90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро! И мерси за кафето, моето вече го изпих. Simple Smile

Днес - варива. Имам останала една чиния задушено зеле от вчера и мисля да си го хапна на обяд, да не се хаби, но към него ще трябва все пак нещо режимно да добавя... Чудя се дали да си сваря картофи за картофена салата, ориз със зеленчуци ли или да си направя зеленчукова салата с царевица?
А утре е въглехидрати и понеже ще пътуваме, не знам какво да си приготвя, да е лесно за хапване и да е режимно. Приемам идеи Simple Smile

отчет за сега
з. - круша
о. - ?
в. - ?

Mr. Green

# 166
за въглехидратния ден

Икономичен кекс без яйца със сладко

Необходими продукти:
1 ч.ч. сладко
1 ч.ч. студена вода
1/2 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио
1 ч.л. сода бикарбонат
3 ч.ч. брашно
1 с.л. какао
1 ванилия
1 ч.л. канела по желание
пудра захар за поръсване

Начин на приготвяне:

Всичко се разбърква много добре и се изсипва в намазнена и набрашнена форма. Пече се около 40 минути в умерена фурна. Още топъл се обръща и се поръсва с пудра захар.

# 167
Добро утро Simple Smile
Всичко ме боли след вчерашния спорт, но се чувствам доволна Simple Smile
neri19

Скрит текст:
Наистина по принцип ПКЯ се свързват с наднормени килограми. Смята се, че те се появяват когато има наднормено тегло и яйчниците не се хранят добре, не достига достатъчно кръв до тях и се появяват кистите. Но лично мое мнение е, че ти си си доста наред с килограмите Wink

# 168
Първо, пред варианта да пропусна вечерята изобщо и да припадна от глад или да ям шоколад, който после ще върна заради главоболието, трите филийки с кьопоолу ми дойдоха така добре, че не е истина. Да не говорим, че като калории вероятно са по-малко от парче торта (а колкото и да не броим калории в тая диета, някак ми се струва, че еднакъв обем памук и желязо нямат еднаква тежест, така че е глупаво да се каже, че нещото трябва да е с големината на еди какво си, при условие, че двете ще имат различен грамаж, различна калоричност, различен състав и различно време за разграждането им - звучиш малко като мутрата, дето искал да купи картина: без значение каква, стига да се събира в багажника на джипа).
Второ, не съм Уайнчето.
И трето, ДжиДжи, помолих да не се обръщаш към мен и да не ме цитираш, коментираш и прочее. Нека се съгласим, че няма да послушам съветите ти - не защото съм част от Нана-груп, а заради изключително дразнещия начин, по който се опитваш да се налагаш и поради латерниченето ти - и ще си правя "моя си" вариант на 90-дневната диета, пък колкото сваля, толкова.

Последно - опитвам се да повярвам в добрите ти намерения, но склонността ти да повтаряш до повръщане едно и също не говори зле за нас като аудитория, а за теб като "оратор".  Naughty

Сигурно съм хванала, по погрешка твоя пост за цитатат ! Извинения ! Grinning

Точно Уайнчето, имах впредвид - беше яла хлебче с масло и сладки към това !

Разбира се че твойте филийки са си добре - и по количество и по качество - още веднъж- моля за прошка  Кънтри ! Grinning

Ето, го поста който исках да цитирам, точно над твоя е и съм хванала твоя цитат, по грешка  !

Въглехидратна вечеря в 17.30:едно големичко парче от франзела с масълце(много ми се хапваше-топличка,мека),3 сладки и парче черен шоколад.
Това много ли е?Нали е 'ГРЕХОВНА"?Simple Smile))

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 09:48 от GigiBo

# 169
Добро утро! И мерси за кафето, моето вече го изпих. Simple Smile

Днес - варива. Имам останала една чиния задушено зеле от вчера и мисля да си го хапна на обяд, да не се хаби, но към него ще трябва все пак нещо режимно да добавя... Чудя се дали да си сваря картофи за картофена салата, ориз със зеленчуци ли или да си направя зеленчукова салата с царевица?
А утре е въглехидрати и понеже ще пътуваме, не знам какво да си приготвя, да е лесно за хапване и да е режимно. Приемам идеи Simple Smile

отчет за сега
з. - круша
о. - ?
в. - ?

Mr. Green

Тони , нали знаеш, че сладката царевица , която ядем на салати или есенно време, направо от кочана  Grinning, не е нито бобово, нито зърнено , ами си е скорбялен ( нишестен/захарен  ) зеленчук !

Зърнено става чак, като стане толкова твърда, че може да се мели на брашно за качамак ! Grinning

Зеления боб, зелената бакла, зеления грах - всичките са ЗЕЛЕНЧУЦИ, доката са още в шушулките си и зрънцата вътре, не са оформени още  напълно !

