Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 20

• 66 321
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
eiffei, коктейла не съм го измислила аз Simple Smile, в Пловдив така го прилагат. Само, че преди да започне масово да се ползва пулмикорт, слагаха метилпреднизолон. А в болницата добавят и кислород и тогава вече наистина има супер ефект.
За хомеопатията определено ще съм много предпазлива.
Много мислих, но по средата на грипния сезон няма как да спра всички профилактични лекарства. За сингулара може и да опитам, защото така или иначе в началото нямаше ефект от него, а и пулмоложката беше подхвърлила идеята да го спрем ,заради превъзбудата на детето.

Иначе съм много объркана и раздвоена, защото хомеопатичката овладя с 4 приема на хл много тежък спазъм. Аз бях приготвила багажа за болницата, защото Белослава беше с ужасно сърцебиене два дена и повече от 0,1 вентолин не смееха да инхалират( тогава все още нямаше спазъм) . През нощта започна да свири и с лекарката се разбрахме следобед да я чуе и направо да се ориентираме за влизане в болница. Сутринта бяхме на интервю и до късния следобед имахме 4 приема от хл, като не съм инахалирала нищо през деня( последната инхалация беше през нощта), защото детето се подобряваше с часове.
Вечерта при прегледа нямаше нищо- дори удължен експирум. Лекарката я слуша сигурно 15 мин, заяви, че явно е много преуморена и иска да я чуе още веднъж, но така и нищо не откри. Беше същисана. Извика ни на другия ден пак на преглед и каза само да си довършим АБ ( от който имахме само един прием), за да не направи резистентност.

Четейки това бъдете много внимателни, не го приемайте като агитация, просто споделям мислите си. Не се предоверявайте , следвайте инстинктите си и много внимателно следете състоянието на детето, защото ние два пъти сме стигали до болница след прием на неправилно изписано хл Peace.

# 61
  • Sofia
katerinia, а каква промяна забелязваш, от както сте на хомеопатия? Пристъпите са по-редки или по-бързо ги овладявате?
Промяната е огромна.Ние сме с две хомеопатични за сьбота и неделя.Пием ги от 6.2011г определено са се натрупали доста дообре и това е нашият терен както се изрази доктора.
Аб не сме пили от 3.2011г.Боледуванията ни минават за много кратко време и само с хомеопатия успяваме де влезнем в час.Пристьпи не сме имали от тогава  (за сметка на преди това 4месеца нон стоп).Според Филчев сме добрия рецидив на боледуващтото дете и то с астма.Вече 3 пьти успяваме да задьржим всичко горе в носогльтката и фарингса и само ведньж се наложи да се почерпим с Пулмикорт.Сьвсем в началото когато ни пое да ни лекува ми обясни че няма как да ни остави само на хомеопатия имайки предвид че 9дни ни лекува в отделението с Урбазон докато се оправим да имаме поне два дни нормално дишане и по чисти гьрди.
Оттам на сетне сме били с няколко лекарства за тежки пристьпи за замяната и спирането на Флексотида и тези двете които са си ни и сега.
Спирайки Флексотида нямаше никакво влошаване както и сега сьс Сингулара вьобщте не му липсват.Определено след 1,8месеца мога да кажа че за мен това е нашето правилно лечение.Тереньт и той си е оказва влияние и безпогрешно замества алопатичните лекарства.
Много важно е какво ще бьде изписано и да е правилното както самата ти си описала защтото грешките ги понасят нащте дечица а и си правим грешните изводи че аха не ни действа.....и слагаме всичко под един знаменател.Естествено ако видя и аз че не ни действат ще тьрсим друг вариант.
Момичета от все сьрце ви желая на всички да дойде скоро деня в който ще можете да се похвалите че сте добре и все по добре без лекарства. Hug

# 62
Много се радвам , ама наистина - чистосърдечно и от сърце че сте намерили точният хомеопат за вашето детенце . Дано и ние да разредим пристъпите , докато приключат напълно.

# 63
Днес към 3 следобед вдигна Т, кашля много рядко, но сега спинка неспокойно и като промрънква гласчето му едно дрезгаво. Какво ли да очаквам... дано се размине леко, че от ларингита ме е страх...

