90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 037
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • до най-прекрасния мъж
Шегата настрана, но и аз в месеца, в който прегрешавах, свалих доста повече от този, в който бях стриктна. Само за информация - пиех БИРА. И това си е до организъм, може пък на някои хора да им понася и ние с другите две мацки да сме от тях Simple Smile.

# 76

По колко ракийка пийваш , освен биричката ?
Треньора и нея ли я препоръча ! Crazy
Казвай да включвам и аз !
GigiBo , ти май ни провокираш да си казваме прегрешенията hahaha
Тъкмо бях решила водния ден да го превърна в плодов с ябълка и като го прочетох се отказах Laughing
Значи можеш да бъдеш освен заядливичка, полезна и забавна Wink
Резултатът ти до тук е чудесен.По скоро да видиш 7-ца на кантара ти желая.

# 77
  • Cavan, Ireland
Няма да се чудя що са изписани 10 страници пак, ако Виолина с ее развихрила, нямам и време да чета

Днес ВХ
Закуска: Банан
Обяд: Имамбаялдъ и чапати
Вечеря: какаов сладкиш (постен рецепта на Нана, много подходяща вечеря за Вх, не знам дали е писан в рецептите)

Хубав ден на всички!

Тинки, мерси за темата Simple Smile

# 78
ще пия каквото и по колкото си искам жено не.......тена.

# 79
  • София
Тинки, благодаря за темата!  bouquet
На Блеки за поздравчето, на Ди за кафенцето Heart Eyes
Аз осъмнах без кантар, то се знаеше , де. Батериите са за смяна от година Blush
Днес не съм решила какво ще ям, обаче ще готвя всичко мое любимо на разкошчетата Tired

Наде, искам рецептата на този постен сладкиш Hug

# 80
  • София
Разкошче, много проста рецептичка.

1 ч.ч захар, 1 ч.ч олио, 1 кисело мляко, 1 ч.л сода, 2,5 ч.ч брашно и 4-5 ч.л. какао. Разбъркваш и печеш в кексова форма на 180 градуса на горен и долен реотан.
Скрит текст:
Нарича се Негърско дупе по бабин вариант Mr. Green

# 81
  • София

1 ч.ч захар, 1 ч.ч олио, 1 кисело мляко, 1 ч.л сода, 2,5 ч.ч брашно и 4-5 ч.л. какао. Разбъркваш и печеш в кексова форма на 180 градуса на горен и долен реотан.
Скрит текст:
БлагодариМ! И ръка целивам Mr. Green
Това с какво се бърка, че аз нали таковата.... Blush

# 82
  • София

Скрит текст:
БлагодариМ! И ръка целивам Mr. Green
Това с какво се бърка, че аз нали таковата.... Blush

С бетонобъркачка  Joy
с миксер ма, с какво да се бърка. Ако щеш и с лъжица го бъркай, на мен ми е по-бързо и удобно с миксера.

# 83
  • София
Ми, от `де да знам hahaha
Колкото и да е невероятно- бетонобъркачка имам, миксер не Joy Ще го врътна в робота на тесто, пък да видим.

# 84
  • София
Ми, от `де да знам hahaha
Колкото и да е невероятно- бетонобъркачка имам, миксер не Joy Ще го врътна в робота на тесто, пък да видим.

Не знам за такъв уред. По-добре си го разбъркай на ръка.

# 85
  • Бургас
Еееее, дебнах за peцептата, ама има мляко и не става за мен Crazy Аз пpавя един подобен, но вместо млякото има сладко и вода. Също става хубав. И за блат за тоpта съм го кипpила.

# 86
Ех да му се не види не се сдържах вече- мацко не се ли усещаш, че нарочно ти дават игнор? Какво се завираш на всяка манджа мерудия все едно си написала диетата или си открила топлата вода?
Само чета-не пиша, нищо, че съм наравно с теб във времето и с по- добри кг. от теб ама вече не изтраях-спри се ooooh!

Още един Пинокио !

Outta Joint Outta Joint Outta Joint  Party Party Party

Как ще си наравно с мен във времето на 2 май си започнала ! Crazy Crazy Crazy

Цитат на Ленчето-Пинокио  Grinning

"....Здраве и красота / Диети, поддържане на фигурата / Re: 90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №137     : Вт., 03 Май 2011, 18:22
Здравейте,да се включа и аз-от вчера съм с вас  bouquet,на мен проблемна ми се очертава биричката защото я обичам пущината Започвам след второто раждане от 66кг на 1,70 ръст-да видим докъде ще се докарам .
Искам да питам нещо че има много неясноти за мен-цял ден се чудя разрешена ли е по 1 биричка дневно и може ли да използвам „по 1 ч.л.горчица за овкусяване вместо олио зехтин и т.н.,разбира се не всеки път .
Иначе съм суровоядец т.е. не си готвя а което е разрешено за деня го консумирам в почти чист вид,стига да не трябва да се свари или запече? ..."

Биричката ли, тая пущина, ти помогна толкоз много да свалиш , бе Ленче ле ? Crazy

Я , дай подробностите, че ме заинтересува , твоя метод !
Ами много просто тогава започнах за първи път и се издъних след месец, сега я карам от 17 септември и на 13 този месец т.е. вчера ми беше втори воден. Нямах предвид, че съм свалила повече от теб просто защото 80 кг. съм била само в деветия месец, а че съм с по-прилично тегло-в момента съм 65кг защото тая пуста биричка ме прецаква..... та това е в общи линии

# 87
Ех да му се не види не се сдържах вече- мацко не се ли усещаш, че нарочно ти дават игнор? Какво се завираш на всяка манджа мерудия все едно си написала диетата или си открила топлата вода?
Само чета-не пиша, нищо, че съм наравно с теб във времето и с по- добри кг. от теб ама вече не изтраях-спри се ooooh!

Още един Пинокио !

"....Здраве и красота / Диети, поддържане на фигурата / Re: 90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №137     : Вт., 03 Май 2011, 18:22
Здравейте,да се включа и аз-от вчера съм с вас  bouquet,на мен проблемна ми се очертава биричката защото я обичам пущината Започвам след второто раждане от 66кг на 1,70 ръст-да видим докъде ще се докарам .
Искам да питам нещо че има много неясноти за мен-цял ден се чудя разрешена ли е по 1 биричка дневно и може ли да използвам „по 1 ч.л.горчица за овкусяване вместо олио зехтин и т.н.,разбира се не всеки път .
Иначе съм суровоядец т.е. не си готвя а което е разрешено за деня го консумирам в почти чист вид,стига да не трябва да се свари или запече? ..."

Биричката ли, тая пущина, ти помогна толкоз много да свалиш , бе Ленче ле ? Crazy

Ами много просто тогава започнах за първи път и се издъних след месец, сега я карам от 17 септември и на 13 този месец т.е. вчера ми беше втори воден. Нямах предвид, че съм свалила повече от теб просто защото 80 кг. съм била само в деветия месец, а че съм с по-прилично тегло-в момента съм 65кг защото тая пуста биричка ме прецаква..... та това е в общи линии

бе кво и даваш отчети

# 88

Още един Пинокио !

бе кво и даваш отчети
ами честно казано не знам newsm78,права си...

# 89
  • до най-прекрасния мъж
И аз това се зачудих. Всеки си има глава на раменете и си решава какво да прави с нея. А по повод острата реплика на GigiBo, Ленчето може да предприеме съответните мерки, та да се отървем всички Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт