90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 161
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!
nana77, мерси за кафенцето, пийвам си го с удоволствие, придружено с водичка.
Имам проблем с водата, малко пия.
Вчера бях на плодове- ядох 2 банана, портокали и малко сурови бадеми.
Днес ми е 29-ят ден, т.е. съм плувкиня Mr. Green Дано се справя.

# 586
  • Варна
добро утро!!!

вчера ВХ
з-2 райски ябълки
о и в-питка от пълнозърнесто брашно с пълнеж от зеле и праз.... Animal Pig

# 587
Здравейте момичета  да отговоря на въпросите ви
-кръвната захар ми я мериха на гладно
-не знам дали изкарвам толкова вода колкото поемам но доста често ходя до тоалетната
-всеки ден ми се пие вода не се влияе от това дали съм на плодове белтъчини и др.
Не обичам да ям солено и по принцип като готвя солта е на минимум така че не  може в това да е голямата ми нужда от вода.
При първа възможност ще отида при личния да ми пусне един кръвно захарен профил притесних се да ви кажа честно майка и татко са с диабет но той е следствие на стрес дали е възможно да съм наследила от тях и аз .
Днес
закуска 2 мандарини (ужасни бяха горчаха като грейпфрут )
10 часа 1 ябълка
обяд кафяв боб
вечеря картофки и малко салата от китайско зеле
Лека вечер

Има такава вероятност да го наследиш ,но не се стряскай преди да си минала всички изследвания.Кажи на личния да ти пусне и хормони ,да няма някой скрит диабет..
Днес съм на варива
З-портокал
О и В чушки пълнени с картофи и боб  и зелена салатка

# 588
Нана, Благодаря за кафенцето!  Hug

Днес съм на плодове, а от утре минавам на Ударен режим, да видим какво ще се получи.

# 589
Добро утро и от мен  Hug
След вчерашния плодов + се е изчистил. Пак на изходна позиция Simple Smile
Ге4и ще ми е интересно да споделиш опита си от "ударния" режим.
Хубав ден   bouquet
PS
Впрочем, днес попитах майка какво е слагала в кекса с какао след който ВХ имах + оказа се
1 во - била запържила киселото зеле, за да уври по бързо (аз се чудех защо е така мазно)
2 ро - в кекса имало доста захар, яйца, мляко и масло  Rolling Eyes

Извода за мен е "греховната" вечеря вярно е доста греховна после за кантара. Преди винаги съобразявах ВХ то да е без мляко, масло и тн сладкишите и бяха постни. Майка ми от къде ги е измисляла тия мляко, масло и яйца - не знам. Явно и нейната логика е била "като ти е разрешено торта, в нея има", та се наложи пак да обяснявам разликата между яйчен белтък и яйце и тн.
С една дума - никакви смесени и греховни вечери за мен!

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 11:19 от Госпожица Дух

# 590
  • София
  bouquet
Здравейте сладурки. От днес и аз съм с вас  стартирам от 86 Embarassed кг.

# 591
  • София
Майка Зайка, добре дошла!  bouquet

Аз да се похваля, че оня ден на танците преместих една дупка на колана Flutter Не, че знам колко съм свалила, де. bowuu Ще е хубаво до 7-ми да се навра в една рокля, чисто нова, която ме чака от година Crazy

# 592
Нана, Благодаря за кафенцето!  Hug

Днес съм на плодове, а от утре минавам на Ударен режим, да видим какво ще се получи.

и на мен ще ми е интересно....ще чакамме да споделиш

# 593
Нана, Благодаря за кафенцето!  Hug
и на мен ще ми е интересно....ще чакаме да споделиш

smile3521 И на мен ми е чудно какво ще се случи, тъй като не се случва почти нищо през второто завъртане. Свалила съм само 1 кг и то не е затвърден. Ама пусти му и хормони... Но не се отчайвам, важното е , че все пак съм махнала от себе си цели 12 кг, което си е постижение. Останалите ще ги боря отново през пролетта. Със сигурност през почивката ще сваля още някое килце, така че ще ми останат само 10 в излишък. Нищо, че е бавно, важното е да е трайно.

Успешен ден на всички!  

# 594
Нана, Благодаря за кафенцето!  Hug
и на мен ще ми е интересно....ще чакаме да споделиш

smile3521 И на мен ми е чудно какво ще се случи, тъй като не се случва почти нищо през второто завъртане. Свалила съм само 1 кг и то не е затвърден. Ама пусти му и хормони... Но не се отчайвам, важното е , че все пак съм махнала от себе си цели 12 кг, което си е постижение. Останалите ще ги боря отново през пролетта. Със сигурност през почивката ще сваля още някое килце, така че ще ми останат само 10 в излишък. Нищо, че е бавно, важното е да е трайно.

Успешен ден на всички!  

А в какво се състой този ударен режим???

# 595
Ударният режим се прави при застой по време на втория месец от диетата. Продължава 12 дни, като след него идва водният ден. Дните се редуват така:
1. протеини
2. бобови
3. плодове
4. протеини
5. въглехидрати
6. плодове
7. протеини
8. бобови
9. плодове
10. протеини
11. въглепхдрати
12. плодове
13. воден ден

Аз не съм го пробвала, така че не знам дали има ефект.

Днес си отчитам минусче от 200гр. Или само 300гр. плюс от последния плодов.
Днес съм на въглехидрати и обядвах със спагети и доматен сос с лук и маслини, за вечерта ще видим.

# 596
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте минавам да се отчета
З:кафе и ябълки
О:спагети с доматен сос и гъби
В:парче бишкотена торта и сладолед

# 597
днес въглехидрати
закуска -ябълка
обяд -спагети с лютеница
вечеря -постен сладкиш
 (не помня коя фиданка пусна рецептата която е без яйца и мляко но стана разкошен благодаря и за рецептата   bouquet )

# 598
Моят ВД мина под знака на:
З - печена тиква
О - купих пълнозърнести тортиля питки (от рода на арабския хляб), напълних със задушено-запържен праз, кромид, гъби, морков и кис. краставички и ги завих, сложих ги в тавичка и залях с доматен сос с магданоз, запекох ги на фурна за около 20 мин. Изядох 1 и 1/2.
В - три малки лондонски apple pies, 2 лентички шоколад.

# 599
Здравейте фиданки-сладуранки! Simple Smile Незнам на какво се дължи Simple Smile но свикнах   с вас
 и дори да нямам време през деня,вечер бързам да си свърша каквото имам да върша и да седна пред компа за да прочета , кой до къде я е докарал. Наистина Ви благодаря защото много неща научих от вас и ако не беше тази тема не бих се справила сама. Много диети съм спазвала и винаги без особен успех(или смъкна 5 кг за 10 дни и после обратно на задните части ,или почна и на петия ден все нещо се случва та сгафосам).Охххх не знам какво ми стана днес,може би е от деня на благодарноста,защото току що честитих празника на една Американска приятелка , но и на Вас Благодаря Simple Smile

Ида си отчета деня все пак :
з-9:00 ябълка
з-11:00 ябълка
0-пържени картофки
в-зелен боб с доматки и лук ,на яхнийка

Лека вечер на всички фиданки и запомнете обичайте се такива ,каквито сте ,за да Ви обичат и другите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт