90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 101
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Най- добре е чай, който притъпява глада. Част от обяда- изключено, ако зорът е голям- зеленчук.

# 691
  • София
А следобед как е по-добре при глад - плод или от обедното меню малко?

По принцип нищо, но ако много пририташ вече и нямаш воля - зеленчук - домат, морков, краставица.

# 692
Зипър, ако се нахраниш нормално на обяд, няма да почувстваш глад до вечерята. Първия път, когато правих режима, вечерях в 20:00, постепенно изместих часа и сега гледам до 18:30 да съм приключила с вечерята.

# 693
А следобед как е по-добре при глад - плод или от обедното меню малко?

Най-добре е ......глад  Grinning
Просто вечеряй в 17 часа и си готова. Ако се нахраниш прилично с режимна храна към 12-12.30 би трябвало да не огладнееш следобяд  Peace
И истината /моята истина/ просто е: ако целта е сериозно освобождаване от килограми, то освен с режимната храна трябва да се събразяваш донякъде с количествата и категорично с броя на храненията и с часовете.
Добро утро на всички
цифрите ми все 49, започнах почивка, продължавам обаче в едно хранене да приемам продуктите така както преди. Продължавам си с ранните вечери и без това към 8 вечерта съм сдъвкана и изплюта и заспивам  Grinning Продължавам и с по-специалното отношение към хляба, или хубав и качествен отвреме на време или никакъв.

# 694
  • Средната земя
Добреее, значи трябва да си лягам по-рано, че сега към 1 лягам, та ще ми се види тясна кухнята Simple Smile

# 695
Добро утро милички Simple Smile
Днес ми е въглехидрати
з-грозде
О=спагети с гъби
В=парче торта''ден и нощ''

След няколко дни ми е 1вия воден ден.....дали ще оцелея....???????След него се почва пак така нали белтъчен,и тн тн

# 696
  • София
Добреее, значи трябва да си лягам по-рано, че сега към 1 лягам, та ще ми се види тясна кухнята Simple Smile

Не е нужно. Аз си лягам винаги след полунощ и вечерям най-късно в 17 часа. С времето и стриктното спазване на часовете за хранене, гладът вечер изчезва и организмът свиква да се храни в точно определени часове.

# 697
Ох, ама като кафето ми е млако с нес, какво ще правя-не знам newsm78

Защо?

Защото не е режимно преди 12 часа до обяд, а след това може да се пие само като добавка към обяд от млечни в белтъчен ден и то без захар.

Тоест ако в белтъчния ден обядваш сирене, кашкавал или сметана, можеш да изпиеш едно кафе с мляко. Но в другите дни и за закуска кафето е само чисто или с подсладител или стевия.

Аз по принцип го пия чисто. Сутрин без кафе съм загинала...
Междувременно съм си взела да пия антилипиден чай за намаляване на мазнините в организма. Пие се по 1 литър на ден. Добре действа чайчето без да разхлабва както повечето такива.

# 698
e momi4eta i az po4nah tazi dieta dano uspeia da vliaza v ritam volia i jelanie imam v izobilie Simple Smile dnes mie parvi den belta4ini da vidim do kade 6te ia dokaram dano da si postigna postavenata cel.

# 699
e momi4eta i az po4nah tazi dieta dano uspeia da vliaza v ritam volia i jelanie imam v izobilie Simple Smile dnes mie parvi den belta4ini da vidim do kade 6te ia dokaram dano da si postigna postavenata cel.

Щом имащ желание ще успееш Simple Smile

# 700
Здравейте,фиданки smile3525
От много време следя темата,докато накрая реших и аз да се включа във вашите редици Simple SmileДавете страхотен хъс!
Започнах диетата на 21.11 с 65кг,като целта ми е да стана поне 60,дай Боже 58 Praynig.
Много ми е странно,но от вчера (6-ти ден),кантарев отчита минус 2кг ShockedТова възможно ли е?Или май е по-скоро загуба на задържани течности или нещо такова?И още един важен за мен въпрос-задължителна ли е закуската?В смисъл да не би тя да засилва метаболизма?Защото аз никога не съм закусвала,чак ми е неприятно да го правя и предпочитам(ако е режимно) да я прескачам.
Пожелавам ви хубав ден и много минусчета Simple Smile

# 701
Здравейте фиданки!
Имам въпрос, защо трябва да се вечеря в 17 часа? Доколкото си спомням вечерята е най- късно да 20.00 часа. Другият ми въпрос е кога закусвате. Защото аз като стана първо пия топла вода+мед, след това кафе, после продължавам с още вода и така закусвам към 10.00 часа. това нормално ли е?
А иначе днес е въглехидратен дет за мен:
З-банан
О-бейк ролс
В-бейк ролс+салата
Поправяйте, ако греша

# 702
Здравейте,фиданки smile3525
От много време следя темата,докато накрая реших и аз да се включа във вашите редици Simple SmileДавете страхотен хъс!
Започнах диетата на 21.11 с 65кг,като целта ми е да стана поне 60,дай Боже 58 Praynig.
Много ми е странно,но от вчера (6-ти ден),кантарев отчита минус 2кг ShockedТова възможно ли е?Или май е по-скоро загуба на задържани течности или нещо такова?И още един важен за мен въпрос-задължителна ли е закуската?В смисъл да не би тя да засилва метаболизма?Защото аз никога не съм закусвала,чак ми е неприятно да го правя и предпочитам(ако е режимно) да я прескачам.
Пожелавам ви хубав ден и много минусчета Simple Smile

Да задължителна е .Тя е в основата на отслабването,но не е режимно да я прескачаш.Успех

# 703
raq177, да, закуската ускорява метаболизма. Ако толкова не можеш да закускваш, пий един фреш. Сега идва сезонът на цитрусите.
elliq, не е задължително да се вечеря в 17 часа. Може най- късно в 20 часа. Има момичета, които в толкова вечерят. Всеки си е нагодил навиците спрямо режима. Аз пък вечерям в 19 часа с новините  Laughing А закуската трябва да е най- късно 2 часа преди обяда. Тоест, ако закусваш в 10, трябва най- рано в 12 да обядваш. Ако закусваш в 11, в 13 и тн.

# 704
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт