90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 240
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Отчет за плодовия ден и край на първата четворка, нещо много бързо минават тези дни  Mr. Green

з - 2 банана и кафе
о - ябълка
в - ябълка и банан

Сега си правя поредното кафе и почвам да правя едни вкуснотии, че утре ще имам гости.

лелее метни малко вкусотийки

# 226
  • София
Няма начин. Не са режимни  Mr. Green

# 227
Здравейте, момичета,

на първо място искам да поздравя Славка за постигнания резултат!  Peace Радвам ти се по две причини - първо и по-важно, сваляш умерено, което ще ти позволи да задържиш по-лесно резултата, и второ - днес се запознах с човек, който пожела да ме научи да оценявам постигнатото Simple Smile С една дума, наслаждавайте се на успехите си, момичета, колкото и големи или малки да ви се струват   bouquet

IVANJELINA, определено в 90ДД има вид въглехидратна ротация, за 4-те дни - В, С, Н, В (ако ядеш ядки иначе си на 0 с белтъците в плодов  Mr. Green). Това е и една от причините 90ДД да дава резултат и да подобрява матаболизма  Peace Аз имам въпрос към теб - ако правилно съм разбрала менюто ти за днес, ти първо си закусвала, а после си пила топлата вода. Има ли прична за тази поредност? Питам те, защото обичкновено всеки започва с водата, а твоята практика може също да има своята добра логика. Предварително благодаря за отговора.

Вчера реших да се пробвам с постенето. Причините са прости - пречистване + в последно време ми "куцат" скорбялните зеленчуци и пълнозърнестият хляб. Та мисля, че дори белтъко-любиво като мен може да попости малко  Mr. Green и да внесе иначе полезни храни в менюто си. Не целя сваляне, а здравословно хапване. Още повече, че Коледните пости не са строг пост като Великденския Simple Smile Да напомня само, че съм в почивка. За обяд бях "класическа" - пълнозърнести филийки с лютеница и зеленчуци, вечерята беше отново хляб, но с нещо като студена доматена супа с чесън, лук, маслини, малко сусам и подправки. Стана вкусно  Peace

Приятна вечер, момичета. Желая ви да сте заредени с положителна енергия - една добра първа крачка към успеха   bouquet

# 228
"Да спазя традицията и да споделя менюто за днес:
З(9ч)-2ябълки(след 2ч.преварена топла вода и 1ч кафе)
О(12ч)-гъби с кашкавал на фурна,1ф.хляб Вита с пастет от семена,салата(зеле),1ч зел.бульон
В(16.30ч)-гъби с кашкавал на фурна(1/3),салата(зеле)"

В изречението "(след 2ч.преварена топла вода и 1ч кафе)",Ч-то е съкращение на чаша!
Извинявам се за двусмислието! Simple Smile

# 229
IVANJELINA, мерси  Peace имах такова подозрение  Hug

# 230
Привет и от мен фиданки.... Много минусчета ви пожелавам

# 231
Здравейте днес плодов ден
закуска -банан и кафе
10 часа банан преди антибиотика
обяд  4бр киви
17 часа банан (много бях гладна )
вечеря салата маруля
За утре мога ли да си направя задушен праз с яйца много ги обичам така от миналата зима не съм си правила  newsm78
Да ви питам какво кисело мляко си купувате не знам вече от кое да си вземам всичко ми е гадно на вкус  Sick

# 232
Галя, защо да не можеш  Peace А кисело мляко купувам с висок процент, най- често на Боженци.

# 233
  • София
За утре мога ли да си направя задушен праз с яйца много ги обичам така от миналата зима не съм си правила  newsm78
Да ви питам какво кисело мляко си купувате не знам вече от кое да си вземам всичко ми е гадно на вкус  Sick

Праз с яйца може.

Кисело мляко аз купувам само Пършевица - 4,5 процента.

# 234
Благодаря ви за бързия отговор момичета   bouquet
Гледам да питам за нещо в което не съм сигурна а за млякото ще си взема утре и от двата вида които ми казахте за вечеря.

# 235
  • Cavan, Ireland
Ауууу Гоустче ти жива ли си  Party

Аз да се отчета и утре почвам втора четворка, Маре, ти в нас ли въртиш и ти  newsm78

7.30 фреш портокал
10.30 ябълка
13.30 банан, шепа сушени кайсии
16.00 киви, праскова, шепа стафиди
19.00 смути банан с пъпеш и шепа орехи

Утре - протеини

Закуска: пъпеш
Обяд и вечеря: риба, броколи и карфиол на пара, зелена салата

Лека нощ Simple Smile

# 236
Хехе Grinning Здравейте хора Simple Smile Днес една приятелка ме надъха да я започна и реших това да е от утре. Искам да сваля 7-9кг и предполагам, че месец и половина, два ще постигна това, което искам. Разбира се ще се опитвам да спортувам и да се вдижа повече. Искам да ви попитам може ли да се птрекъсва тази диета и след това да се продължава, защото другия месец идват празници и смятам да я прекъсна тогава и след Нова година да я започна пак?

# 237
  • Cavan, Ireland
Какъв е смисъла да започваш сега и да свалиш някакви килограми, които съвсем умишлени смяташ да качиш с прегрешения по празниците, според мен, започни след Нова Година, иначе смисъла се губи, цикъла е 90 дни, цели да промени хранителните навици и да задвижи метаболизма, иначе празниците не са едно ядене, но за това няма смисъл да се спори, защото всеки го приема по различен начин. Дори и да свалиш желаните килограми за месец и половина два е желателно да изкараш целия цикъл, а специално на въпроса можеш ли да прекъснеш и после пак да продължиш е можеш. Всеки може каквото и когато поиска да си прави, но това вече не е 90ДД  Peace

# 238
  • София
Sorry za latinicata ot tela sum.
Dnes 2 qbulki i 2 banana i 2 tcasa  narodni tanci

# 239
Добро утро!
За въглехидратната ротация
Цитат
Избор на тип въртене на въглехидратите
Въртене 1-2-2-3-1-2-2-3 (1-ниско, 2-средно, 3-високо въглехидратен ден)
Това е плавна схема за хора с умерена чувствителност към инсулин. Такива са ендо-ектоморфите и умерените ендоморфи (централен, мезо-ендоморфи, екто-ендоморфи), както и всички мезоморфи.

Източник: Отслабване и въглехидратна ротация http://www.bb-team.org/articles/1575_otslabvane-i-vaglehidratna- … iya#ixzz2CMB9pVYI

Цитат
Въртене 1-2-3-1-2-2-1
Схема за редукция на тегло. Подходяща е за хора чувстителни към инсулин. Едноморфи, ендо-ектоморфи, едно-мезоморфи, мезо-ендоморфи и ект0-ендоморфи.

Източник: Отслабване и въглехидратна ротация http://www.bb-team.org/articles/1575_otslabvane-i-vaglehidratna- … iya#ixzz2CMBMtFlS

определено в 90ДД има вид въглехидратна ротация, за 4-те дни - В, С, Н, В (ако ядеш ядки иначе си на 0 с белтъците в плодов  Mr. Green). Това е и една от причините 90ДД да дава резултат и да подобрява матаболизма  Peace

Мисля, че има грешка  Peace

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 07:14 от dobroslavka

Общи условия

Активация на акаунт