Хляб и обувки на масата

• 22 117
  • 589
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Целенасочено- не.
Случвало се е - прибирам се от магазина и виждам някоя обувка на ниската масичка.
Слагам я на място, след пет минутки - ха пак е там! Joy
За детски обувки говоря.

# 31
А тук сега такъв потрес, че някой е изперкал дотам от нещо си (което ние не можем да знаем какво), та да сложи обувки на масата и после в хладилника.

Не е така, Како, никой не се потриса. Доста хора си казаха, че е нормално понякога да си разконцентриран, но самата авторка написа, че не е от невнимание, а е целенасочено.
Лошото е, че не се явява да даде жокер. И според мен не може много да се разсъждава.

# 32
Да де, на мен това ми стана интересно - откъде знае, че е целенасочено? Освен ако не го прави тя самата. Ами да обясни тогава каква ѝ е целта.  Laughing

# 33
Да де, на мен това ми стана интересно - откъде знае, че е целенасочено? Освен ако не го прави тя самата. Ами да обясни тогава каква ѝ е целта.  Laughing

Анджък, да обясни.

Само, дето вика БърдсФлу, дано да не е някоя снахо-свекървенска дразнеща история, че егати скуката.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 10:16 от NinoTino

# 34
Май ще има разбор на действия снаха/зълва.

# 35
Или снаха/свекърва.  Popcorn

# 36
  • София
Нямам маса до входната врата, така че и да искам, не мога да сложа нечии обувки върху нея. При влизане вкъщи, веднага си събуваме обувките.
Ако някой го прави целенасочено, бих го попитала какви са му мотивите.
Не ми е приятно когато виждам в магазините майки, които са си изтипосали децата в самите пазарски колички, та камоли ако някой ми пльосне обувки върху масата.

И аз залагам на този вариант.  Grinning

# 37
В темата за изтрещелите майки-домакини има описани къде-къде по-фрапиращи случки, някои от които откровено застрашаващи живота и здравето на децата. В този дух обувките върху масата са просто пролетна роса.  Laughing

Аре бе, изтрещели! Отгледала съм две деца без никой да ми помага в пазаруването и изобщо в цялото домакинство. Голямата на три години, малката бебе в количка, пазарски чанти в едната ръка, катерене с всичко това до 4 етаж. Ни обувки съм слагала по масата, ни живота им съм застрашила. Вярно е, че съм имала два инцидента, не се оправдавам, но такива лигавщини...
И щом ти Можеш, значи всички останали също могат, а ако не могат-се лигавят.Хм. Mr. Green

# 38
Две деца съм отгледала, били са между 1-3 годинки, не ми се е случвало.Когато проходиха, и обухме обувки, събуването става в коридора, още при прибирането.Ако нося багаж, багажа на земята в коридора, събуваме обувките и тогава влизаме във вътрешността на дома.
Ами, бързо свикнаха чаветата    Laughing   и започнаха сами да се събуват, или да се пробват да се събуват още с прибирането.
интересно ми е каква би била целта на подобен експеримент. 

# 39
  • София
Нормалните хора дори не си вдигат краката върху масата, та какво остава да си зарежат мръсните обувки там.

# 40
Любимата ми тема, когато пазарувам с детенце - винаги има някоя пенсионерка, която да пита защо детенцето стои в количката и стъпва с обувчици там, където си слагаме храната и после някой друг ще си слага храната Simple Smile
Обаче не пита защо количките стоят отвън на дъжда и праха на паркинга, защо касетките с хляб ги слагат на земята, защо топлият хляб, зеленчуците и прочие неопаковани стоки се пипат, мачкат и стискат с ръце от разни хора, които много държат да опипат всичко преди да купят нещо, а може и да не купят...
Та - в магазина ми е по безопасно детенцето да е в количката, опакованите стоки не им пречи!

# 41
Любимата ми тема, когато пазарувам с детенце - винаги има някоя пенсионерка, която да пита защо детенцето стои в количката и стъпва с обувчици там, където си слагаме храната и после някой друг ще си слага храната Simple Smile
Мястото на детето е на седалката в предната част на количката. Ако е вътре при продуктите с мръсни обувки и аз бих попитала какво прави там. Wink

# 42
Накрая ще се скарате и авторката ще каже, че това е бил експериментът.

# 43
Не бих го направила, първо защото у нас ходим боси и няма как да стигнем до масата с обувки, и второ, защото масата се ползва за хранене, съответно ако си държим обувките там, няма да има място за чиниите.

Мястото на детето е на седалката в предната част на количката. Ако е вътре при продуктите с мръсни обувки и аз бих попитала какво прави там. Wink

Не всички колички имат седалки.
Не се сещам дали сме возили така детето, но не ми пречат така возените чужди деца, просто защото съм виждала как стоките стигат до рафтовете - въргалят се по земята сред краката на служителите Simple Smile затова всичко купено се почиства като се приберем, измиваме си ръцете и готово.

# 44
Аз не съм видяла тема тук, в която да не се скара някой.

Общи условия

Активация на акаунт