90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Нана, мноого вкусни изглеждат, ще се възползвам и аз от рецептата за следващия ВХ ден.   bouquet

# 646
  • София
Нана, мноого вкусни изглеждат, ще се възползвам и аз от рецептата за следващия ВХ ден.   bouquet

Утре ще дам личен отзив за вкуса...ако мъжът ми остави нещо де  Joy

# 647
Нана, благодаря за рецептата, ще ги направя в понеделник, във вторник съм на въглехидрати.

Аз пък се разсипах от готвене два дни!  ooooh! Вчера правих тиквички с ориз, кюфтета, картофена салата и картофено пюре. Днес за вечеря имахме гости и направих кашкавал на фурна, пиле с топено сирене, баница, кекс, хляб, разядка с майонеза и сирене и салата от моркови. Естествено не хапнах нищо от тези неща, а вечерях с картофена салата от снощи и морковчета.

Утре ще съм на плодчета, та и утре няма да мога да хапна нищо от приготвеното.

# 648
Хайде добро утро от мен Simple Smile
Ароматно неделно кафе сервирам за всички

Като цяло поддържам едни килограми и съм доволна Simple Smile Днес съм на банани за закуска и обяд, че съм работна и филии с лютеница или нещо друго бързо за вечеря. 
Спокойна, усмихната и успешна неделя   bouquet

# 649
  • София
Благодаря Мимс!

Точно пия моето и готвя  Mr. Green
Толкова ми се пиеше кафе, че пренебрегнах днес кантарев. След малко ще си изгризкам ябълката за закуска.
Обядът не ми е ясен още, защото не знам къде ще ме завари у дома или при мама, но вечерята ще са кифлички и кекс  Mr. Green

# 650
Здравейте фиданки , приемате ли нови попълнения  Flutter
Преди години спазвах този режим, но приключих първия месец с "+". Всъщност съвсем съм на ясно, че не режимът беше виновен, а моята лакомия и количествата храна, които изяждах  Blush Сега съм решила да си дам втори шанс, но този път по- внимателно от към количества   Mr. Green. В тази връзка- какви са препоръчителните количества в грамаж за обяд? Или поне вие какви количества си позволявате?
 Иначе за мен....започвам от 75кг и имам желание някога някак си да сваля 25кг, а с този режим се надявам да се отърва от поне 10-15кг.
 Предвид наближаващите празници си знам, че на самите празници ще има прегрешения, но ако изчакам за след празниците ...всичко се разтича във времето и става все по-трудно.
 Менюто за днес :
З: ябълка с кафе
О: таратор без олио и сол и кафе
В: като обяда без кафе

Бих хапнала и парче месо, но прочетох че не е желателно да се смесват.

Желая ви един хубав и режимен ден  Hug

# 651
  • София
Вчера във въглехидратния на обяд хапнах филийка с лютеница, но понеже спазваме режима заедно с мъжото, трябваше да направя нещо за вечеря. Та замесих едно тесто и направих зелник, който се получи страхотен и днес няма да се качвам на кантара Embarassed

# 652
Менюто за днес :
Безумие е да караш на 2 таратора цял ден - това не е нашият режим  Mr. Green Щом искаш да си на млечни, прибави към тараторите и по порция сирене по шопски, да речем, или поне по голяма шопска салата, или печен кашкавал със зеленчуци - изобщо нещо, което ще играе ролята на основно ястие.
Нана, благодаря за рецептата, ще си изпробвам силите някой ден, но в момента съм натрупала в хладилника заделени неща за поне 2 въглехидрани дни.
Днес храната ще е:
З - круша
О и В - постни сърми от лапад с ориз, праз и царевица + салата зеле и морков

# 653
Менюто за днес :

Бих хапнала и парче месо, но прочетох че не е желателно да се смесват.

Желая ви един хубав и режимен ден  Hug

Само с таратор как ще се нахраниш  Rolling Eyes

с неродена мома сме писали заедно - и едно и също  Grinning

# 654
Добро  утро. Днес очаквано съм + 700 ама нищо. Продължавам с белтъчни. Току що закусих една зелена ябълка за деня обмислям таратор и зелева салата с кашкавал Grinning
Нана кифличките са супер, мерси и за рецептата. Брат ми като ги видя и си помисли че са домашни кроасанчета и ги поиска. Дали могат да се правят с течен шоколад тип финети или нутела?? newsm78

# 655
  • София
Добро  утро. Днес очаквано съм + 700 ама нищо. Продължавам с белтъчни. Току що закусих една зелена ябълка за деня обмислям таратор и зелева салата с кашкавал Grinning
Нана кифличките са супер, мерси и за рецептата. Брат ми като ги видя и си помисли че са домашни кроасанчета и ги поиска. Дали могат да се правят с течен шоколад тип финети или нутела?? newsm78

Можеш, но внимавай с количеството, което слагаш, за да не излезе извън кифличката.

# 656
И аз да ви кажа добро утро.

Не се меря през уикенда от край време.
Днес ще правя една картофена яхнийка, а следобед съм на кафе при баба ми и вероятно там ще хапна нещо за вечеря.

Сега пак ще правя пай, че се изяде  Laughing

# 657
  • София
Сега пак ще правя пай, че се изяде  Laughing

Скрит текст:
От моите кифлички останаха само 4. Тоест само тях успях да си скрия  Joy

# 658
Неродена мома, инка и на мен не ми се вижда достатъчно, но в първия пост пише да не се смесват и затова така го реших. Ще прибавя и голяма доматена салата с малко сирене за обяд. Питанката ми за приблизителния грамаж/ на месото на обяд  например/ остава  Blush 200гр? А за вечеря 100гр?

# 659
  • СОФИЯ
Здравейте ! Аз имам един въпрос ?
Може ли да се ядат в деня на въглехидратите ,спагети с подправки?Тези който са готовите с вкус на зеленчук ,пиле и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт