90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!

Малко късно, но благодаря за кафето, НанаSimple Smile

Днес, първи ден от ударния период - белтъчини:
З - банан
О- 150 гр кашкавал, една краставица и половин кофичка кисело мляко
В- кашкавал на фурна и салата моркови или краставица

# 616
Здравейте, момичета!

днес съм на плодчета- пъпеш, нар, кашу, портокали и мандарини.

merian996, лек път и приятно прекарване в BG. И аз след 21 дни и няколко часа, ще съм на твоето място, едвам чакам вече. Добре, че режима ми свършва точно преди да се прибирам, че и моите баби са същите  Grinning като се почнат баници, мекици, клинове и какво ли още не...  eat но ще трябва да се ограничавам, не искам да си върна сваленото.

Ge4i1970, и на мен ще ми е интересно да споделиш резултатите от ударния режим. Успех!

Лека и спокойна вечер на всички и много минусчета!

# 617
Здравейте на всички,
чета ви често, а вече смятам и да пиша често. Изкарах 90 ДД и сега съм 5-ти ден от почивката. Започнах от 85кг, сега съм 75. Живот и здраве смятам след почивката да я направя още веднъж, че имам още кг за сваляне. Малко ми е трудно с почивката, защото имам повече свобода да решавам сама какво да ям и се притеснявам че няма да е разнообразно Simple Smile но за сега мисля че се справям добре, а днес съм на плодове. Хубава вечер на всички Simple Smile

# 618
  • София
Да си отчета деня, че още много часове работа ме чакат.

з - 1 ябълка и кафе
о - заквасена сметана, 3 варени яйца и малко сирене
в - макарони със захар и шоколад

# 619
Момичета, имам въпрос- сутрин след като хапна плод, пак ли трябва да чакам 30мин преди да пия вода?

# 620
Момичета, имам въпрос- сутрин след като хапна плод, пак ли трябва да чакам 30мин преди да пия вода?
да, без значение какво ядеш е желателно да чакаш, защото  се разширява стомаха. Аз съм стриктна в това )с много малки изключения, ако вече преритам за вода или кафе Blush) и мисля, че е добре Peace
Моя ден мина по план, единсвено към вечерята имаше не повече от 3-4 хапки хляб с масло, брат ми ядеше и аз като го видях, бетер бременните Mr. Green

# 621
  • Варна

Добро утро дами,кафето днес е от мен стискаите ми палци отивам на един ужасен изпит и ако го взема ще е чудо.Не съм писала скоро ,но нямах много време вече ще се включвам по често.
Хубав ден от мен  Peace

# 622
  • София
Добро утро!

Деска, благодаря за кафето! Точно направих и моето, а кантарев отчете още минус 400 грама. Много доволна Баба съм таз сутрин. Mr. Green 

# 623
Добро утро и от мен!

Деси, благодаря за кафето!

Днес втори ден от ударния режим - варива:
З - банан
О и В - тиквички с ориз и краставица, може и малко картофена салата (снощи наготвих манджи за целия китайски народ  Joy Joy Joy )

След първия "Ударен" ден никакъв резултат. Да видим какво ще се случи до края...

# 624
  • София
Здравейте!

Много слабо участие във форума напоследък Simple Smile
Аз не пишех, защото бях една седмица в отпуска и като си стоях вкъщи поомазах положението  Blush Общо взето ми трябваше една седмица да оправя нещата и да се върна на килограмите от преди отпуската. Така че 2 седмици съм назад заради лакомията си и слабата си воля. Не си заслужава просто.
Днес съм на протеини:

з - круша
о.- печено пилешко бутче със салата (сигурно от зеле, друго нямам в момента)
в. - или пак бутче или ще е млечна, защото много ми се е прияло кисело мляко и сирене и т.н.

Да кажа, че точно през отпуската реших да добавя прословутата филийка към обяда и стана голямото омазване. С една филийка не мога, обичам си хляб и това е. Да не говорим какъв апетит ми се отваря след като хапна тестено...

# 625
  • София
Здравейте дами!
Уж нямаше да чета в темата, че на всеки от менюто си харесвам по нещо, но попитах гугъл по менюто  и той право тук ме прати, естествено... а и  да кажа "здравей" все пак  Hug
Блаки, ти не си ли се свършила  вече  Hug
Бабе, ти в почивка ли си?

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 14:11 от Geraldine

# 626
  • София
Здравейте дами!
Уж нямаше да чета в темата, че на всеки от менюто си харесвам по нещо, но попитах гугъл по менюто  и той право тук ме прати, естествено... а и  да кажа "здравей" все пак  Hug
Блаки, ти не си ли се свършила  вече  Hug
Бабе, ти в почивка ли си?

Айде добре завърнала се  Grinning
Реално вече не съм и в почивка, ми в перманентна такава. Тоест си седя кротко тук, че старите ми кокали се чувстват уютно, ям си режимно и си държа килата, което ме радва най-много. Естествено съм си наумила да направя шесто завъртане напролет, но не за да свалям, ми за тонус дет се вика  Mr. Green Но да изкараме първо зимата.

Менюто ми дотук
з - 1 банан и кафе
о - 2 парчета руло Стефани със сурова туршия т.е зеле, карфиол и моркови.
в- ще е леща пак със сурова туршия.

Сега ще си почина малко и ще врътна един кекс.

# 627
ден 70- белтъчен

З пъпеш
О пиле с домати, краставици и марули
В или варени яйца или таратор

За сега държа на 50.5кг, надявам се след тази четворка да видя вече така желаната 4-ка.

Не ми остана много, 20 дни само, да ви кажа честно, не ми се излиза в почивка, имам чувството, че ще ми е много трудно, понеже ще имам повече свобода и ме е страх да не се отпусна и да не оплескам всичко. Вие чувствали ли сте се така преди да излезнете в почивка  newsm78

# 628
Мен много ме беше страх от почивката, но май започнах да свиквам и да ми харесва. Мисля че се храня доста разнообразно, а и по-лесно се впивсвам в храненето със семейството, защото по-често мога да ям "каквото има". Как ми се отразява на кг-те обаче, е рано да се каже Simple Smile

# 629
ден 70- белтъчен

З пъпеш
О пиле с домати, краставици и марули
В или варени яйца или таратор

За сега държа на 50.5кг, надявам се след тази четворка да видя вече така желаната 4-ка.

Не ми остана много, 20 дни само, да ви кажа честно, не ми се излиза в почивка, имам чувството, че ще ми е много трудно, понеже ще имам повече свобода и ме е страх да не се отпусна и да не оплескам всичко. Вие чувствали ли сте се така преди да излезнете в почивка  newsm78

Нери, ако не е лично, колко си висока? Просто намирам сходство в килограмите и за това питам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт