Гласуване за Най-заядлив съфорумец 2012

• 6 194
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Александрия и Лизет
Имам един свободен глас..оферти Mr. Green

# 46
  • Belgium

Че е симпатичен, симпатичен е. Поне визуално. Но ентусиазмът му ми идва в повече Laughing.

Малко попресолява манджата на моменти, но е адски далеч от класата на останалите в класацията.

# 47
Имам един свободен глас..оферти Mr. Green

Дай го на Елица. Тази седмица всеки мечтае да е звезда.

# 48
Точно за същото се сетих и аз. Като добавим и моята музикална "слабост" тип "чалга".
Порка мизерия, това го бях забравила. Старост - нерадост.  ooooh!

Не бих го номинирала на общо основание заради разминаване във вкусовете де, водещи мотиви са ми посочените му изцепки, на които всички станахме свидетели.

# 49
Аз пък мислех,че Отилия се е замразила, отдавна не съм я срещара из форума.

# 50
  • Бургас
Гласувах-Вилико,Александрия,Палада.

# 51
Елица и Лизет.

# 52
  • Сопот, Пловдив
Александрия, която и номинирах, Отилия, която ми направи такова силно впечатление за има-няма няколко дни и Вилико, чиито постове не рядко харесвам, но че обича да се заяжда за мен е неоспорим факт. Simple Smile

# 53
  • Варна
Гласувах.

# 54
Нямам за кого да гласувам, но ще следя темата – все пак водя в класацията.
Очаквах и в съседната да съм аз, защото от години си присъствам, независимо от постовете си  Joy

# 55
  • Варна
Много труден избор, все пак гласувам за Отилия.

# 56
  • Бургас
Вилико, Елица, Лизет.

# 57
Това анален вибратор ли е на снимчицата?
Стик за езда.
Пляскам дупета с него ...  
но разбирам, че имате различен опит...

За моя радост гълъбче, за моя радост! Шибането с камшик не ми лайк; забелязала съм, че само увредените в детството искат садо-мазо.

# 58
  Отилия и Палада.  Втората заядливка всъщност ми харесва, така че не знам. Но си е заядливка, получава глас от мен.

# 59
Няма да гласувам тук. Три от номинираните са ми симпатични и не мисля, че се заяждат, просто имат нестандартни виждания и влизат малко по-остро в темите.

При останалите четирима - толкова си могат, рипкат като паленца, голят зъбки и мерудийстват по всяка тема, ама тц - като им свикнеш, даже не ги забелязваш, а великодушно им прескачаш простотиите...

За да се заяждаш, трябва да имаш известна доза финес, която тук определено се губи.
Слаба категория тази година, много слаба  Tired

Общи условия

Активация на акаунт