Hug
Катериниа , при класически хомеопат ли ходите  ?

# 55
  • Sofia
Не не е класически.Колкото и странно да звучи на такьв не мога да се доверя.Хомеопатията ни беше паралелно сьс Сингулара и Флексотида.Махнахме пьрво Ф-да сега от май сме и без Сингулар и само на хомеопатия.Коралиума си ни беше само за хремата.

# 56
Не не е класически.Колкото и странно да звучи на такьв не мога да се доверя.Хомеопатията ни беше паралелно сьс Сингулара и Флексотида.Махнахме пьрво Ф-да сега от май сме и без Сингулар и само на хомеопатия.Коралиума си ни беше само за хремата.
Много се кефя , на такива постове . Надявам се и аз да напиша след време подобно изречение.

# 57
katerinia, а каква промяна забелязваш, от както сте на хомеопатия? Пристъпите са по-редки или по-бързо ги овладявате?

# 58
  • София,
Шайн идеята ти с коктейла Вентолин - Пулмикорт и ФР много ми хареса, даже снощи се чудех дали да не си я приложа, но не посмях. Обаче пробвах пулмикорта на себе си! Честно да Ви кажа не усетих като че ли нищо съществено, но днес се чувствам по различно, кашлицата много се промени, намаля и развлажни. А ако ви кажа от колко дни съм на вентолин, отхрачващо и АБ. Тоя вирус дето малкатка го изкара само със сополи - на мен страшен бронхит ми докара!!!!
За хомеопатията - не си мислетел че с нея се оправя всичко с магическа пръчка - напротив, при нея най - важното в случая е да се предпише правилното лекарството, защото ако не е правилното- лекарството може да доразболее, да усложнти положението. Така че трябва много внимателно да се подхожда към хомеопатията. Аз също не съм привърженик на рязката промяна и спирането на лекарствата, затова още като отидем за интервю и казвам на какви лекарства сме. Но ми прави впечатление, че никой от лекувалите ни хомеопати досега не е посмял да ни спре веднага и отведнъж лечението, всички са ни предписвали лечение паралелно, с тенденция да се взаимозаменят, което все още не се е случило де.  Peace
Момичета да Ви кажа вчера четох за страничните ефекти от Пулмикорта - най често срещаното е промяната и падането на гласа, при мен също се случи! Така че го имайте в предвид. При малката пък подобно нещо ни се е случвало дори и Вентолин като сме инхалирали! Peace

# 59
  • Варна
Браво на всички вече овладяли кашлици и страшни спазми.
Ние също се радваме на чудото на Пулмикорта,Ейфел,и при нас не е имало подобен страничен ефект,нищо не и е станало,даже вече кашля саМО КАТО РЕВЕ,но и аз го прочетох това за спадането на гласа и за гъбичните екстри,така,че след инхалация аз бърша лицето и и давам да пие веднага вода,понеже няма как да се жабури все още,но да поотмие малко от устичката поне.
И аз се моля за деня , в който ще пишем всички като Катето!

Общи условия

Активация на акаунт