Гласуване за Най-заядлив съфорумец 2012

• 6 095
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Вилико-най-вече, защото се заяжда съвсем целенасочено, и после гледа сеир....и изобщо не чете какво й пишат, за нея е важно да се заяде....
Иначе, не мисля, че го прави от злоба, просто изграден начин на комуникация.

# 61
  • на правилното място, в точното време
Само един е фаворита ми тук, другите смятам , че са на светлинни години.

# 62
  • София
Ей, една грамота не дадохте... Crossing Arms

# 63
  • Най-сетне у дома
Ей, една грамота не дадохте... Crossing Arms

Чакай сега, то не опира само до качество тая работа с грамотата, иска се и количество  Laughing ... Пък ти с това оскъдно творчество, каква грамота чакаш  Laughing Я виж Вилико как се е постарала откъм обем! Човек трябва не просто да се заяжда (и не само) добре и умно, трябва да го прави напоително и натрапчиво, да го запомнят хората, да няма тема немаркирана. И тогава грамота и челна тройка! Това те препъна по пътя към победата - количеството!

Но за мен ти си победителят   bouquet Hug

# 64
  • София
Вилико е машина!

# 65
Крейзи ШиК!
Непрекъснато се заяжда! Жалко, че не сте я сложили в номинациите!

Банално иначе гласувах за някакви дребни риби ( Отилия, Вилико, Лизет) тип подгряващи в чалготека,  докато истинските кандидати за трофея дори не са номинирани!!!

# 66
  • София
Е, има голяма доза субективизъм. Една потребителка беше номинирала Трещерица за най-ведър съфорумец Crazy, а Бояна е в тройката по толерантност  Crazy, но в крайна сметка човек трябва да подхожда предимно хумористично. Sunglasses

# 67
  • Бургас
Вилико е точно като латерна.Бълва и не спира,цитат върху цитат.Цинична,но не и интелигентна.
Тя беше моят фаворит тук и взе,че спечели.

# 68
Ей го на, пак старите кучета отнасят трофея, а младите надежди с попарен ентусиазъм.  Crossing Arms

Елица, за догодина се постарай в количествено отношение.  Mr. Green

# 69
Крейзи ШиК!
Непрекъснато се заяжда! Жалко, че не сте я сложили в номинациите!

Банално иначе гласувах за някакви дребни риби ( Отилия, Вилико, Лизет) тип подгряващи в чалготека,  докато истинските кандидати за трофея дори не са номинирани!!!

Аз под заядливц не разбирам противна перосна.
 "Подгряващите" според теб са ми любимки.
Докато лудата патица, която с някакво умиление сякаш споменаваш, за никъде не  става. 

# 70
Докато лудата патица, която с някакво умиление сякаш споменаваш, за никъде не  става.

Колко некултурно, да говориш зад гърба ми. Кажи сега, цвеке любаво, кое си, що си и какво те мъчи?  Grinning

# 71
Как може Отилия да е на второ място, като цяла година не е писала? Тя беше банната на миналогодишните номинации и се появи чак сега.
Елица заслужава по предно класиране  Grinning

# 72
Ами тя веднъж да се появи тази Отилия и веднага дръпва напред светлинно.

Минзухар, шегувах се, разбира се, но то явно трябва човек да нареди хиляда хилещи се емотикончета, за да го разберат Simple Smile Много серт сте станали , няма вече закачка, веднага се търси епитета, обидата ... а какви номинации имаше едно време, какви гласувания, колко смях. А сега тъп реваншизъм.

# 73
И все пак какво точно печеля?  Laughing

# 74
  • София
вили, печелиш правото да махнеш Мама № 1 и да си закичиш новата титла.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт