Отговори
# 255
  • Враца
Вивиен, все се каня и аз да се изкажа за тая лъжичка и все забравям.  Crazy То като дойде време да захранваш, бебка ще е голяма вече (на 5-6 месеца) и едва ли ще е фатално да не я стерилизираш изобщо, а само да я миеш с гореща водичка и бебешки препарат за съдове. Не знам, аз така бих процедирала, ще ме е страх да не я съсипя нещо тая красива лъжичка с перличка. Направо си я представих.  Heart Eyes
А сега се сещам аз някога като носех сребро, то нали потъмняваше и съм го изварявала със сода за хляб пък нищо не му е станало...  Thinking

# 256
Ех, ама сте много готини   Hug Амо прави сте, че може поне за някоя секунда да я изваря, мен това което ме притеснява е че вероятно е третирана с някакви химии, иначе аз и сега не ги стерилизирам много често нещата  Whistling

# 257
Фери,  Hug

Според мен филмирането в граници е полезно  Peace Трябва да имаме едно на ум.Най-малкото да знаем какво да гледаме. Ако Койчева например,не беше описала симптомите на хепатита да не мислите че ги знам.
Аз лично съм попадала на малко лекари които са склонни да обяснят човешки и да ти обърнат внимание,когато се опасяваш за нещо /както в случая/.До днес дори и сред статиите дето ги изчетох не ми беше ясно за миризмата като симптом например,нито че изхожданията трябва да са много обилни и на често,загубата на тегло ....
Също никога не съм приемала дали спи или не спи за критерий за здраве.Първия месец /а и по-голямата част от втория/ като не спеше изобщо през деня и разнасях като магаре да не му е имало нещо.Всяка майка усеща детето си на ниво съвсем различно от лекарската преценка.... ако ще и тъпо да ви звучи.
Предлагам да се шашкаме разумно  Mr. Green
Мога да ви пожелая лека нощ и спящи бебета  Heart Eyes Отивам да се скарам на мъж ми ... вместо да приспива бебето,той се чуди как да го разсмее и да го активизира.
P.S. Честито на Матей и Матеа.... живи и здрави да са и много щастливи деца  Heart Eyes

# 258

Предлагам да се шашкаме разумно  Mr. Green

съгласна  newsm10

# 259
Да ви се оплача аз пак пропуших,уж по една две,сега пак си пуша като преди,ама пусто ми се ослажда .. Embarassed Embarassed Embarassed

# 260
Благодаря ви момичета за хубавите думи  Heart Eyes И вашите бебоци са страхотни Heart Eyes
*SamiMummy* И аз много я харесвам тази снимка:) Погледът на ММ е запомнящ се:) Heart Eyes
Честито на малките сладки именници  Heart Eyes Да са живи и здрави и много да радват мама и тати  Heart Eyes
Аз давам вода от балкана newsm78 от селото на мъжа ми, уж била по-хубава от тази нашата и я преваряваме  Wink С нея им правя млякото, а вода не им давам, защото редовно им тикам цицата в устата, а кърмата нали е 80% вода Wink
Аз стерилизирам  след всяко хранене, а преди това мия шишетата с препарата на Бочко:)Бях намалила стерилизацията , но езиците им започнаха да стават много бели и сега не ми се експериментира наново Wink
И  за къпането и аз ги къпя всяка вечер Heart Eyes Много им е кеф и с нетърпение чакат този момент. Като започнат да мятат крачета и ръчички, много им е хубаво и се смеят напоследък даже Mr. Green Само като  приближим банята и в ръцете ми започват да ритат с крачетата Mr. Green Heart Eyes Къпя ги с Биодерма, който е 1л и мирише много хубаво и измива много хубаво Party Mr. Green
ВалЗет ти расте и дебелее  Mr. Green

Да ви питам, вас болят ли ви китките? Мене ужасно много Embarassedсигурно от тежестта на малките newsm78Уж не ги дондуркам, ама то все трябва да ги повдигам, премествам, обличам , къпя newsm78
Лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 261
Екзо и мен страшно ме боли дясната китка,не се търпи-особенно сутрин при ставане,много ме боли и мен

# 262
Аааа, Шуша взе съзнателно играчкаааааааааа.

Мен едната китка, но не мисля, че е от това.