Винаги прибавяй на БЕЛИЯТ ОРИЗ И КАРТОФИТЕ , когато ги избереш за храна в този ден - някъкво БОБОВО или ДРУГО ЗЪРНЕНО или пълнозърнеста филийка хляб ! Така ястието ти ще се превърне в бавен въглехидрат( тоест ще се смила по-бавно в стомаха ти  Grinning) !

Във втори ден - целта на диетата е да консумираме бавни въглехидрати( да мелят стомасити ни бавно ) тоест да имаме бавен метаболизъм !

Най-бавните храни - Белтъчните са за първия ден ( там почти отсъстват въглехидрати и малкото нужни такива за деня , се набавят от филийката пълнозърнест хляб ), Бавните въглехидрати - зърнени и бобови са във втори ден ( картофите, сладката царевица  и белият ориз, са именно затова сложени тук , въпреки че са ужасно бързи въглехидрати , да ги комбинираме с бобовите и другите зърнени  !) следват Бързите въглехидрати - брашнените са в 3 -тия ден и накрая най-бързите въглехидрати -плодовете - за 4 -ти ден !

Така нашият метаболизъм се променя на всеки 4 дена - от много бавен до много бърз !

Тази гимнастика,  го тренира и го забързва като цяло ! Grinning

Всяко ядене, можеш да си го сложиш в кутиите ! Просто набави си повече кутийки ! И термос !

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 10:17 от GigiBo

# 170
  • София
След плодов ден минуса е от 300 гр. Днес съм на пържолки.

# 171
Добро утро!

Слагам кафето

Нана, добро утро и благодаря за кафето и за идеята за спортното уредче, което ти препоръча – (преди няколко теми беше ) хараса ми и го поръчах, вчера пристигна, много е хубаво наистина - днес включвам упражнения с него ! Grinning   bouquet

И на сина ми му хареса, много  !  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

В Ю тюб има видеа , където  показват , най-различни упражнения с него  !

Както каза вече - ефтино , приятно и ефективно ! Sunglasses

# 172
  • Cavan, Ireland
Интересен обрат, Гигибо, довчера я плю Нана, днес си и първа приятелка  Sick

Добро утро, започваме с фреш портокал, от там нататък на подаяния  Mr. Green

Хубав ден на всички  Hug

# 173
Много търсих,но никъде не отрих (може би не го виждам) .но кога може да се яде ГОРЧИЦА?

# 174
Добро утро от мен ! Вярвам,че има надежда нещата в темата да се нормализират и влязат в релси. Нали ? Не са нужни кой знае какви усилия,просто трябва мааалко толеранс и ще се получи...
След вчерашният въглехидратен съм +0.200,но като цяло съм доволна до момента . Не си спомням от колко време не съм била на тези кг.-75-76 сега в почивката се въртя около тях и само след един воден,който съчетах с последното пълнолуние паднах под 75, но не съм максималистка , все пак гледам реално на нещата.Режима работи в моя полза и това ми стига.
Днешният ден е плодов и ще ям грозде,печени ябълки и круши за обяд,а след обяд може грейпфрут и малко сурови ядки-микс. Чайчето,кафето и водата са ясни.
Пожелавам на всички един много хубав и спокоен ден ,изпълнен с много обич и топлина ! Peace

# 175
  • София
Много търсих,но никъде не отрих (може би не го виждам) .но кога може да се яде ГОРЧИЦА?

Понеже по-голямата част от марките горчица съдържат захар - във въглехидратен.
Ако си намериш такава без захар може и в белтъчен и варива.

# 176

Да, яж си я , всеки ден !

# 177
Момичета помощ!:( Sad Sad Незнам какво се случва с мен ,ама днес ми е 11 ден от диетата - въглехидратен.Не съм се мерила въобще от първия ден и тази сутрин преди да пия вода,кафе и каквото и да било там-САМО -0.500.Ми незнам защо така се случва ,но нито съм пред МЦ нито съм правила някакви прегрешения кой знае какви .Направо съм отчаяна Sad

# 178
Момичета помощ!:( Sad Sad Незнам какво се случва с мен ,ама днес ми е 11 ден от диетата - въглехидратен.Не съм се мерила въобще от първия ден и тази сутрин преди да пия вода,кафе и каквото и да било там-САМО -0.500.Ми незнам защо така се случва ,но нито съм пред МЦ нито съм правила някакви прегрешения кой знае какви .Направо съм отчаяна Sad

Асда, докато чакаш отговор, защо не дадеш малко инфо, за да се търси причина? Колко имаш да сваляш, какво ядеш, примерни менюта и т.н. Колкото повече инфо дадеш, по-лесно ще се анализаира. Peace

# 179

Не се отчайвай
Ако имаш малко излишни килограми просто няма бързо да се освободиш от тях. Аз на всеки около 5 свалени си стоях без промяна около месец.
а 55 кг ги бетонирах от август до регистрацията ми тук .... 

Общи условия

Активация на акаунт