Принцеска днес ми вика: не те ли е страх да го държиш така
и аз
Доколкото разбирам, питането ти е само за Витамин В комплекс, (без останалите медикаменти, които са ти предписани), така ли? 
ако имаш и други въпроси, не се притеснявай да пишеш. А ако въпросът е спешен или нямаш възможност за писане, можеш да се обадиш и на националния телефон на ЛЛЛ – 0888 555 385.
Аз направо побеснях. Разбирам да ми забранят да кърмя докато не се разбере какъв хепатит е ама........това никъде го няма
.

Нашето е същия тип, но Бертони, ето това, зеленото, аз исках жълто, ама нъц:

Пожелавам ти само хубави моменти оттук нататък
Вероятно мислите скоро да захранвате? Аз само да кажа, че столчето може да се ползва и много кратко време, понеже някои деца не искат да стоят в такива и затова много скъпите не винаги са добра инвестиция. Аз тоя път мисля да си взема такова: Имахме такъв тип каквото Тайра е постнала, но то заема много място и освен това Вики го ползва само до годинката най- много. Да ви дам идея може да ползвате кошницата за кола в началото. 

А иначе племенницата ми е на 3 и още седи е нейното, надявам се, че и ние ще го ползваме достатъчно дълго.
Това ми напомня, че аз веднъж сънувах, че отивам в Доминиканската република. Що точно там - идея си нямам
А иначе племенницата ми е на 3 и още седи е нейното, надявам се, че и ние ще го ползваме достатъчно дълго.
А щом е имало намаление е напълно оправдана покупката.
Не иска легнала, реве. Сега сериозно се притесних да не сме и направили нещо, защото тя наистина отдавна така стои
Мисля да захранвам като навърши 6 месеца, въобще не бързам, но не знам защо не се сдържах и купих. Следващия път като отидем да пазаруваме мисля да купя и от тези, които нямаме, та поне да имам от всички видове

Не се притеснявай за детето, сигурна съм, че вече не се държи така, а е нормално да ти се струва много пораснал и променен
Моят всяка сутрин като се събуди и го виждам така 
А ти си в прекрасна форма 

Препоръчани теми