90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 178
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Бубанка, Гиги от известно време спря да е проблема, защото спряхме да обръщаме внимание. Проблема в случая са коментари след нейните, обясняващи колко била досадна. Тези коментари са излишни и уголемяват темата. Както и моя!

Ти нещо отчете ли в твоя коментар, или просто дойде да се караш?

Това с "грешната" вечеря е голям бул. (нямам предвид булевард  Mr. Green) След такава греховна вечеря днес съм +500 гр. Не, че се оплаквам, беше вкусно, но не е ефикасно.  Peace

Какво точно хапна, Беболече  ?

А след солена - греховна  , винаги на минус ли си била ?

Нахранила си обаче , душичката ! Laughing

ЗАЩО СЛАДКАТА ВЕЧЕРЯ Е ТОЧНО НА ВЕЧЕРЯ  Grinning

И ЗАЩО НЕ Е ДОБРЕ  ДА СИ ХАПВАМЕ СЛАДКИШИ,  ЗА ДЕСЕРТ , НА СОЛЕНИЯ ВЪГЛЕХИДРАТЕН ОБЯД !

Скрит текст:

Сладката  вечеря е на вечеря  :

1 . За целите на  "Ротацията на въглехидратите" - една от най-важните стратегий на "90-дневната "  диета  .

По време на Четворката , въглехидратите бавно се покачват от минимални в Белтъчният ден, до максимални в Плодовия ден !  Grinning

И с тях и скоростта на нашия метаболизъм!  От най-бавен до най-бърз в Плодовия !

Тортата си е точно, на мястото в този ред - просто  повече въглехидрати има, отколкото соления обяд !  

2. Сладката вечеря е единствената смесена храна в цялата диета !

Тоест,  тя излиза от принципите на разделното хранене, което на другите хранения строго спазваме   Naughty!

Затова я и наричаме - "Греховната вечеря !   Grinning

ЗА ДА НЯМАМЕ  ВТОРО СМЕСЕНО ХРАНЕНЕ  - сладкото е позволено само на вечеря  ! Stop

3. Сладката вечеря е и за душата ! Grinning  

Храни я  тя нашата душичка  Sunglasses Sunglasses Sunglasses  добре я нахранва , за да можем да продължим напред с нови сили и доволна душа диетата и да не се откажем , несполучили , от нея  ! Grinning

Тя не се среща в никоя диета   Grinning !

Вдига всички диетични забрани   Grinning !  

Очаквана е трепетно от всички диетуващи и от техните семейства и приятели  Laughing

Тъй , като диетуващите се приготвят добре за нея и приготвят с любов вкусни сладкиши, не само за себе си , а и за ближните си !
Цялото семейство се събира щастливо около сладкото удоволствие!  : Grinning

Понякога се канят и приятели и те да опитат сладкиша !

А ,не рядко, цялото семейство, елегантно издокарано  Sunglasses Sunglasses Sunglasses, задружно излиза заедно на сладкарница ,кафе  и какао , за да придружи диетуващия и да сподели неговото сладко  удоволствие   Grinning !

Сладката вечеря е винаги празник !  

А празниците се празнуват вечер !  

Та, и затова е  на вечеря !  Grinning

Автор: ДжиДжиБо

# 181
да се оплача Sad  Отложи ми се излизането и реших в нас да си направя пицата....Е да ама бебо ревна и пицата стана въглен......Толкова чаках този ден,а ядох въглен ахахах.

# 182
Бубанка, Гиги от известно време спря да е проблема, защото спряхме да обръщаме внимание. Проблема в случая са коментари след нейните, обясняващи колко била досадна. Тези коментари са излишни и уголемяват темата. Както и моя!

Това с "грешната" вечеря е голям бул. (нямам предвид булевард  Mr. Green) След такава греховна вечеря днес съм +500 гр. Не, че се оплаквам, беше вкусно, но не е ефикасно.  Peace

Какво точно хапна, Беболече  ?

А след солена - греховна  , винаги на минус ли си била ?

Нахранила си обаче , душичката ! Laughing

ЗАЩО СЛАДКАТА ВЕЧЕРЯ Е ТОЧНО НА ВЕЧЕРЯ  Grinning

И ЗАЩО НЕ Е ДОБРЕ  ДА СИ ХАПВАМЕ СЛАДКИШИ,  ЗА ДЕСЕРТ , НА СОЛЕНИЯ ВЪГЛЕХИДРАТЕН ОБЯД !

Скрит текст:

Сладката  вечеря е на вечеря  :

1 . За целите на  "Ротацията на въглехидратите" - една от най-важните стратегий на "90-дневната "  диета  .

По време на Четворката , въглехидратите бавно се покачват от минимални в Белтъчният ден, до максимални в Плодовия ден !  Grinning

И с тях и скоростта на нашия метаболизъм!  От най-бавен до най-бърз в Плодовия !

Тортата си е точно, на мястото в този ред - просто  повече въглехидрати има, отколкото соления обяд !  

2. Сладката вечеря е единствената смесена храна в цялата диета !

Тоест,  тя излиза от принципите на разделното хранене, което на другите хранения строго спазваме   Naughty!

Затова я и наричаме - "Греховната вечеря !   Grinning

ЗА ДА НЯМАМЕ  ВТОРО СМЕСЕНО ХРАНЕНЕ  - сладкото е позволено само на вечеря  ! Stop

3. Сладката вечеря е и за душата ! Grinning  

Храни я  тя нашата душичка  Sunglasses Sunglasses Sunglasses  добре я нахранва , за да можем да продължим напред с нови сили и доволна душа диетата и да не се откажем , несполучили , от нея  ! Grinning

Тя не се среща в никоя диета   Grinning !

Вдига всички диетични забрани   Grinning !  

Очаквана е трепетно от всички диетуващи и от техните семейства и приятели  Laughing

Тъй , като диетуващите се приготвят добре за нея и приготвят с любов вкусни сладкиши, не само за себе си , а и за ближните си !
Цялото семейство се събира щастливо около сладкото удоволствие!  : Grinning

Понякога се канят и приятели и те да опитат сладкиша !

А ,не рядко, цялото семейство, елегантно издокарано  Sunglasses Sunglasses Sunglasses, задружно излиза заедно на сладкарница ,кафе  и какао , за да придружи диетуващия и да сподели неговото сладко  удоволствие   Grinning !

Сладката вечеря е винаги празник !  

А празниците се празнуват вечер !  

Та, и затова е  на вечеря !  Grinning

Автор: ДжиДжиБо

На мен от 15 дни тази ще ми е 1 та сладка вечеря.за да видя дали си права.Попринцип мразя сладко,но ще се жертвам.Красотата изисква жертви

# 183

На мен от 15 дни тази ще ми е 1 та сладка вечеря.за да видя дали си права. По принцип мразя сладко,но ще се жертвам.Красотата изисква жертви

Като включете, ВСИЧКО РАЗРЕШЕНО, ще видите че диетата е песен, а не жертвоприношение !

Резултатите ( минусите) са , не само от един ден, а са комплексен резултат, от цялостното, правилно спазване  на диетата !

Така, че моля, не бързайте със заключенията, само след една сладка вечеря ! Stop

И спазвайте, строго, количествата , определени за всеки ден ! Това е особено важно Grinning !
И вечерята да е същата , като обяда и на половина - това повечето са го тотално, игнорирали и си усложняват живота , като мислят какво точно да готвят по 2 пъти на ден  и готвят по два пъти на ден ! newsm78

Cry Cry Cry

И си намаляват освен това и  постиженията от диетата !

То и аз, готвя по-два пъти на ден, че за семейството, готвя отделно !   chef

newsm78

Пък и по три пъти, се случва, понякога, да готвя, че не щат едно и също на обед и вечеря   Crazy

Бубанка !
Скрит текст:
Ама Вие, изобщо, не правите диетата  в момента ! Пък и никога не сте я правили, май  ! Пробвайте я,  не е трудна !  Grinning

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 12:43 от GigiBo

# 184
Момичета, съжалявам, че и аз ще се намеся. Но и на мен вече взе да ми става неприятно. В случая Джиджибо престана с нападките си и заяжданията. Няма проблем вече. Но затова пък някои от нас ги започнаха по неин адрес. Значи, когато Джиджибо прави лични нападки, не може, ама някои от останалите да ги правят, да я коментират и да се държат грубо - може!  ooooh! Такъв двоен морал не ни прави чест.
Няма лимит на постовете, който иска да не чете, толкова е просто.

ooooh!

Не съм защитничка на никого, имам си мое мнение по въпроса, но така, с двоен аршин да мерим, е грозно.

И сега по темата: Днес белтъчния ден се развива така:
з - кафе с мед, банан
о - печена кайма, зелева салата
в - още не съм решила  , или соеви хапки, или сирене и кашкавал + зелева салата

# 185

bouquet

Сега четем само излишни коментари,и толкова ненавист изведнъж,явно това вече не е мое любимо място.успех на всички,ще продължавам да ви чета САМО!  bouquetБлагодаря на Нана,Голди,Гостчето,ДжиДжи  Hug  bouquet Peaceи всички,които ми помагахте и съветвахте,от всеки съм научила нещо полезно(дано постигна желания резултат),но в момента имам нужда от положителни емоции,да споделяме всички успехите си и да се уважаваме и не искам да пиша между негативни и неприемвливи упреци!
Пожелавам ви успешен режим и постигане на желаното тегло,момичета!  bouquet

# 186
В началото на диетата бях 77 , сега съм 76,5-Само 0.500 за 10дни.По принцип имам да свалям около 12 кг.По принцип карам по първа страница: не закусвам ,защото никога не съм закусвала,обядвам около 12:30 това което си е за деня и вечерям около 18:30 пак същото.Sad Ходя да тичам в училището до вкъщи и го правя поне 2/3 пъти в седмицата . Тренировката ми е 50минути с 3 почивки (като почивките ги ходя ,не сядам да почивам) и това са 32 обиколки по 250метра=6,5 км.Ходя и на народни танци и нищичко,направо съм отчаяна.Дали това се дължи на това ,че съм на 41г и не мога да сваля толкова бързо колкото едно 20 годишно девойче , или порцийките са ми по-големички -незнам ,ама направо ми се плаче Sad Как може 0,500за 10дена

# 187
Помагайте с идеи и съвети Sad

# 188
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
днес 2-ри ден варива:
З: ябълка
О: ориз със зеленчуци
В: същото, ще гледам да е на половина
asda1971, мисля, че грешката ти е в неяденето сутрин. То е изключително важно за добрия метаболизъм. Опитай да се храниш и за закуска с плодове и после сама ще отчетеш разликата.

# 189
Помагайте с идеи и съвети Sad
а КОЛИЧЕСТВОТО???

# 190
Здравейте,аз съм на финалната права,остават ми 13 дни до края,не ми се свършва с режима но няма как  Laughing Главната ми цел е постигната свалени до тук кг-16 newsm44 newsm44 Остава съвсем малко.Днес съм на плодове-главно банани,и кафета.Това е от мен.

# 191
  • София

asda1971, проблемът е в закуската!
И аз като теб, никога не съм закусвала и идеята да ми влезе нещо в устата преди 12 изключая кафе ме втрисаше. Така карах месец, супер-мега режимна и зорлем 4кг свалих. След това се примирих и почнах с течна закуска- фрешове  Peace За 2 четворки свалих 4кг.

Аз не знам какво съм свалила, мисля, че нищо Rolling Eyes Е, вчера надянах една пола, която с лекота закопчах- поне корема се е свил.

# 192
blue_angel-благодаря за съвета,ще опитам да закусвам плодче
merian996- по принцип мисля че в рамките на нормалното ,знам ли Sad
Например вчера-бобов
з-кафе без захар ,вода
0-13:30-3 малки чушки пълнени с ориз
в-18:30-също
Дали тези резултати не се дължат на това че аз по принцип не пия вода ,а в момента направо се наливам насила по 3.5 л на ден

# 193
Здравейте,аз съм на финалната права,остават ми 13 дни до края,не ми се свършва с режима но няма как  Laughing Главната ми цел е постигната свалени до тук кг-16 newsm44 newsm44 Остава съвсем малко.Днес съм на плодове-главно банани,и кафета.Това е от мен.

Gerito,поздравления!!!!
Сподели моля те,ти ядеш ли тази прословута филия хляб и пиеш ли бульон?Много ми е важна тази информация!

# 194
blue_angel-благодаря за съвета,ще опитам да закусвам плодче
merian996- по принцип мисля че в рамките на нормалното ,знам ли Sad
Например вчера-бобов
з-кафе без захар ,вода
0-13:30-3 малки чушки пълнени с ориз
в-18:30-също
Дали тези резултати не се дължат на това че аз по принцип не пия вода ,а в момента направо се наливам насила по 3.5 л на ден

Пробвай със закуската както казват другите.Аз доколкото четох тя  една от на-важния фактор в диетата Simple SmileМного успехи и браво за спорта.На мен също ми е 15 ти ден и съм минус 5,но нещо зациклих Thinking

Общи условия

Активация на акаунт