90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
merian996-Благодаря за съвета и подкрепата.Продължавам нататък ,докато стрелката на кантара ми се събуди Simple Smile До тогава:обиколки в училищния двор,льочене на вода и най-важното до колкото разбрах :закуска плодче.Simple Smile
Не се отказвам-продължавам,надявам се и над мен да огрее слънце
утре плодове ,може и да се случи нещо Simple Smile Simple Smile

# 196
Здравейте
Отчитам се след вчерашния втори воден ден.Изкарах го зорлем и легнах в 21ч да спя прималяла от глад.До тук за два месеца режим -6кг.Кантарът закова на 57кг.Не съм от най-примерните, имам честички нарушения, но съм пре-доволна от резултата.През третия месец си пожелавам още 1-2кг.
Лони , ти оцеля ли вчера Laughing
Днес белтъчен ден/изядох на обяд  огромно количество Mr. Greenхрана/
З-банан, О -6 телешки кюфтета със зелева салата SickВ-може би 2 кюфтета+салата, че и за домочадието трябва да има.
gerito2012 , браво за резултата!

# 197
  • до най-прекрасния мъж
Ихаа, 6 кИфтета, къде ги събра толкова?  Laughing
asda1971, макар и по 1 ябълка да е, пак е нещо. Опитвай вечерята да е наполовина на обяда и да е същата. Ти тези килограми колко време си ги носиш? Това също е важно и то много. По принцип бързо качените кила, слизат също бързо.

# 198
Здравейте
Отчитам се след вчерашния втори воден ден.Изкарах го зорлем и легнах в 21ч да спя прималяла от глад.До тук за два месеца режим -6кг.Кантарът закова на 57кг.Не съм от най-примерните, имам честички нарушения, но съм пре-доволна от резултата.През третия месец си пожелавам още 1-2кг.
Лони , ти оцеля ли вчера Laughing
Днес белтъчен ден/изядох на обяд  огромно количество Mr. Greenхрана/
З-банан, О -6 телешки кюфтета със зелева салата SickВ-може би 2 кюфтета+салата, че и за домочадието трябва да има.
gerito2012 , браво за резултата!

Браво Славче !За  успешният воден ден ! Grinning

Сваленото си е свалено , каквото и да е то !
И аз не бързам, за никъде !

# 199
Здравейте,аз съм на финалната права,остават ми 13 дни до края,не ми се свършва с режима но няма как  Laughing Главната ми цел е постигната свалени до тук кг-16 newsm44 newsm44 Остава съвсем малко.Днес съм на плодове-главно банани,и кафета.Това е от мен.

Герито, честито !   bouquet

Имам въпрос, имаше ли задържане след втория воден ? Както след първия ? Или по-добре се развиваха нещата  Grinning?

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 15:42 от GigiBo

# 200
merian996-Благодаря за съвета и подкрепата.Продължавам нататък ,докато стрелката на кантара ми се събуди Simple Smile До тогава:обиколки в училищния двор,льочене на вода и най-важното до колкото разбрах :закуска плодче.Simple Smile
Не се отказвам-продължавам,надявам се и над мен да огрее слънце
утре плодове ,може и да се случи нещо Simple Smile Simple Smile

Асда, а бе тези обиколки , на училищният двор ,  Grinning нищо не са ти донесли досега - що не ги зарежеш и не се концентрираш изцяло върху диетата ? !  newsm78

Па като тръгне работата - обикаляй ! Crazy

Ти не си спазвала, първа страница - там си има задължителна закуска от 2 еднакви плода !
 Naughty

Аз бих казала , не една, ами 2 закуски да правиш ,през 1:30 - 2 часа,  с по-един плод !
За да ти забързат заспалия метаболизъм !
 Аз мислех днес 3 да правя, ама се замотах и не успях ! Sad

Ама , утре ще правя 3 ,с по-малки порцийки плодчета - пак ще са ми равни на два плода  ! Grinning

Щото виждам разликата, с една закуска и с 2 ! Wink Wink Wink

2 и 3 даже е по-добре ! Laughing

Прави са диетолозите, че честите малки хранения - го забързват проклетия бавен метаболизъм , дето ни прави дебели! Crazy

Разбира се 3 храненния с по 2 еднакви плода, вече става доста въглехидрат   Party- бих го това препоръчала , само на работещи нощна смяна хора !
 А 2 хранения с по два еднакви плода - бих препоръчала на начинаещите  Grinning!

Ти , Асда,  даже и двата килограма , дето се свалят още първата четворка, не си свалила от водата , в мускулите и черният дроб - което показва ,че процеса при теб изобщо не е задвижен ! Sad Sad Sad

Аз бих , в твоя случай, почнала тотално от начало, да си броя дните !  newsm78

Никой, Асда,  тук не е закусвал преди диетата, камо ли с плодове ! Wink

Всички сме си го наложили - това закусване с плодове и сега си го даже харесваме ! Grinning

Нека , се обади някой, дето е закусвал сутрин , преди диетата- освен с кафета ! Grinning

ОК

Сега за другите 2 хранения ! Wink

В перфектният случай, в  12:00, следва обяд и ранна , около 17:00, вечеря !

Ти каваш, че спазваш правилото, да са еднакви и вечерята да е по-малко от обяда- на половина !

Това, браво  Peace - вече си го нааучила ! Grinning

Напиши сега , каква храна ползваш и в какви количества е, щото при теб подозирам , че ти е много малко храната и с тия обиколки  и без закуски - нямаш шанс, Асда ! Sad

Пиши ,моля  и ще ти кажа, къде грешиш - напиши си менютата за 4 дена назад от днес и грамажите им също  Grinning !

Като се поправиш и те ще почнеш, веднага да сваляш ! ДжиДжиБо гаранция ! Grinning

Не си изпуснала много , само 10 дена !

Има някои, по-упорити, дето по месец и повече, обикалят в кръг, преди да се сетят да попитат, какво им куца  ! Sad

Не се къхари , Асда! Grinning

Добре е, че питаш навреме  Grinning!

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 15:54 от GigiBo

# 201
  • до най-прекрасния мъж
Нека се обади някой, дето е закусвал сутрин преди диетата - освен с кафета ! Grinning
Аз закусвам от как се помня, но пък не съм голям почитател на кафето  Wink.

# 202
blue_angel-половината от тези килограми ги нося откакто спрях с цигарите(с което се гордея много)от 7 месеца и някое друго килце от преди една година,но 77 кг не съм била никога през живота си освен когато бях бременна а това е преди 16години:)Правила съм много диети и то все такива драстични ,бързи -може би и това ми е грешката.Един път правих и разделното хранене преди няколко години с една приятелка заедно.За един месец тя свали 7 кг ,а азнито едно килце,тогава се отказах.Това ме навява на мисълта ,че по принцип за мене трябват драстични диети, но като Ви прочетох резултатите на всички ,та аз ли съм най-зле Sad

# 203
GigiBo- от тичането не мисля да се отказвам ,защото се чувствам много добре здравословно откакто тичам.Ако и ти си на мнение като другите за плодовете сутрин -ще ти послушам съвета.Simple SmileНадявам се обаче ,че и аз като всички останали момичета във форума да висе похваля и аз един ден с резултати.Може би при мен е по трудно .Но щом имах ината след 20години пушене по 1 кутия на ден да се справя,значи и килограмите няма да ми се опънат.Сега е техен ред Simple Smile

# 204
Нека се обади някой, дето е закусвал сутрин преди диетата - освен с кафета ! Grinning
Аз закусвам от как се помня, но пък не съм голям почитател на кафето  Wink.

Сигурно нещо, сладко си яла , Блу ! Thinking

Имам ,една приятелка, дето още от сутринта почва със сладко и кара така, до вечерта , просто е зависима от захарта   Cry ! Тя единствена от нас "закусва"  Grinning
!
Познах ли ! Grinning

# 205
  • до най-прекрасния мъж
Сигурно нещо, сладко си яла , Блу ! Thinking
Имам ,една приятелка, дето още от сутринта почва със сладко и кара така, до вечерта , просто е зависима от захарта   Cry ! Тя единствена от нас "закусва"  Grinning!
Познах ли ! Grinning
Ами не, не позна, ама никак даже.
Сутрин със сладко много рядко закусвам - само ако са палачинки, мекици или нещо подобно, тогава ги ям с мед. Иначе се храня със солена храна - макарони, филийки със сирене, кашкавал, баница и други подобни.

# 206
"Нека , се обади някой, дето е закусвал сутрин , преди диетата- освен с кафета ! "

Почти от 3год.,след топла преварена вода и кафе,закуската ми е плодове. Simple Smile

# 207
Gerito, поздравления за резултатите!
Asda, на мен първо ми хрумна, че може да образуваш мускулна маса- да сваляш с режима, но да "качваш" от спорта и затова да си на същата позиция. Изчакай още малко и виж обиколките как са ти, а през това време, както казаха и другите, яж плод за закуска или поне пий фреш.

днес плодов- нар, 2 круши, домати и краставици, пак нар и пак нар  Grinning
днес имахме организиран обяд и всички хапваха телешко с пюре и сос, който ухаеше мнооого хубаво, но аз устоях- стоях си там, заобиколена от яденее, но влезнах от телефона да ви чета, за да се разсея и като се прибрах си хапнах салатката  Whistling

# 208
ДжиДжи,имам  един въпрос към теб,ако позволиш:Аз поемам доста големи к-ва салати(разбира се овкусени с 1ч.л.зехтин,ябълков оцет или лимон,малко хималайска сол),стремя се с вечерята(която е между16.30-17ч) да е по-малка салатата.Но все пак като вегетарианка от почти 10год,плодовете и зеленчуците за мен са голяма част от менюто ми.Та въпросът е:смяташ ли,че е проблем за режима по-голямото к-во салата?Останалите неща са стриктно по книгата.

# 209
Джиджи и аз искам да те питам нещо. Спазваш ли принципа за еднаква храна на обяд и вечеря и колко кг си свалила? Сигурно назад си казвала, извинявам се ако се повтаряш.

Общи условия

Активация на акаунт