# 263
  • Добрич
Здравейте, милички Simple Smile
Благодаря за поздравите за моето шишенце! Много сте мили всички  Hug

Вода ползвам розов Девин за баткото, Матей не е пил още.
Не стерилизирам нищо.
И нашите акита понякога са слузести, но не се притеснявам, както казах. И въпреки, че съм виждала кървави точки в акото, не смятам, че сме за доктор.  Peace
Къпем децата всеки ден. Това за след годинката е пълна глупост. То детето цял ден е по пода, а пък ако е лято е по разни пясъчници и градинки, абсурдно ми е да не го изкъпя вечерта.

Матей е такова спокойно бебе... Може би на фона на батко си изглежда така, но вкъщи все едно няма бебе. Особено сега, когато си разреди малко интервалите на хранене. Камен ми вади кучешки зъби в момента. Днес изби един, другите ги чакам с нетърпение, че е станал толкова крив милия и постоянно ми вдига температури. Днес си мислих, че тъкмо ще му минат кривотиите покрай зъбите и ще ме почнат кривотиите на Матей... Абсолютна въртележка.  Laughing

Аз утре пътувам за София и дано не ми мине котка пътя за концерта в неделя. Мъж ми ще дундурка малкото, ама като нищо ще се наложи да изляза да кърмя.  Twisted Evil Пусто тарикатче, не пие от шише. Мисля да ударя и един порядъчен шопинг, пък да видим.

# 264
Честито на кипрата Матеа и на шишоната Матей Heart Eyes
Аз ви чета редовно, ама нещо не ми се пише Grinning
Много хубави бебоци, а на Екзо мъниците са големи сладурковци с тия шапки Heart Eyes
Оф, Слънчо стига вече с тая черна серия  Hug
Койчева Hug
Марли да си изкараш хубаво Hug

# 265
Добро утро  Mr. Green

Четох, четох.....

Койчева Hug Мисля, че Васето ти беше дала инфо. Наша позната преди година беше с хепатит и не е спирала да кърми. Както и да е. Оправяй се бързо, в крайна сметка нещата ще се наредят.
Муки, много си права - татко ми казва, че най-добрия лекар за един човек е самия той. Същото е и по отношение на децата ни докато не започнат сами да си казват. Случвало ми се е да водя децата за нещо, да изпишат лекарства (даже да ги купим) и да не ги дам. Така обаче ми е спокойно, че ако нещата не върват както трябва знам или имам какво да дам (особено ако е събота или неделя). Даже и сега Емка отърва антибиотика - ама тя педиатърката си ме познава и само предлага терапия и пита какво мисля и ще го давам ли ooooh! Казах, че няма да дам докато не излезнат резултатите от кръв, урина и секрет. Постигнахме съгласие какво да давам до тогава и се оказах права, че резултата е чист секрет и добри резултати от кръв и урина.
Слънчо - най-вероятно не са уроки, а просто кофти стечение на обстоятелствата.  Hug Хайде стига ви токова вече.  Hug
Много са сладки бебоците - Екзо - на снимката съ съпруга ти - на пръв поглед близнака, който седи на левия му крак прилича страшно много на него. Mr. Green
Аз да ви кажа, нали уж отложихме ваксините за другата седмица, но като преценх, че Емка се възстановява и още преди да й е излязъл резултата заведох Мишо да му сложат ваксините, че иначе със следващите щяхме да идем около Коледа и сякаш предпочитам да не е точно тогава.
Честит имен ден на празнуващите   bouquet
Хубав ден на всички. Мислех още да пиша, но всички вкъщи искат закуууууууускаааааа  Mr. Green

