90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Само да се запиша, че много сте изписали, а нямам време да ви чета.
Днес въглехидрати. Ммм, вкусно! Хахаха!
- закуска - 2 банана
- обяд - масленки (около 6-7 бр.)
- вечеря - още незнам

# 106
  • София
За последните три дни съм качила 2 кг. без прегрешения, днес съм на плодове да видим какъв ще е резултата.

# 107
уооуу човек да не каже че пие ....

А кАК се напапах със картофени кюфтета...

# 108
Днес по обед ме обзеха едни размисли за задължителната филийка. Не, че имам нещо против. Обаче какво се случва, ако човек по принцип не е консумирал хляб преди диетата? В такъв случай тази филийка не идва ли в повече?  Thinking

# 109
  • София
Днес по обед ме обзеха едни размисли за задължителната филийка. Не, че имам нещо против. Обаче какво се случва, ако човек по принцип не е консумирал хляб преди диетата? В такъв случай тази филийка не идва ли в повече?  Thinking

Аз лично никога не съм яла тази филийка, нито в белтъчен, нито във варива. Това си е смесване и когато си 100+ и искаш да отслабнеш тази филийка нито ще те нахрани, нито ще направи нещо положително за отслабването ти. Затова й не я ядах изобщо.

# 110

Аз лично никога не съм яла тази филийка, нито в белтъчен, нито във варива. Това си е смесване и когато си 100+ и искаш да отслабнеш тази филийка нито ще те нахрани, нито ще направи нещо положително за отслабването ти. Затова й не я ядах изобщо.
А къде пише задължителна?
Аз мисля като Нана Peace
Неотдавна беше времето като слушах как някой яде арабска питка или колаче или друго, защото видите ли било като хляб, а той бил разрешен. Не се подлъгвайте Wink

# 111
# 112
Здравейте и от мен.Новичка съм тук. HugДнес ми е втори ден на варива.
закуската я пропуснах,обяд салата от варени картофи,боб и марули.Май прекалих с количеството,ама ще си взема бележка,вечерята още не съм я мислила.

# 113
Здравейте!
Пиша за пръв път във форума и в темата за режима. В момента го спазвам и  съм много доволна:-)
Бих искала да ви попитам как стои въпроса с авокоадото и дали някои ще ми каже в кой от дните може да се консумира.Благодаря ви предварително и желая успех на всички
Хубав ден!

# 114
luba6aa , здравей, добре дошла и успех ти желая  Hug авокадото аз го хапвам с плодов след 12 ч. Peace

# 115

А къде пише задължителна?
Аз мисля като Нана Peace
Неотдавна беше времето като слушах как някой яде арабска питка или колаче или друго, защото видите ли било като хляб, а той бил разрешен. Не се подлъгвайте Wink
в книгата го има това с задължителната филийка, но аз също не съм я включвала в менюто си досега този път! предния път когато правех диетата и се отказах, беше затова , че качих вместо да отслабна към 4 кг за 20 дена и прекъснах, но прекалявах с въглехидратите(много сладичко)!
според мен не би трябвало да се смесват нали диетата е на принципа на разделното хранене!

# 116
Здравейте ,честита ни нова тема   bouquet  Днес прегреших !!

Ден 47 - плодов

Не закусих , много бързах , имах важно излизане . Прегреших с един "натурален сок" - портокал , нямаше плодове наблизо , а вече беше 13ч , преди малко си хапнах един банан и после мисля да хапна ябълки . Whistling . Браво на ГигиБо за резултатите , продължавай все така ! Браво и на всички други за минусчетата.  bouquet  bouquet

# 117

Това е оригиналното интервю с авторките “90-dnevna dijeta” poharala Hrvatsku,  което има частичен превод на първа страница.
Цитат
Koji su razlozi sporog mršavljenja kod osoba koje se pridržavaju pravila?
Sporo mršavljenje u početku dijete karakteristično je prije svega za žene (menopauza, menstruacija, djelovanje hormona, nedostatak kretanja, premali unos tekućine, loša probava).
Najbolje je nastaviti s dijetom, povećati fizičku aktivnosti, a može se promijeniti i tok dijete: kod mnogih ljudi se pokazalo da su postigli bolje rezultate ako su izostavili dan ugljikohidrata ili škrobni dan, kod ručka izostavili komad kruha i ujedno popili više tekućine te time poboljšali probavu.
Кои са причините за бавното отслабване при тези, които се придържат към правилата?
Бавното отслабване в началото на диетата е характерно преди всичко за жените ( менопауза, менструация, действие на хормоните, недостатъчно движение, недостатъчен прием на течности, лошо храносмилане). Най-добре да продължите с диетата, увеличете физическата активност, а може да промените и спазването на диетата : много хора са постигнали по-добри резултати, ако са премахнали въглехидратния или скорбялния ден, на обяд са премахнали парчето хляб и едновременно са пили повече течности и така са подобрили храносмилането.

# 118
Тотално объркване с тази филийка хляб!!!!

Доколкото правилно съм разбрала,принципът на диетата беше ротационен,тоест въртене на дни с ниско съдържание въглехидрати,средно,високо,високо.Не е ли това задачата на този хляб-в белтъчния ден да осигури въглехидрати,в бобовия да увеличи съдържанието им,във въглехидратния да го увеличи още повече,така че на практика да се получи-НСВВ?
Аз също съм от хората,които много,ама много рядко усещат нужда да хапнат хляб(обикновено аз го ям със салата и то хляб от типа на Вита).

Ще се радвам да изразите мнение!!!

# 119
IVANJELINA аз тази теория не я бях чувала Много хора твърдят че дори плодовия трябва да е най- въглехидратен заради повечето хранения и плодовата захар, но има различни въглехидрати-бавни и бързи, добри и лоши.
аз пак казвам, че филията е излишна, смисъл такъв че аз примерно почнах от 50 исках да стана 45-6 -е ако бях яла хляб това никога нямаше да стане, защото това беше близко до старото ми хранене. Всеки знае какви кг-ми е и според мен може да прецени по кантара и мерките кое как му действа. Тук нито ще обесим някой нито ще му пуснем фанфари.
maniohi аз също винаги съм имала големи въглехидратни менюта, та чак срам ме е хващало, ето защо филийката ми е била излишна. желая ти успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт