и така тя ми спи върху корема 3 часа,а ако се опитам да я преместя пак започва с големия рев

На мен една приятелка ще ми го подари за погачата 
. Май е трябвало да запазя час на бебето един месец преди да се роди, че да го видят на време. Ох, почвам да се изнервям чак пък толкова да не може да си запазя час. По лесно си запазих тази година час за доста по голям специалист във София от колкото тук във Варна.
Заради количеството кърма ми бяха притесненията, но явно просто бяхме в такъв период, искаше през максимум час, много плачеше и съответно гърдите ми все бяха много меки и не бях сигурна дали въобще успява да изсуче нещо. Предлагах вода защото ми се струваше, че фонтанелката е леко надолу, но без никакви други симптоми на дехидратация, явно и това е според положение на тялото и т.н. други фактори. Не съм се и обаждала на педиатър защото вчера Танчето си ядеше на нормалните интервали от 2 до 4 часа, съответно пак започнах да си усещам гърдите понапълнени преди да я нахраня
, а днес в сутрешните часове дори се наложи да се цедя за да облекча напрежението и сега не се притеснявам за кърмата. Отделно си прегледах записките от тегленията, имаме кантарче вкъщи и за седмица е качила около 300 грама 

Аз с гостите ще процедирам така: първо при мен така се получи, че ще идват по 2-3 човека, така че ще ми е по - лесно.Не смятам да правя питки и софри, а ще черпя с кафенце и сладки неща.Отделно по съвет на майка ми:показвам за малко бебето и се изнасяме в другата стая.Нямам никакво намерение да го дундурка всеки или да е при нас.
, е все пак бебоците ще почнат все повече да будуват!
. Май е трябвало да запазя час на бебето един месец преди да се роди, че да го видят на време. Ох, почвам да се изнервям чак пък толкова да не може да си запазя час. По лесно си запазих тази година час за доста по голям специалист във София от колкото тук във Варна. 
Препоръчани теми