# 266
Добро утро ....   food010

Отдавна се каня да ви питам .... слагате ли нещо против уруки,изобщо вярвате ли в такива неща?
Аз мисля че има нещо,но пред хората се правя на тежка и казвам че не пбръщам внимание  Mr. Green Whistling
Гледам масово по ръцете на малки и големи червени конци и по спомен карам че червения конец трябва да има възли някакви,нещо се наричаше май...молитви ли бяха,помня ли вече  newsm78
Имах си една малка иконка на Богородица от Метеора и свекито я грабнала да я освещава Кика като се роди и ме караше да й я слагам над главата в количката  ooooh! А тя малка,малка.....колко да е малка- икона.Сигурно съм била най-набожната майка из село с икона в количката  Embarassed  Joy Joy Joy

Днес съм си обещала да се опитам да ида на фитнес.Количката до мен и се мятам на колелото  running jump

Хубав и спокоен уикенд от нас   bouquet Ставам да правя закуска докато децата спят  supermama

# 267
  • До морето
Добро утро и от мене  Hug

Муки, Самито имаше червено конче на ръчичката, но нямаше възли. Аз знам само, че трябва да се върже от най възрастната жена в семейството. Скоро обаче му го махнах, че вече му стягаше и още не съм вързала ново (щото вкъщи нямам конци  Embarassed). Отделно кумата ми донесе едно синьо оченце от Истанбул, да му го сложа на количката, ама аз все забравям  Rolling Eyes

Марли, завид, завид за концерта. Аз в четвъртък казах на ММ за твоята схема, как ти ще си на концерт, а мъж ти ще го дундурка за 3 часа и милото вика : "Ми ти що не каза и ние можеше да направим така " и сега малко ме е яд. Хем щяхме да се разходим и да видим и нашите в София, ама карай

Абе да ви питам вие рязахте ли вече ноктите на краката?

# 268
  • Враца
Аз съм му вързала червено конче, без допълнителни възли, ама и аз не знам защо и има ли ефект. Като бях бременна имах и аз, но като дойде време да ми четат молитва за лесно раждане, попа беше приятел на баща ми и каза да го маха, че това било езически символи ми подари една от онези черните гривни дето са целите във възли с един кръст по средата с Богородица и младенеца. Малко мяза на ластична броеница....сещате се. Ама на бебето не можех да сложа такава, затова червен конец - да не е капо.  Wink Искам и синьо оченце, ама не знам къде да си намеря. Simple Smile
Марли, да си изкараш страхотно на концерта.  Hug
Милановазащо така си почнала пак да пушиш. Бременността и раждането на мен ми се сториха прекрасен момент да се откажа от този гаден навик. Пуши ми се, понякога много, но пък и те много скупа я направиха тая отрова!  Close Предпочитам да взема на бебето нещо за тия пари, егати и цигарите. Тук сега ще кажете, ооо, тая не е била никаква пушачка щом така лесно може да ги откаже. Ами не, пушех (преди да забременея) от 11 години и последните години доста често ги докарвах до кутия на ден.  Simple Smile
Това ми е много интересна тема за цигарите, я кажете и другите, коя е пушила, как и кога ги отказахте, почнахте ли пак сега?  smile3546

Редактирам се: Самимами, веднъж съм рязала и то само на палчетата, както кава Дафи, те на другите имам чувството, че не растат. Пък и както му ги режа докато е буден не знам какви упражнения ще трябва да правя за да моге да му изрежа всички нокти на краката, та той не спира да рита.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 10:48 от ferriy

# 269
Муки, Ина имаше червен конец, много тъничък без възли, но и махнах, че и стягаше вече и не съм и слагала нов. Ама аз и не вярвам много в такива неща де.

Нослето ни 2 сутрини е много запушено Sad Снощи няколко пъти се събужда, че не можеше да диша, а сутринта беше ужас. Започнах да и давам едно хомеопатично КАЛИУМ БИХРОМИКУМ 9 СН, дано да има ефект, че физиологичния разтвор трудно се справя Sad

*SamiMummy*, ноктите на краката съм ги рязала само веднъж и то на големите пръсти, на другите не растат  newsm78 Сега пак са пораснали съвсем мъничко, скоро ще стават пак за рязане.

Общи условия

Активация на акаунт