90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 158
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Аз бях плодова на Великден... но с това не стана празника по-тъмен и мрачен.... Ако някой не знае как може да се изкара нова година на ябълки аз нямам нищо против да му покажа, нищо че не съм на режима вече... Празника и забавленията са неща съвсем далечни от храната....  Peace

# 151
Мериан, защо ти е да заменяш захарта, щом предстои въглехидратен ден? Тя си е чист, ама чист въглехидрат.

Днес дълъг ден, утрешният ще е просто безкраен и отсега се чудя как точно ще го избутам на плодове  ooooh! :

Закуска: портокал, чай
Обяд: сандвич (багета със зеленчуци, ама имаше сос, който ми приличаше на горчичен, изрично питах да не е млечен и казаха, че не е, ама имаше малко вкус на яйчена салата, за сметка на това. Та предполагам, че е имало яйчен прах в него, но пък общото му количество беше не повече от 2 с.л. за целия сандвич), малка бутилка студен чай
Вечеря (направо треперех от глад, като се прибрах): 3 филии тостерен хляб с кьопоолу, 1 голяма краставица (купих си шоколад и вафла, ама толкова ме боли главата, че само като ги погледна, почва да ми се повръща, та ще останат за идната четворка).
1 чай за деня, докато легна, ще пия още 2, достатъчно вода. Не съвсем качествен сън, ще гледам тая вечер да наваксам, ама идните 3 дни (до събота вечерта) ще са много неприятни. И йей, стартират с плодов...  ooooh!

Уайнче, не бива да смесваш сладко и солено - или еднато или другото - важи и за обяда !

Той е само солен ! Винаги ! Stop
няма сладки добавки към него ! Stop :

А вечерята е винаги - сладка ! Grinning

Солената не е добра, сладката е №1 ! Тя носи минусите ! Grinning

Солената е разрешена , като изключение само  и към нея можеш да ядеш само парче,черен шоколад и нищо друго сладко, а самата солена вечеря е само с големината на парче торта !
р

# 152
Да поотслабнеш? Че колко искат да си ?
Извинявай, просто се изумих.
Години наред ми обясняваха, че имам ПКЯ, е вчера се оказа че не е нищо такова и хубавите хапченца от които качих 13 килца нищо "хубаво" не са свършили с мен...  Tired

аз затова и не искам никакви хапчета, пия бял равнец и витамин Б6, ама скоро съм ги почнала, та да видим дали ще има разлика. А иначе и аз не знам колко трябва да стана, ама доктора всеки път като ида ме пита "ти напълня ли след първия цикъл" (не знам какво общо има като е било толкова отдавна  newsm78) и все като кажа, че 10 кг съм качила за 2-3 месеца след него, все ми казва "ами ако си отслабнеш ще си по-добре".  Shocked Ама иди ги разбери тия доктори, но пък сега се хванах да смъкна малко килца, пък каквото стане.

Дано скоро се отървеш от тия 13 кг  fingerscrossed

# 153
[ си 100+ и искаш да отслабнеш тази филийка нито ще те нахрани, нито ще направи нещо положително за отслабването ти. Затова й не я ядах изобщо.
А къде пише задължителна?
шен. Не се подлъгвайте Wink
[/quote]

Не пише никъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , вярно е , защото никой , никото , не може да задължи нищо   !

Думата , използвана за филийката хляб и бульона в книгата е  е ОБЕЗАТЕЛНО !

Което аз го разбирам, като много необходимо, полезно , което не бива да се пропуска !

И други думи  използвани на всяка рецепта са НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ парчето хляб и ИЗПИЙТЕ накрая  300мл бульон !

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 23:44 от GigiBo

# 154
Въглехидратна вечеря в 17.30:едно големичко парче от франзела с масълце(много ми се хапваше-топличка,мека),3 сладки и парче черен шоколад.
Това много ли е?Нали е 'ГРЕХОВНА"?Simple Smile))

Греховна е , ама и тя  си  има някакъв остатъчен морал ! Naughty  Mr. Green

Несмесването на сладко и солено - или едното или другото избираш , Уайнче !

Не може и двете  Stop Stop Stop

Към солената само парчето черен шоколад !

Сладката е №1 - тя носи големите минуси ! Naughty

# 155
  • Pleven, Bulgaria
Аз празниците като по поръчка съм ги направила.Само Коледа е въглехидратна,но с питка,тиквеник-това онова ще скалъпим положението,поне прегрешенията няма да са на всички празници.
Лека вечер.Отивам да лягам,че нещо доста прегладнях

# 156
Днес по обед ме обзеха едни размисли за задължителната филийка. Не, че имам нещо против. Обаче какво се случва, ако човек по принцип не е консумирал хляб преди диетата? В такъв случай тази филийка не идва ли в повече?  Thinking

Това е оригиналното интервю с авторките “90-dnevna dijeta” poharala Hrvatsku,  което има частичен превод на първа страница.
Цитат
Koji su razlozi sporog mršavljenja kod osoba koje se pridržavaju pravila?
Sporo mršavljenje u početku dijete karakteristično je prije svega za žene (menopauza, menstruacija, djelovanje hormona, nedostatak kretanja, premali unos tekućine, loša probava).
Najbolje je nastaviti s dijetom, povećati fizičku aktivnosti, a može se promijeniti i tok dijete: kod mnogih ljudi se pokazalo da su postigli bolje rezultate ako su izostavili dan ugljikohidrata ili škrobni dan, kod ručka izostavili komad kruha i ujedno popili više tekućine te time poboljšali probavu.
Кои са причините за бавното отслабване при тези, които се придържат към правилата?
Бавното отслабване в началото на диетата е характерно преди всичко за жените ( менопауза, менструация, действие на хормоните, недостатъчно движение, недостатъчен прием на течности, лошо храносмилане). Най-добре да продължите с диетата, увеличете физическата активност, а може да промените и спазването на диетата : много хора са постигнали по-добри резултати, ако са премахнали въглехидратния или скорбялния ден, на обяд са премахнали парчето хляб и едновременно са пили повече течности и така са подобрили храносмилането.

Постигат резултати , ама за кратко време ! Grinning
После пак зациклят ! Grinning
Питай ги във Фейсбук де !

Друго им куца , явно - не реда на дните ! Той си е отличен !

# 157
Първо, пред варианта да пропусна вечерята изобщо и да припадна от глад или да ям шоколад, който после ще върна заради главоболието, трите филийки с кьопоолу ми дойдоха така добре, че не е истина. Да не говорим, че като калории вероятно са по-малко от парче торта (а колкото и да не броим калории в тая диета, някак ми се струва, че еднакъв обем памук и желязо нямат еднаква тежест, така че е глупаво да се каже, че нещото трябва да е с големината на еди какво си, при условие, че двете ще имат различен грамаж, различна калоричност, различен състав и различно време за разграждането им - звучиш малко като мутрата, дето искал да купи картина: без значение каква, стига да се събира в багажника на джипа).
Второ, не съм Уайнчето.
И трето, ДжиДжи, помолих да не се обръщаш към мен и да не ме цитираш, коментираш и прочее. Нека се съгласим, че няма да послушам съветите ти - не защото съм част от Нана-груп, а заради изключително дразнещия начин, по който се опитваш да се налагаш и поради латерниченето ти - и ще си правя "моя си" вариант на 90-дневната диета, пък колкото сваля, толкова.

Последно - опитвам се да повярвам в добрите ти намерения, но склонността ти да повтаряш до повръщане едно и също не говори зле за нас като аудитория, а за теб като "оратор".  Naughty

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 02:03 от Country Strong

# 158
  • София
Добро утро!

Слагам кафето и отчитам 0 на кантара  Joy съвсем откачи милият.
За днешния плодов имам ябълки, банани и ще купя още нещо от магазина.

# 159
Добро утро.
И моят кантар показа като вчера- 58,5кг.

Днес плодове- приготвила съм ябълки и сушени сини сливи  Heart Eyes Ако много огладнея, ще си взема кашу.

# 160
IVANJELINA аз тази теория не я бях чувала Много хора твърдят че дори плодовия трябва да е най- въглехидратен заради повечето хранения и плодовата захар, но има различни въглехидрати-бавни и бързи, добри и лоши.
аз пак казвам, че филията е излишна, смисъл такъв че аз примерно почнах от 50 исках да стана 45-6 -е ако бях яла хляб това никога нямаше да стане, защото това беше близко до старото ми хранене. Всеки знае какви кг-ми е и според мен може да прецени по кантара и мерките кое как му действа. Тук нито ще обесим някой нито ще му пуснем фанфари.
maniohi аз също винаги съм имала големи въглехидратни менюта, та чак срам ме е хващало, ето защо филийката ми е била излишна. желая ти успех Peace
Благодаря! Този път се ограничавам малко повече, макар че пак прегрешавам от време на време днес ми е 13 ден и вече съм -2 кг., искам само още 6 и няма да се откажа лесно! един въпрос: Твоя режим вече свърши ли? И как се храните след него?

# 161
Здравейте.

Аз съм с минус 500 г след плодовия ден. 68,5  Flutter
Започвам втора четворка.

Хубав ден.

# 162
Добро утро и от мен.
Нана Благодаря за кафето,точно от това имам нужда след като синът ми реши че в 4:00 е време не за спане а за пеене Simple Smile.
Аз днес имам излизане и искам да попитам ако си поръчам пица тя трябва да е без царевица и без кашкавал нали така?Сигурно ще ме погледнат странно-НО НЕ МИ ПУКА. #Crazy

Лек и успешен ден на всички.

# 163
  • София
merian996 пицата може да е с домат, кисели краставички, гъби, чушки, лук, спанак, но без царевица, грах, млечни и месни продукти.

# 164
merian996 пицата може да е с домат, кисели краставички, гъби, чушки, лук, спанак, но без царевица, грах, млечни и месни продукти.

Благодаря много за бързия отговор .

Общи условия

Активация на акаунт