90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
IVANJELINA аз тази теория не я бях чувала Много хора твърдят че дори плодовия трябва да е най- въглехидратен заради повечето хранения и плодовата захар, но има различни въглехидрати-бавни и бързи, добри и лоши.
аз пак казвам, че филията е излишна, смисъл такъв че аз примерно почнах от 50 исках да стана 45-6 -е ако бях яла хляб това никога нямаше да стане, защото това беше близко до старото ми хранене. Всеки знае какви кг-ми е и според мен може да прецени по кантара и мерките кое как му действа. Тук нито ще обесим някой нито ще му пуснем фанфари.
maniohi аз също винаги съм имала големи въглехидратни менюта, та чак срам ме е хващало, ето защо филийката ми е била излишна. желая ти успех Peace

Tinki,благодаря ти!

# 121
Привет,нека се запиша да ви следя,че почивката свършва и скоро ще почвам диетата пак.Не мога да кажа,че съм пример за подражание,но десетина дни преди началото съм с кило нагоре,което ще боря за начало! Много минуси на всички!

# 122
# 123
  • София
Приключих с вечерята, да се отчета

з - 2 ябълки и кафе
о- 1 геврек и 1 кроасан без пълнеж
в - 2 скалички, боза и ред черен шоколад

# 124
И отново цитати от интервюто :
Цитат
Koliko se prilikom dijete može odstupati od zadanih dana?
Ako "zgriješite", nije smak svijeta - želite li se osladiti tijekom blagdana, rođendanskih proslava i sličnih obiteljskih okupljanja, promijenite redoslijed pa neka vam dan slavlja bude "ugljikohidratni dan", a iza njega neka opet slijedi voćni.
Колко можем да се отклоняваме по време на диетата от съответните дни ?
Ако ‘ сгрешите’ , не е краят на света- желаете да се подсладите на Петдесетница, рождени дни и подобни семейни събирания, променете реда и нека денят на тържеството ви бъде ‘ въглехидратен ден’ , а след него плодов.
Цитат
Da li se vodeni dan može provoditi na dan punog Mjeseca i u slučaju kada se ne poklapa s 29-tim danom dijete?
Svakako, kako što smo već spomenule, dijeta je fleksibilna i dani se mogu mijenjati po potrebi, naravno ne prečesto.
Може ли водният ден да се проведе на пълнолуние в случая , когато не съвпада с 29 ден на диетата?
Разбира се, както вече споменахме, диетата е гъвкава и дните могат да се разменят при нужда, разбира се не много често.

# 125
Приключих с вечерята, да се отчета

з - 2 ябълки и кафе
о- 1 геврек и 1 кроасан без пълнеж
в - 2 скалички, боза и ред черен шоколад
о бабет  smile3508 хубаво меню Simple Smile
И аз замислям едни благинки за петъка Blush
днес обяда и вечерята бяха еднакви- салата от зеле с парче сирене и кашкавал Heart Eyes
утре пак на лекции цял ден ще г мислим на място с ябълки с чантата Rolling Eyes

# 126
Да споделя и аз менюто за днес(ден плодов):
до 10ч-2ч.топла вода,1кафе
10ч-2ябълки
12ч-покълнали слънчогл.семки
14ч-10 фурми
16ч-8 сушени сливи
18ч-2ябълки
и много,много вода.До 20ч и една чаша зелен чай.
Приятна вечер на всички!

# 127
 Laughingхей момичета 10 страници  Sunglasses,браво на вас.
Днес е третият ми воден ден  Praynig.Още една четворка до края - резултатите в неделя  baby_neutral, а понеделник почерпката от мен, нали съм рожденичка  Blush

# 128
Днес е третият ми воден ден  Praynig.Още една четворка до края - резултатите в неделя  baby_neutral, а понеделник почерпката от мен, нали съм рожденичка  Blush

Браво за волята ! Похвали се моля те,като я приключиш с мерките .  bouquet  bouquet

# 129
Привет и от мен.Днес във фитнеса  мерих..нито плюс нито минус,което след днешите картофени кюфтета си е доста добре..Но пък направих доста силна тренировка.
Утре ми е въглехидратен ден и мисля да правя тиквеник,но с какво да заменя захарта?

# 130
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,направо не мога да ви изчета.
Въпреки опасенията ми,плодовият мина без засечки,но нещо съм изнервена и ПМЦ ме мъчи и много ми се хапва сладко,но ще се опитам да устоя,защото имам чувството,че съм си качила от свалени нищожни кг,но е така като се правят грешки.Но ще изчакам водния и тогава ще се тегля.
Сега да се отчета
З:кафе и 2 ябълки
О:2 банана и
Към 15:30 кафе и  орехи
В:една плодова салата от киви,грозде и банан и малко слънчоглед-суров
Да се изкажа и аз за хляба.Преди съм хапвала,но е имало периоди с дни не съм се сещала,освен ако няма нищо сладко съм си мазала с нещо или когато има някоя манджичка и си топвам.И нямам проблем с нуждата,но някой са свикнали с нея,но по-добре да я изключат поне докато достигнат теглото,което желаят и близко до него и преценяват,че няма да им попречи на свалянето.Аз съм яда във въглехидратен за по-бързо и в белтъчен,но това стана 2-3 пъти.Всеки си преценява,но определено мисля,че не е задължителна ,разбира се с изключения.

# 131
Цоп ! Тази тема от днес ли е?  Shocked Много сте активни  Laughing

# 132
Цоп ! Тази тема от днес ли е?  Shocked Много сте активни  Laughing
от днес е да  Laughing Имаше времена, в които правих теми на 2-3 дни Blush

# 133
Здравейте днес въглехидрати
Закуска кафе и ябълка
Обяд спагети с гъби и доматен сос
Вечеря пица с гъби и доматен сос
забравих да си купя шоколад ще мина без него

# 134

Браво за волята ! Похвали се моля те,като я приключиш с мерките .  bouquet  bouquet

непременно ще споделя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт