90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте фиданки!
Имам въпрос, защо трябва да се вечеря в 17 часа? Доколкото си спомням вечерята е най- късно да 20.00 часа. Другият ми въпрос е кога закусвате. Защото аз като стана първо пия топла вода+мед, след това кафе, после продължавам с още вода и така закусвам към 10.00 часа. това нормално ли е?
А иначе днес е въглехидратен дет за мен:
З-банан
О-бейк ролс
В-бейк ролс+салата
Поправяйте, ако греша
Аз понякога вечерям към 19 защото съм на фитнес до това време и пак имам ефект...Не мога да дам съвет за часа.А аз също закусвам към 10,и после обяда около 12:30

# 706
  • София
Здравейте фиданки!
Имам въпрос, защо трябва да се вечеря в 17 часа? Доколкото си спомням вечерята е най- късно да 20.00 часа. Другият ми въпрос е кога закусвате. Защото аз като стана първо пия топла вода+мед, след това кафе, после продължавам с още вода и така закусвам към 10.00 часа. това нормално ли е?
З-банан
О-бейк ролс
В-бейк ролс+салата
Поправяйте, ако греша

Да, разрешено е да се вечеря до 20 часа, но ранната вечеря е ключова за отслабването в която и да е диета. А причината е елементарна - колкото по-късно ядеш вечер, толкова по-малко време има организмът да преработи храната. А като не я преработи се трупа директно като сланинка.
Затова, колкото по-рано се приключва с храненето за деня, толкова по-добре.

Относно часовете - аз закусвам в 9-9.30 ч., обядвам в 12.15-12.30 ч. и вечерям най-късно в 17.30 ч., много много рядко до 18.30 ч., което е било броени пъти за тези 3 години, откакто съм на режим. Обичайната ми вечеря е в 17 часа.

# 707
Браво Нана на това се казва силна воля. Възхищавам ти се. Лошото е че аз се прибирам в къщи след 18.00 часа, и около19.00 часа вечерям. Въпреки това продължавам с режима защото ми допада и най- вече чувствам се добре. При мен кг. се свалят бавно но аз се радвам, че въпреки всичко свалям. Hug

# 708
  • София
Браво Нана на това се казва силна воля. Възхищавам ти се. Лошото е че аз се прибирам в къщи след 18.00 часа, и около19.00 часа вечерям. Въпреки това продължавам с режима защото ми допада и най- вече чувствам се добре. При мен кг. се свалят бавно но аз се радвам, че въпреки всичко свалям. Hug

А ти защо мислиш, че се прибирам по-рано?
Просто си нося храна, когато съм на смяна до 18 часа и обядвам и вечерям на бюрото.
Въпрос на избор.
Ето днес за вечеря си нося кофичка заквасена сметана. Като стане 17 часа си взимам лъжица и си ям. Така нито се притеснявам за трафика, нито стоя гладна, докато се прибера.

# 709

Просто си нося храна, когато съм на смяна до 18 часа и обядвам и вечерям на бюрото.
Въпрос на избор.
Ето днес за вечеря си нося кофичка заквасена сметана. Като стане 17 часа си взимам лъжица и си ям. Така нито се притеснявам за трафика, нито стоя гладна, докато се прибера.
ти си една дисциплинирана баба а останалите само ти дишаме прахта Mr. Green
Да кажа и аз обаче, че наистина е много хубаво като свикнеш на едни часове да си се храниш на тях. Аз по себе си съдя като ям по късно ми е криво и често ям въглехидрати ако си в почивка разбира се, просто защото организма ми е огладнял повече от нормалното , както и днес между другото. Обаче сега го отдавам на все така закъсняващо МЦ и на луната която ми влияе на апетите. Утре дори съм решила да правя плодов и после воден, че за има няма 4-5 дни качих 1-2 кг които ми пречат, днес от нищото пак съм +1 Thinking
Та извода е слушайте к'во говори баба ви Naughty Crossing Arms  bouquet

# 710
  • София

Въпрос на избор.
ти си една дисциплинирана баба а останалите само ти дишаме прахта Mr. Green
Да кажа и аз обаче, че наистина е много хубаво като свикнеш на едни часове да си се храниш на тях. Аз по себе си съдя като ям по късно ми е криво и често ям въглехидрати ако си в почивка разбира се, просто защото организма ми е огладнял повече от нормалното , както и днес между другото. Обаче сега го отдавам на все така закъсняващо МЦ и на луната която ми влияе на апетите. Утре дори съм решила да правя плодов и после воден, че за има няма 4-5 дни качих 1-2 кг които ми пречат, днес от нищото пак съм +1 Thinking
Та извода е слушайте к'во говори баба ви Naughty Crossing Arms  bouquet

Тинки, както казах, въпрос на избор е и на характер. Аз, когато реших, че трябва да отслабна си дадох сметка, че с компромиси няма да стане. Защото един компромис води до следващ, а той до друг и така след известно време пак си на изходна позиция - дебела и нещастна.
Е, аз повече няма да позволя кантарът да мръдне от килограмите, които съм постигнала и не смятам, че правя жертви. Няма никакво значение къде ям, защото яденето вече не ми е приоритет. Това поне постигнах. А то май е основното.

# 711
nana77, наистина е голямо постижение и много важно нещо да достигнеш до това яденето да не ти е приоритет. Но ми е любопитно - никога ли не вечеряш със семейството си и как ходиш на гости?!  newsm78

Здравейте фиданки!
З-банан
О-бейк ролс
В-бейк ролс+салата
Поправяйте, ако греша

elliq , убийствено малко количество храна.  Thinking

# 712
Бабе, много си права, аз моята бедна душица още я уча и понякога си е чиста лиготия и липсва на воля .  Rolling Eyes
И все пак, забелязвам, че понякога има периода в месеца в които изпитвам повече град от нормалното, и не говоря само за преди МЦ та това още го тълкувам защо е newsm78
Хареса ми всичко, което си написала Peace
п.с. и е много тъпо между другото когато си спазваш всичко и канрата пак ти ходи по нервите Crossing Arms на мен това ми действа обезверяващо поне докато се окопитя Crossing Arms

# 713
  • Средната земя
Аз като новобранец да питам: маслините разрешени ли са и кога?

# 714
Да, всеки ден без плодов, но внимавай и избирай по- безсолни

# 715
  • Средната земя
Да, всеки ден без плодов, но внимавай и избирай по- безсолни

Ммм, благодаря, много се радвам  Laughing

# 716
# 717
  • София
nana77, наистина е голямо постижение и много важно нещо да достигнеш до това яденето да не ти е приоритет. Но ми е любопитно - никога ли не вечеряш със семейството си и как ходиш на гости?!  newsm78

E, чак никога е много силно казано. Вечерям, но не се съобразявам.
Което на прост език ще рече - когато се получи така, че и тримата сме вкъщи и съответно и тримата сме гладни - да, вечеряме заедно. Но у дома това е рядкост, защото мъжът ми е локомотивен машинист и нон стоп е на път, освен това определено не вечеря рано, аз пък не вечерям късно. А пък ако трябва да го чакам да се прибере, ще се наложи да ям един път на няколко дни  Mr. Green

И не на последно място - не считам, че храненето заедно е белег на семейност. Тоест аз спокойно мога да седя при мъжа ми, когато вечеря в 22 часа и да си говорим, без самата аз да се храня.

Относно гостите - поради професиите на двамата ходим рядко на гости. Когато го правим е у хора, които са ни много близки, а не просто познати. Тоест имам абсолютното спокойствие да уведомя домакинята в колко часа вечерям  Mr. Green и какво вечерям. А напоследък общо взето тези мои близки приятели са напълно ясно с режима ми и само питат какво ще е за днес.  hahaha
Ако гостуването е в не толкова близки хора и часът не ми е удобен, просто вечерям у дома и като отида си поръчвам кафе и вода. Не го намирам за проблем, не ми е неудобно и ни най-малко не ме интересува кой какво ще си помисли и каже. Моите цели са по-важни от мнението на хората. Било то познати и приятели.
Най-малкото, защото това е моето тяло, моят живот, моите чувства и моето разбиране за нещата. Поне на този етап.
И малко вероятно е да си го променя де.

Тинки, човек се учи, докато е жив. В крайна сметка зависи какво искаш от живота. Няма нищо лошо в това да си дебел и щастлив. Проблем има, когато си дебел и нещастен и въпреки това продължаваш да ставаш все по-дебел, защото смяташ, че светът се върти около пълната чиния.

# 718
  • София
Хопааа айде и аз при вас пак.  Предишното завъртане стана 2 месеца /три не стана/, свалени кг-13, ама качени през почивката  Embarassed.
Много обичам като се завръщам в темата. Едно такова еуфорично ми става. Днеска първи ден с котешки обяд и същата вечеря. За закуска- бананчета.
Сега се връщам да ви попрочета малко.
От бързия преглед виждам, че всички сте си тук на пост, виждам и много нови момичета има. Hug Hug Hug
Бабс, подписа ти е   Laughing

# 719
Здравейте момичета!Аз здраво държа фронта.Днес ми е 14 ден белтъчини.
з.ябълка
о.салата марули,домати,краставици,малко сирене и 1 варено яйце,пилешка супа.
в.кюфтенца с някаква салатка,мислех си и за чашка бяло винце.
Добре дошли на новичките  Hugи многооооооооооо минусчета на всички фиданки.

Общи условия

Активация на акаунт