Отговори
# 585
Тайра,на мен на 16 са ми ги пуснали,значи до два-три дни трябва и аз да ги получа,значи няма да проверявам в пощата,ще си ги чакам на адреса.А за кредитите-може би наистина при поръчка ги дават само,защото то излиза,че можеш на много хора да пратиш покана,без те да поръчат.Няма как да няма уловка Laughing

# 586
  • София
Сигурно понеделник ще дойдат и твойте вече.Иначе като качество съм много доволна.Дори от тези снимки които са правени от телефон.

# 587
Муки, получаваш кредитите, когато поканения си поръча снимки  Crazy
И ние ходихме до хипото - еб*ло си е майката  Mr. Green купих разни джунджурийки,такава играчка като на Софито- ама ананас, с малко ананасче вътре  hahaha и купихме за КОледа (не че много ще разбира  hahaha) на Анди - едно такова 3 в 1 - активна гимнастика, става и на масичка, и на леглото може да се закача  и така  Mr. Green
Марли, кофти, че се е разболял и малкия  Hug
Аз да се похваля, че си запазих час при класически хомеопат..ще захвърлям лекарствата  hahaha hahaha догодина ще запиша и Анди-панди
Зафира  Hug
Биби, течовете спряха, болките чат-пат ме придърпва, ама може би от времето, иначе го няма оново зверското  Crazy Crazy мерси, че попита  Hug

# 588
  • Варна
Ох, Марли,
бързо оздравяване Hug
Иве,
дано опазите Велизара, и на мен ми е голям страх да не разболеем Бобо.
Тайра,
и Бобо взе поне веднъж на нощ да се буди с плач, за щастие не чак силен рев, представям си как сте се изплашили...
Биби,
аз съм завършила МГ, но преди 17 години Crazy Пусни ако искаш задачата, да я видим, едва ли ще мога да помогна, ама знае ли се Mr. Green
И ние ходихме до Хипото, взехме на малчо столче за кола и столче за хранене. Лудницата беше пълна, опашката грандиозна, но за час на мъж ми му дойде редът, докато аз разхождах Бобчо навън.
Гале - намаление 25% на всичко, само днес.
За коледните сладкиши - при нас имаше традиции - баба ми правеше баклава, майка ми тиквеник. Сега... няма кой да прави, аз нещо нямам мерак Confused

# 589
А за кредитите-може би наистина при поръчка ги дават само,защото то излиза,че можеш на много хора да пратиш покана,без те да поръчат.Няма как да няма уловка Laughing
ooooh! Кой да се сети  Embarassed

# 590
Благодаря на Ивка, Вал и Муки.

Ще го пробвам и аз този фотобокс най-накрая.

Изтървах го Хипото - в понеделник ще съм в София. Искам и аз стол за хранене - към какви се насочихте. Ако сте го коментирали не ми отговаряйте...който не следи редовно темата е така  Mr. Green

Биби и аз съм МГ - дай да видим. За кой клас е? Да не вземем да се изложим....

# 591
  • Варна
Гале,
ние взехме някакъв на Бертони, на който му се накланя назад облегалката и става за захранване на малки деца - 6 месеца. Де да знам, не изглежда лош, надявам се да е удобен.

# 592
Относно фотобокса да внеса уточнение: при регистрация получаваш 40-50-60 снимки безплатно, а 5 П кредит получаваш когато приятеля който си поканила поръча снимки Grinning Тия 50 кредита не мога да разбера какви са Wink

Между другото някой поръча/получи ли книга?

# 593
Аз от някой от темата останах с впечатление че получаваш 50 снимки като поканиш приятел  newsm78 Когато заговорихте още .... Карай... не съм разбрала явно  Peace
А като пращам поканата ми дава да избера какъв подарък да получа.... и освен 5те паунда има и 50 снимки,отстъпка за фотокнига и тн... 4 са.  Peace

Столче за хранене - Кики беше с такова
Скрит текст:
и сега естествено ме е яд че го продадохме.Откъде да знам че толкова скоро ще ми затрябва пак,а заемаше място и гледах да се отърва. ooooh!

# 594
МММ, благодаря на Михи.

Бях в Хиполенд, изхарчих 100 лева за глупости и мирясах, Добре, че не харесах още неща. Сутринта звънях на Бюти, тя беше там. Сега беше мн по- спокойно. Там се видях и с Данип. Simple Smile

Една кола бяхме харесали на Вики за годинката, и е на 307 лева, и беше изгодно да я купим, но ми се вижда мн рано. Надявам се да има още такива дни до тогава, иначе мъжа ми даже викаше да я грабваме още сега, защото имаме отстъпка 80- 90 лева, ама... решихме да изчакаме.

Връщам се да чета, днес не съм прочела и един пост. Simple Smile

# 595
  • София
Месечинке, Галка, ето задачката: Кабина на асансьор тежи 200 кг. Двигателят на асансьора може да работи, само ако разликата между тежестта на кабината и на противотежестта е не повече от 300 кг. Ако противотежестта е избрана така, че асансьорът да може да вози товари от 0 до Х кг., определете най-голямата възможна стойност на Х.
Въпреки че вече имам решението, ще ми бъде интересно вашето разсъждение, че все още ми е малко неясна  Hug

# 596
  • Варна
Ами тя верно е ужасно неясно зададена. Особено като не разбираш от устройство на асансьори и противотежести.
Но ако разликата в теглото е я произволна посока може би разсъжденията са тези:
Х - максимален товар
У - тегло на противотежестта
празна кабина+300=У
пълна кабина-300=У
(200+0)+300=У
(200+Х)-300=У
500=Х-100
Х=600

# 597
Здравейте майчета,

Искам да попитам колко струва активната гимнастика.

Болните бебоци да оздравяват по-бързо, ние имаме сополи - по точно сополи нямаме, а ние е запушен носът. Някой беше споменал, че капва кърма в нослето, майка ми също казва, че като сме били малки ни е капвала, май ще опитам и аз.

# 598
Влизам само да ви почерпя за именния ден на моя мъник както и да честитя на другите празнуващи.

# 599
На всички болни мами и бебчовци бързо, бързо да оздравявате!  Hug

Блонди, 2-я ми цикъл беше адски обилен и на мен, преди да родя ми вървеше по 3-4 дни, след като родих 7-8.  ooooh! Да не ви разправям, че сега от 10 дни съм с някакъв теч неспирен, но не обилен де, а след 2 дни и ще ми дойде и айде още 7 дни..то ще стане 1 месец течове, аз след раждането се изчистих за 10-15 дни, явно сега ми се връща. А ходих на гинеколог, даже 2 пъти (за всеки случай), но всичко си е ок, гледа ме човека, каза, че ще ми дойде, лигавицата била готова и те така..тека ли, тека..

Шех, ако близнаците ми отпуснат малко време и аз ще го направя този английски кейк, направо ми изглежда страхотно! Благодаря за споделената рецепта.   bouquet

Някой беше споменал, че гледането на бебчето излиза около 150лв на месец. На нас близнаците са ни около 100лв на седмица, значи 400лв на месец, което не е толкова много, според мен. И да кажем да не са 400, а 500, че им купуваме и някакви странични неща, като например вчера люлка и т.н...но 500лв за 2 дечица, ми не мога да кажа, че е невъзможно да си гледаш нормално бебчето в БГ.  Peace

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 17:54 от val_sm

Общи условия

Активация на акаунт