# 64
  • Sofia
Много се радвам , ама наистина - чистосърдечно и от сърце че сте намерили точният хомеопат за вашето детенце . Дано и ние да разредим пристъпите , докато приключат напълно.
Ще ги разредите спокойно всеки организьм е различен и всичко е индивидуално.Баткото ни и той беше така Вентолина ни беше буквално заместител на водата  #Cussing out но пу пу порасна малко и от 12.2009 не сме имали пристьп и от тогава не е пил и АБ.Това ми се струваше мисия не вьзможна при него като знам по колко пьти сме седели на инхалатора и сме болни.
При него хомеопатията задейства по бавно но и там успешно.При дребния сьм сигурна че има и друг фактор че сме здрави доскоро кьрмен бавно захранен и основният-не сме на ясла гледам си го вкьщти макар че постоянно е в контакт с много деца по площтадките и в училищтето като ходим за второклосника.
Ти кьм класически хомеопат ли се насочи??Мен ме беше страх но пьк сегашният док. и на луната ще го последвам  Joy Joy

# 65
Насочих се към класически хомеопат . и вторник сме на втори преглед - поддържаме връзка .

# 66
  • Варна
Шайн,как сте вие?Другите болнички оправят ли се?

# 67
Хайде аз да се похваля - ние сме здрави и на градина. Вече втора поредна седмица започваме, засега няма никакви признаци на болест, надявам се така и да остане занапред. newsm44

# 68
Много моля някой, който е зпознат с алергийте да коментира тези резултати.
Това са резултатите на моето детенце - на три години, а теста е правен по повод поставена му диагноза бронхиална астма. Досега е правил 3 спазъма, който винаги са били съпроводени с предварително някакво вирусно или простудно заболяване.
Моля да ми кажете това добри резултати ли са, както ми се ще да си ги тълкувам аз. Досега никой в семейството ни за щастие не е страдал от алергии и затова съм абсолятно некомпетентна в тази област.
Ще съм много благодарна на отзовалите се.
Моля също да ми кажете какво ознчават първите 4 показателя

№   Алерген   LUs   Клас
1.   ДПМК fD. Pt")   45   1
2.   ДП1МК CD. far.)   48   1
3.   Aspergillus   35   1
4.   Cladosporium   37   1
5.   Кон                   37   1
6.   Куче                   49   1
7.   Котка                   59   1
8.   Тимотейка   23   1/0
9.   Пелин   27   1
10.   Бреза   37   1
11.   Яйчен белтък   20   1/0
12.   Мляко (краве)   24   1/0
13.   Риба   22   1/0
14.   Брашно   42   1
15.   Ориз   31   1
16.   Соя   27   1
17.   Фъстък   26   1/0
18.   Картоф   33   1
19.   Ябълка   28   1
20.   Морков   35   1
силата на реакциите:

Много висока   > 242   4
Висока   143 - 242   3
Умерена   66 - 142   2
Ниска   27-65   1
Много ниска   12-26   1/0
Неустановима   0-11   0

# 69
  • Sofia
Нямаш място за притеснение.Всичко е в най ниската стойност та дори има и няколко неустановени.Пьрвите 4 показатели са Домашно прахови микро крлежи 3 вид е гьбичката често срещтана по храните сьс скорбяла хляб домата картофи и т.н и гьбичката която се разпространява при мухьл в домашните помещтения една от най-често срещтаните алергии при деца с астма.Имай предвид че за този тест за резултата е дори характерно какво е яло детето и по кое време на деня е направен.Док ми е обяснявал че IgE стойностите са различни през деня.
Аз направих теста при Мустаков и естествено сбьрках по мнение на пулмолога ни този вид изследвания се правят само в специализираните лаборатории-Цибалаб и мед.академия.
Детенце все пак е още малка и крьвният тест е променлива величина  Peace

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 09:02 от katerinia

# 70
Много благодаря за отговора. Теста и ние сме го правили по препоръка на Мустаков, в лаборатория  Сана, сутрин на гладно.

# 71
Здравейте,айде и ние в отбора на болните.От вчера е с тем.38,и стичаща задна хрема и се накашля,след малко ще отваме на док.да го прегледа.От както го спрях март месец от ДГ беше боледувал веднъж лятото и то вирус от морето.Дано се излекува докато се роди бебето и мен да ме прескочи
И ние правихме кръвния тест и не излезна алергичен на нищо.Сега пие Сингулар и хомеопатия
Бързо оздравяване на всички

# 72
kat-bati стискаме палци за бързо оздравяване. Ние сме си на градина, започва сякаш да посвиква, сутрин се обличаме и тръгваме без протести.

# 73
  • Sofia
Много благодаря за отговора. Теста и ние сме го правили по препоръка на Мустаков, в лаборатория  Сана, сутрин на гладно.

Точно за това ми се накара нашият пулмолог защтото в Сана само взимат крьвта лаборантките и после я доставят на Мустаков в кабинета на Прага и той сам и сестрите гледат по разни уреди какво защо а не е правилно така.Ние бяхме с дебели врьзки при Мустаков но какво от това....само пари за прегледите не ми взе.

# 74

Точно за това ми се накара нашият пулмолог защтото в Сана само взимат крьвта лаборантките и после я доставят на Мустаков в кабинета на Прага и той сам и сестрите гледат по разни уреди какво защо а не е правилно така.Ние бяхме с дебели врьзки при Мустаков но какво от това....само пари за прегледите не ми взе.
и ние така, само дето аз не бях с връзки и си платихме и прегледа. Безмислена история беше ходенето при него.

Общи условия

Активация на акаунт